10 regels om met meerdere vrouwen te daten

Thomas Lammers
Door Thomas Lammers
8 minuten leestijd

Het is de felbegeerde situatie waar talloze mannen naar streven; met meerdere vrouwen daten. Of het nu is voor de afwisseling, omdat de behoeften te groot zijn voor één vrouw of om sneller relatiemateriaal te vinden, met meerdere vrouwen tegelijk daten is het doel van veel mannen. Er zijn er veel die ervan dromen maar slechts een klein deel krijgt het voor elkaar.

Daten met meerdere vrouwen tegelijk kan, maar als je het verkeerd aanpakt eindigt het in chaos en gebroken harten. Dat is niet wat je wilt. Wie het goed doet ervaart een leven vol vrijheid en minder drama dan in een gebruikelijke relatie. Waarom je het zou willen is iets om voor jezelf uit te zoeken maar er zijn wel een aantal regels waar je je aan moet houden. Dit zijn de regels om met meerdere vrouwen te daten:

1. Behandel de vrouw met respect

Met meerdere vrouwen tegelijk daten betekent niet dat je ze als vuil mag behandelen. Het doel is om alle vrouwen tevreden te houden door ze met respect te behandelen. Geef de vrouw bijvoorbeeld alle aandacht tijdens de momenten samen door vragen te stellen, interesse te tonen en complimenten te geven.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

2. Discretie wint

Afspreken met meerdere vrouwen tegelijk is een kunst dat je met niemand mag bespreken. Het is verleidelijk om op te scheppen tegenover je vrienden maar daar bereik je niets mee. Niemand houdt ervan als iemand continu opschept over zijn veroveringen. De kans is dan zelfs groot dat jaloezie de reden is dat de waarheid bij de vrouwen bekend wordt. Houd de details vaag tegenover je vrienden en deel nooit de namen van de vrouwen met wie je date.

3. Gedraag je niet als een partner

De eerste regel van het daten van meerdere vrouwen tegelijk is dat je een bepaalde afstand behoudt. Dit betekent dat je de vrouwen niet als je best vriend behandeld en niet het idee geeft dat jij voor haar zal zorgen. Houd je problemen voor je zodat je niet te dicht tot elkaar komt. Wat je niet wilt is dat je te persoonlijk bent en al je gedachten voor het oprapen liggen. Om de aantrekkingskracht te behouden terwijl je deze afstand bewaart is het essentieel dat je mysterieus en wat “onbereikbaar” blijft.

4. Geen ontmoetingen met vrienden of familie

Als ze je uitnodigt om haar vrienden of ouders te ontmoeten, neem dan wat meer afstand. Dit is te serieus voor iemand die met meerdere vrouwen wil daten. Verzin een excuus, of wees gewoon eerlijk en zeg dat het te snel is. Het ontmoeten van de vrienden en familie is een stap waarbij je van scharrel naar een relatie gaat.

5. Spreek haar niet iedere dag

Om niet te gehecht aan elkaar te raken is het een regel om niet te vaak contact te hebben. Elke dag app hoort er niet bij. Houd het versturen van berichten tot een minimum zodat beiden uitkijken naar de volgende ontmoeting. Beperkt niet alleen de berichten die jullie elkaar versturen maar ook de dates zelf. Door het contact op een minimum te houden is het verlangen om elkaar weer te zien groter. Je voorkomt er ook mee dat je te gehecht aan haar raakt waardoor je de aandacht voor de andere vrouwen verliest. Bovendien is het op deze manier makkelijker om met meerdere vrouwen contact te hebben.

6. Geen contact met andere vrouwen

Gedurende de date met een vrouw kun je geen contact hebben met andere vrouwen. Dit betekent dat je je smartphone in je broekzak laat. De meldingen van andere vrouwen kunnen je aandacht voor je date verstoren. Als je het moeilijk vindt om lange tijd niet te antwoorden wees dan gerust met het idee dat ze aan je blijft denken als je niet antwoord.

25 zinnen die het verschil maken

Heb je trouwens deze kant-en-klare berichtjes voor op WhatsApp of Tinder al gezien? Het zijn de beste zinnen om iemand stapelgek op je te maken.

7. Lieg niet maar ontwijk

Ontwijk de lastige vragen die je geen andere keuze geven dan de waarheid open en bloot op tafel te leggen. Liegen is geen optie, negeren en ontwijken wel. Vertel haar bijvoorbeeld niet dat ze de enige in je leven is als het niet zo is. Zeg ook niet dat je een relatie met haar wil als je dat niet wilt.

8. Laat weten dat je niet exclusief bent

Eerlijk gezegd zijn er maar weinig vrouwen die het accepteren dat je met meerdere vrouwen tegelijk afspreekt en seks hebt. Dit is ook niet iets dat je met de vrouwen moet bespreken. Niet in het begin in ieder geval. Wees eerlijk en geef haar hints dat ze niet de enige is. Je kunt het direct vertellen dat je met meerdere vrouwen afspreekt of je kunt zo lang mogelijk wachten tot het niet meer anders kan. Probeer met de hints af te tasten hoe het ervoor staat en of ze het zal accepteren dat je met meerdere vrouwen afspreekt.

9. Voel je niet schuldig

Daten met meerdere vrouwen tegelijk is niet mogelijk als je continu aan je acties twijfelt en gevoelens van schuld voelt. Als je laat merken dat je niet exclusief bent en niet tegen haar liegt dan is er niets om je schuldig om te voelen. Daarom is het belangrijk dat je je niet gedraagt als de partner zodat ze niet het idee heeft dat jullie een relatie hebben. Als het besef er is dat je niet kunt vreemdgaan als er geen sprake is van een relatie dan hoef je je nergens schuldig om te voelen.

10. Vernieuw en vervang

Vrouwen komen en gaan als je met meerdere vrouwen tegelijk date. Dat je niet exclusief wilt worden met een vrouw zorgt op den duur voor een breuk of het contact verwaterd. Dit betekent dat je continu op jacht moet gaan om de voorraad te vernieuwen. De makkelijkste manier om dit te doen is via de dating apps zoals je waarschijnlijk al weet. Het gemak van dating apps zoals Tinder, Badoo en Happn maakt het mogelijk om vele vrouwen tegelijk te versieren zodat je nooit tekort komt. Dit zijn op dit moment de top drie dating apps:

Met meerdere vrouwen daten is een aantrekkelijk vooruitzicht maar het is niet voor iedereen weggelegd. Er zijn maar weinig mannen die het voor elkaar krijgen terwijl de emoties en gevoelens onder controle blijven. Het is vooral de mindset dat het verschil maakt, niet je uiterlijk of hoeveel geld je hebt. Misschien kom je er al snel achter dat het niets voor je is omdat je wilt settelen met één van de vrouwen. Als je deze fase bereikt dan is dat niet erg; je weet dan waarschijnlijk zelfs beter dat het iemand is die écht bij je past.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
3 reacties