Home Seks Novamora opzeggen: hoe verwijder je je Novamora profiel?

Novamora opzeggen: hoe verwijder je je Novamora profiel?

4 minuten leestijd
0
novamora opzeggen

Een beetje pittig, dating vol passie: Novamora is de plek waar spannende dates hun oorsprong vinden. Bekend van televisie, radio en billboards heeft deze datingsite de laatste jaren een vertrouwde naam opgebouwd. Van virtueel flirten tot anonieme escapades achter gesloten deuren: alles is er mogelijk. Maar hoewel Novamora een intrigerend stukje internet is, zal iedereen – vroeg of laat – het punt bereiken waarop het profiel weer wordt verwijderd.

Is je FWB uit de hand gelopen en ben je in een liefdesrelatie beland? Heb je genoeg ONS achter de rug om nu even een pauze in te lassen? Of is het niet helemaal wat je zoekt? Er zijn genoeg redenen te verzinnen waarom je je profiel zou willen verwijderen. Maar het feit dat je weet dat een datingprofiel verwijderd moet worden, is al het halve werk. Waarom?

Waar anderen ervoor kiezen om hun profiel links te laten liggen, is een profiel verwijderen altijd de beste keuze. Want stel dat je een relatie hebt en een single collega komt je profiel op Novamora tegen… maanden nadat je ermee gestopt bent. Je kunt je wel voorstellen dat zulke verhalen een eigen leven gaan leiden op de werkvloer. Om dergelijke situaties te voorkomen is het verstandig om je profiel op te zeggen – op de juiste manier. We leggen je uit hoe je je Novamora profiel verwijdert.

Dating vol passie?

novamora"Laat je VERLEIDEN tot een pittige date: Novamora is dé datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar spanning en avontuur."

Bekijk hoe het werkt

Bezoek de website

Wanneer je zelf je profiel op Novamora wilt verwijderen, dan is het alleen mogelijk om dat te doen wanneer je ingelogd bent op de website. Daarom ga je dus eerst naar de website op www.novamora.nl . Ben je je wachtwoord vergeten? Geen probleem: via de website vraag je snel per e-mail een nieuw wachtwoord aan.

Novamora verwijderen

Om je Novamora-account te verwijderen log je eerst in op de website. Als je dat hebt gedaan, tik je op het profiel-icoon dat rechtsboven wordt getoond. Tik in het submenu dat daarna wordt weergegeven op Account. Je komt dan terecht op de pagina met je ‘Account Status’. Tik op het tabblad Uitschrijven en je komt terecht op de uitschrijfpagina. Geef vervolgens een reden op, schrijf je uit van de aanbiedingen door dit aan te vinken en vul je daarnaast je wachtwoord in. Tik vervolgens op de Nu uitschrijven-button om het opzeggen van je profiel te bevestigen.

 1. Tik op het profiel-icoon.
 2. Tik op Account.
 3. Tik op het tabblad Uitschrijven.
 4. Geef een reden op voor de uitschrijving.
 5. Schrijf je uit voor aanbiedingen door een vinkje te zetten.
 6. Vul je wachtwoord in.
 7. Tik op de Nu uitschrijven-button.

Wanneer je deze stappen hebt gevolgd, wordt je profiel verwijderd en zal het niet meer zichtbaar zijn in de zoekresultaten. Heb je een abonnement dat nog loopt? Dan wordt deze stopgezet – zelfs als de periode nog niet afgelopen is. Je ontvangt echter geen geld terug voor de periode waarin je niet actief bent.

novamora uitschrijving

Tijdelijk stoppen

Heb je je doel bereikt en iemand gevonden waarmee het klikt? Of ben je aan het daten en wil je kijken of het wat wordt? Zonder direct je profiel volledig te verwijderen? Dat is mogelijk. Je kunt er namelijk voor kiezen om je profiel te verbergen. Het profiel is dan niet zichtbaar voor andere Novamora-leden. Dit geeft je de tijd om te onderzoeken of het wat wordt. Mocht het dan op niets uitlopen, dan kun je je profiel op Novamora met een tik op de knop weer zichtbaar maken voor de andere deelnemers.

 1. Tik op het profiel-icoon.
 2. Tik op Instellingen.
 3. Tik op het tabblad Voorkeuren.
 4. Haal het vinkje weg naast Profiel zichtbaar voor anderen.
 5. Tik op Ja.

Hoe stop ik het VIP-lidmaatschap?

Novamora is gratis te gebruiken, maar ook is er VIP-toegang. Met de betaalde variant van het lidmaatschap krijg je toegang tot verschillende functies, waarvan de gratis deelnemers geen gebruik kunnen maken. Als je dit VIP-lidmaatschap hebt genomen en je wilt dit lidmaatschap stoppen, dan is dit mogelijk door deze stappen te volgen:

 1. Tik op het profiel-icoon.
 2. Tik op Account.
 3. Tik op het tabblad Account Status.
 4. Tik op de Abonnement stoppen-button.
 5. Tik op Bevestig.

Wanneer je deze stappen volgt, wordt je abonnement per direct stopgezet. Het lidmaatschap wordt dan niet automatisch verlengd. Je behoudt dan wel gewoon de VIP-toegang voor de resterende periode van het lidmaatschap. Als je het lidmaatschap beëindigt, dan ga je na afloop van de periode over op het gratis lidmaatschap.

secretflirt

Alternatief voor Novamora

Novamora is wellicht de bekendste datingsite voor sekscontacten, maar het is niet de enige datingsite in deze categorie. Er zijn meer datingsites die zich richten op de losse, spannende kant van daten. Mocht je een andere datingsite willen proberen, dan is Secretflirt een interessante keuze. Zoals de naam al deels doet vermoeden, is Secretflirt een dating app voor een geheime flirt:

Bekijken op Secretflirt

Veelgestelde vragen

Zijn er vergelijkbare datingsites als Novamora?

Ja, een andere maar vergelijkbare datingsite is Ondeugend Daten.

Stopt de automatische verlenging als ik mijn profiel verwijder?

Ja, een lopend abonnement wordt stopgezet als je je profiel verwijdert. Er volgt echter geen terugbetaling plaats voor de periode die je nog tegoed had.

Kan ik ooit weer een nieuw profiel creëren?

Ja, het is altijd mogelijk om een nieuw profiel aan te maken bij Novamora. Dit geldt ook wanneer je eerder een profiel hebt gehad op Novamora.

Worden mijn gegevens bewaard na het verwijderen?

Nee, na het verwijderen van je profiel worden alle gegevens definitief verwijderd.

Je bent niet de enige...

... die zich afvraagt wat de meest sexy datingsite is. Avontuur, passie en een beetje pittig: wist je dat je ergens discreet en anoniem kunt daten? Er is één datingsite waar dat allemaal kan: Novamora is het geheime online plekje voor de avontuurlijke dater. Nieuwsgierig waarom deze Nederlandse datingsite zo snel in ledenaantal is gegroeid?

Bekijk hoe het werkt
Laad meer artikelen
Laad meer in Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

12 verrassende feiten over seks die onderzoeken hebben vastgesteld

Elke vrouw faket weleens een orgasme. Mannen gaan vaker vreemd dan vrouwen. Seks verbruikt…