14 regels om met meerdere vrouwen te daten

Thomas Lammers
Door Thomas Lammers
8 minuten leestijd

Daten met meerdere vrouwen tegelijk, dat klinkt als het avontuur waar je al een tijdje naar snakt? Of je nu op zoek bent naar wat variatie, je behoeften gewoon niet door één dame vervuld kunnen worden, of gewoon wilt zien wie er echt relatiemateriaal is, met meerdere vrouwen daten is jouw doel. Maar weet je, slechts een handjevol mannen slaagt er echt in.

Meerdere vrouwen daten?

Daten met meerdere vrouwen tegelijk kan, maar als je het verkeerd aanpakt eindigt het in chaos en gebroken harten. Dat betekent echter niet dat het onmogelijk is. Als je het slim aanpakt, kun je genieten van een leven vol vrijheid en drama-vrije relaties. Het begint allemaal met het volgen van een paar eenvoudige regels. Of je echt moet willen? Dat is iets wat je voor jezelf moet ontdekken, maar we kunnen je zeker vertellen hoe je het moet aanpakken.

1. Toon respect voor vrouwen

Met meerdere vrouwen tegelijk daten betekent niet dat je ze als vuil mag behandelen. Een gouden regel: behandel elke vrouw met het respect dat ze verdient. Wanneer je met haar bent, geef haar dan je volledige aandacht, stel vragen, luister en geef complimenten. Laat haar zien dat je om haar geeft, want dat verdient ze. Het doel is om alle vrouwen tevreden te houden door ze stuk voor stuk met respect te behandelen.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

2. Houd het discreet

Afspreken met meerdere vrouwen tegelijk is een kunst. Maar is het ook een kunst om het met niemand te bespreken. Het is verleidelijk om op te scheppen tegenover je vrienden, maar daar bereik je niets mee. Hier is nog een belangrijke regel: houd je avonturen voor jezelf. Niemand houdt van opscheppers, en het kan zelfs jaloezie veroorzaken waardoor de waarheid aan het licht komt. Dus houd je lippen stijf op elkaar als het om namen en details gaat.

3. Wees eerlijk over je intenties

Laat elke vrouw weten wat je verwacht en wat je zoekt in een relatie, of het nu casual of serieus is. Zeg niet dat je uiteindelijk in het huwelijksbootje wilt stappen als dat absoluut niet je intentie is. Eerlijkheid voorkomt misverstanden en teleurstellingen.

4. Gedraag je niet als een partner

Onthoud, je bent niet haar partner. Dat ben je niet en dat zul je niet worden. Het is daarom cruciaal om wat emotionele afstand te bewaren. Dit betekent dat je de vrouw niet als je beste vriend behandeld en niet het idee geeft dat jij voor haar zal zorgen. Deel niet al je diepste gedachten en problemen, bewaar de afstand. Een vleugje mysterie kan de aantrekkingskracht levendig houden terwijl je die afstand behoudt.

5. Ontmoet haar vrienden of familie niet

Als ze je uitnodigt om haar vrienden of ouders te ontmoeten, neem dan wat meer afstand. Dit is te serieus voor iemand die met meerdere vrouwen datet. Verzin een excuus of wees gewoon eerlijk en zeg dat dit te ver voor je gaat. Het ontmoeten van de vrienden en familie is een stap waarbij je van scharrel naar een partner gaat.

6. Spreek haar niet iedere dag

Om te voorkomen dat je te gehecht raakt, moet je de frequentie van contact beperken. Dagelijks appen is uit den boze. Beperk zowel de berichtjes als de dates. Minder contact vergroot het verlangen om elkaar te zien en het voorkomt dat je de aandacht voor andere vrouwen verliest.

25 zinnen die het verschil maken

Heb je trouwens deze kant-en-klare berichtjes voor op WhatsApp of Tinder al gezien? Het zijn de beste zinnen om iemand stapelgek op je te maken.

7. Geen contact met andere vrouwen

Gedurende de date met een vrouw kun je geen contact hebben met andere vrouwen. Dit betekent dat je je smartphone in je broekzak laat. De meldingen van andere vrouwen kunnen de aandacht voor je date verstoren. Denk eraan, als je niet meteen reageert, zullen ze alleen maar meer aan je denken.

8. Wees eerlijk, maar ontwijk

Als er lastige vragen komen waarop je geen directe antwoorden hebt, hoef je niet te liegen. Ontwijk in plaats daarvan slim. Vertel haar niet dat ze de enige in je leven is als dat niet het geval is. Zeg ook niet dat je een relatie met haar wilt als dat niet het geval is.

9. Laat haar weten dat je niet exclusief bent

Laten we eerlijk zijn, niet veel vrouwen zullen enthousiast zijn over het idee dat je met meerdere vrouwen datet en eventueel intiem bent. Dit is echter geen gespreksonderwerp voor de beginfase. Geef haar subtiele hints dat ze niet de enige is. Of je kunt het haar uiteindelijk vertellen als de tijd rijp is.

10. Voel je niet schuldig

Als je eerlijk en open bent, is er geen reden om je schuldig te voelen. Zorg ervoor dat je je niet gedraagt als haar partner, zodat ze begrijpt dat jullie geen exclusieve relatie hebben.

11. Bescherm jezelf

Veiligheid is cruciaal als je met meerdere vrouwen intiem bent. Gebruik altijd bescherming als het om intiem contact gaat en zorg ervoor dat je regelmatig wordt getest op seksueel overdraagbare aandoeningen. Als je nooit bescherming draagt, wees dan wel zo eerlijk tegen je sekspartners over je wisselende contacten.

12. Blijf onafhankelijk

Laat je niet volledig absorberen door een van de vrouwen. Behoud je onafhankelijkheid, hobby’s en sociale leven, zodat je niet al je tijd en energie aan één persoon besteedt.

13. Wees voorbereid op verandering

Realiseer je dat daten met meerdere vrouwen dynamisch is en kan evolueren. Sommige dates zullen al je aandacht opeisen, terwijl anderen weinig van zich laten horen. Of sommigen veranderen gedurende de periode dat je ze kent. Wees flexibel en open voor veranderingen in je datingdynamiek.

14. Vernieuw en vervang

In deze wereld van daten met meerdere vrouwen, komen en gaan ze als de wind. Blijf op zoek gaan om je ‘voorraad’ fris te houden. Datingapps zoals zoals Tinder, Badoo en happn kunnen je daarbij helpen. Deze drie apps zijn momenteel de populairste:

Onthoud, daten met meerdere vrouwen is niet voor iedereen weggelegd. Maar met de juiste mindset, kun je genieten van dit avontuur zonder te verdrinken in je emoties. Misschien ontdek je wel dat je uiteindelijk toch liever één speciale persoon hebt om bij te zijn. En dat is helemaal prima, want dan weet je dat ze echt bij je past.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
3 reacties