Home Datingsites Pepper verwijderen: dit is hoe je je Pepper account opzegt

Pepper verwijderen: dit is hoe je je Pepper account opzegt

1 minuten leestijd
0
pepper verwijderen

Pepper is heel wat anders dan alle andere datingsites. Dat kan een pluspunt zijn, maar ook een minpunt. En als je het de meeste ex-leden vraagt, dan overschaduwen de minpunten zo’n beetje alle pluspunten. Hoewel de datingsite in het verleden – in 2015 en 2017 – door de leden bekroond werd met de Shopping Award in de categorie datingsites, ligt het succes van Pepper ook in het verleden.

Bevalt de app voor geen meter? Zijn er bijzonder weinig matches? Of bevalt deze manier van daten niet? Er zijn meer dan genoeg redenen te bedenken waarom je afscheid zou willen nemen van je Pepper profiel. Maar… hoe doe je dat? We leggen je uit hoe je je Pepper account opzegt.

Pepper profiel verwijderen

Ben je er klaar voor om je Pepper profiel voorgoed vaarwel te zeggen? Dan beginnen we met een bezoek aan de website. Dit is namelijk de snelste en beste manier om je profiel te verwijderen. Pepper is namelijk begonnen als datingsite en later kwam er pas een iOS- en Android app beschikbaar. Bezoek daarom eerst de website op www.pepper.nl en log in op je account. Lukt het inloggen niet? Of ben je je wachtwoord vergeten? Vraag dan eerst een nieuw wachtwoord aan.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Ingelogd op de website? Dan gaan we nu je profiel verwijderen. Tik op het menu-icoon dat rechtsboven in beeld wordt weergegeven. In het menu dat vervolgens wordt getoond, tik je op Account. Dit brengt je naar de pagina met ‘Account instellingen’. Scrol naar beneden tot je bij het ‘Account verwijderen’-gedeelte bent aangekomen. Vul je wachtwoord in en tik vervolgens op de Verwijder mijn account-button. Door deze stappen te volgen worden je profiel en gegevens verwijderd.

 1. Log in op je Account.
 2. Tik op het menu-icoon.
 3. Tik op Account.
 4. Scrol naar beneden.
 5. Vul je wachtwoord in.
 6. Tik op de Verwijder mijn account-button.
 7. Tik op de Ja, ik weet het zeker-button.

Let op: als je een Full Membership hebt genomen, dan wordt dit lidmaatschap ook verwijderd – tegelijk met het verwijderen van je profiel.

pepper verwijderen

Pepper Full Membership opzeggen

Heb je een Full Membership afgesloten bij Pepper? Dan weet je waarschijnlijk al dat het lidmaatschap automatisch wordt verlengd. Nadat de periode (1, 3, 6 of 12 maanden) van je Full Membership is afgelopen, verlengt Pepper automatisch je Full Membership voor onbepaalde tijd met maximaal één maand opzegtermijn. Dat wil zeggen, als je het Full Membership van Pepper niet eigenhandig opzegt, dan blijft de datingsite iedere maand geld incasseren.

Wil je de automatische verlenging stopzetten? Je kunt het abonnement stoppen vanaf 24 uur na de aankoop van het Full Membership. Hoe je dat doet? Volg deze stappen om je Full Membership op te zeggen:

 1. Log in op je Account.
 2. Tik op het menu-icoon.
 3. Tik op Abonnement.
 4. Vink nee aan bij ‘Automatisch verlengen’.

Let op: het Full Membership is niet stop te zetten vanuit de app. Volg daarvoor de bovenstaande stappen op de website. Wanneer je deze stappen volgt, wordt de automatische verlenging van het Full Membership gestopt. Je kunt echter nog wel gebruikmaken van de betaalde functies – zoals berichten lezen en chatten – tot de einddatum van de periode waarvoor je al hebt betaald.

Pepper app verwijderen

Heb je je abonnement stopgezet en je profiel verwijderd? Dan is nu dan eindelijk de tijd gekomen waarop je ook de app mag verwijderen. Doe dit altijd pas als laatst, zodat je er zeker van bent dat je profiel op de juiste manier is verwijderd. De Pepper app kun je op deze manier verwijderen:

 1. Log uit in de Pepper app.
 2. Houd het app-icoon ingedrukt.
 3. Tik op de X om te verwijderen of sleep naar de prullenbak.

lexa

Alternatief voor Pepper

Was Pepper je eerste keuze voor een datingsite en ben je nu aardig teleurgesteld? Het goede nieuws is dat Pepper slechts één van de vele datingsites is. Sterker nog: er zijn veel betere datingsites dan Pepper, die én meer leden hebben én meer mogelijkheden. Een alternatief voor Pepper is Lexa: naar eigen zeggen ‘de nummer 1 in dating’ waar maandelijks 4.4 miljoen berichten worden uitgewisseld.

Bekijken op Lexa

Veelgestelde vragen

Zijn er vergelijkbare datingsites als Pepper?

Ja, een andere maar vergelijkbare datingsite is Lexa.

Hoe stop ik de automatische verlenging?

De automatische verlenging van het abonnement kan opgezegd worden via de website.

Kan ik ooit weer een nieuw profiel creëren?

Ja, je kunt met hetzelfde e-mailadres een nieuwe profiel aanmaken bij Pepper.

Wordt mijn Pepper profiel verwijderd als ik de app verwijder?

Nee, je Pepper profiel blijft actief als je de app verwijdert. Andere leden kunnen zowel via de app als website je profiel bekijken en contact opnemen.

Worden mijn gegevens bewaard na het verwijderen?

Nee, niet meteen. Je gegevens worden binnen 48 uur na het verwijderen van je account verwijderd uit het systeem.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Opzoeknaarjou verwijderen: hoe zeg je je profiel op?

Alle singles die online op zoek gaan naar hun perfecte match hebben hun eigen verlanglijst…