Novamora en Ondeugend Daten vieren 5- en 10-jarig bestaan met jubileumactie

Redactie
Door Redactie
2 minuten leestijd

Datingsites Novamora en Ondeugend Daten vieren hun jubileum in februari.
Deze maand viert Novamora het 5-jarig bestaan, terwijl Ondeugend Daten de 10-jarige mijlpaal mag vieren. De datingsites voor casual daten vieren het echter niet alleen intern. Ook voor alle nieuwe gebruikers is er een jubileumactie die gedurende de maand februari geldig is.

Tot wel 4 weken gratis

Aanmelden bij Novamora en Ondeugend Daten is altijd gratis. Een profiel inrichten, foto’s toevoegen en op zoek gaan naar diegene die je wilt vinden: het is allemaal zonder kosten. Maar met een standaard lidmaatschap beschik je niet over de essentiële functies om berichten uit te wisselen. Met het betaalde abonnement van de datingsites kan dit wel.

Voor een laag, vast bedrag per maand krijg je toegang tot alle features die bij het lidmaatschap horen. En daar is deze jubileumactie goed voor, want afhankelijk van het abonnement dat je kiest krijg je tot wel 4 weken gratis.

Hoe je dit krijgt

Heb je Novamora of Ondeugend Daten altijd al willen proberen? Dan is er geen beter moment dan nu om je aan te melden. De tijdelijke actie is perfect als de datingsite al op je verlanglijstje stond, want nu krijg je een aantal extra weken VIP-toegang gratis. Het enige dat je hoeft te doen om van deze tijdelijke actie gebruik te maken is de onderstaande links volgen naar de datingsites:

novamora
Bekijken op Novamora

ondeugend daten
Bekijken op Ondeugend Daten

VIP-functionaliteiten

Alle nieuwe leden krijgen gedurende 1 t/m 28 februari 2022 een volledig lidmaatschap aangeboden waarbij je tot wel 4 weken gratis VIP-toegang kunt krijgen. Geen verborgen kosten, geen kleine lettertjes. Als je van de jubileumactie profiteert, dan kun je gebruikmaken van alle VIP-features die exclusief beschikbaar zijn voor de leden met een VIP-lidmaatschap:

  • FotoZapper gebruiken
  • Verzonden berichten altijd leesbaar
  • Persoonlijke berichten versturen
  • Extra foto’s bekijken
  • Laatste bezoekers bekijken
  • Berichten lezen

Deel dit artikel
Geef je reactie