Home Dating apps Muzmatch blijft records breken: videogesprekken populair

Muzmatch blijft records breken: videogesprekken populair

1 minuten leestijd
0
muzmatch app

Er wordt weleens gezegd dat moslims niet daten, maar trouwen. Alleen moeten ze dan wel iemand ontmoeten met wie ze willen trouwen. En dat kan op Muzmatch: een snelgroeiende dating app voor moslims. De dating app heeft gegevens gedeeld die laten zien dat moslims deze winter massaal op zoek zijn gegaan naar liefde.

Dating Sunday

Muzmatch heeft net als andere dating apps te maken gehad met een toestroom van nieuwe leden. Vanaf de jaarwisseling tot en met Dating Sunday, de eerste zondag van januari, is het gebruik van de app enorm toegenomen. Sterker nog: in de eerste week van het nieuwe jaar werden alle records van de app gebroken. Het aantal swipes, matches en berichten namen elk toe met ongeveer een derde, zo meldt GDI. Muzmatch heeft nu meer dan 3,5 miljoen leden en het aantal downloads is in 2021 al met 10% gestegen.

Hoewel de eerste week van januari altijd een populaire periode is om te daten, merkte Muzmatch op dat het ook in december al drukker was dan normaal. In de laatste maand van 2020 werden ook de records van Muzmatch gebroken, mogelijk het gevolg van de lockdowns in vele landen waar de app actief is.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Alle records gebroken

Oprichter en CEO Shahzad Younas zegt daarover: “Dating Sunday is groots geweest voor muzmatch, aangezien we een paar weken eerder in december alle records hebben gebroken. We hebben onze persoonlijke records gebroken voor het aantal berichten, foto’s, video’s en spraaknotities die door onze leden zijn verzonden.”

“We kunnen niet wachten om onze leden te laten zien wat hen te wachten staat in 2021 en als Dating Sunday iets zegt over wat nog komen gaat, wordt het weer een geweldig jaar.”

Muzmatch is een relatief nieuw platform voor moslims en islamitische singles. Het afgelopen jaar is de app verder doorontwikkeld en zijn verschillende nieuwe functies aan de app toegevoegd die helpen bij de virtuele datingtrends. Vooral de videogesprekken zijn populair op de app: vanaf november hebben de leden gezamenlijk al meer dan 15 jaar besteed aan deze videogesprekken.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Dating app match online inspecteren verkleint kans op romantiek’

Je veegt naar rechts in een datingapp en wordt verrast door de instant match. Nog voordat …