Home Dating apps Inner Circle verwijderen: handleiding voor Inner Circle account opzeggen

Inner Circle verwijderen: handleiding voor Inner Circle account opzeggen

4 minuten leestijd
0
inner circle verwijderen

Wie eens wat anders wil proberen dan good ol’ Tinder, komt al snel uit bij een app zoals Inner Circle. Waar de app eerder bekendstond als een plek waar alleen de elite zich thuis voelde, is de doelgroep van Inner Circle nu wat breder. Iedereen die serieus wil daten om een match te ontmoeten is welkom: elite, of niet. Met Nederlandse roots en naar eigen zeggen 2 miljoen gebruikers wereldwijd is het in ieder geval een app om te overwegen.

Ben je actief op Inner Circle, maar was het niet precies wat je ervan verwachtte? Zijn er te weinig singles in je omgeving? Of heb je juist iemand op Inner Circle ontmoet die je daadwerkelijk tot je inner circle wilt gaan rekenen? Wat de reden ook is, op een gegeven moment moet je afscheid nemen en vaarwel zeggen tegen je Inner Circle profiel. Maar… hoe doe je dat? We leggen je uit hoe je een Inner Circle profiel verwijdert.

Download en installeer de app

Ja, je leest het goed. Wanneer je een Inner Circle profiel voorgoed wilt verwijderen, heb je toegang nodig tot je account. Heb je de app dus al verwijderd? Dan is het nodig om de app eerst weer te downloaden en installeren. Het is de enige, juiste manier om je Inner Circle profiel te wissen, omdat je toegang moet hebben tot de instellingen van je profiel. Heb je de app van Inner Circle nog niet verwijderd? Log dan in op de app.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

App StoreGoogle Play

Inner Circle profiel verwijderen

Het wissen van je volledige Inner Circle profiel is simpel. Maar het is alleen mogelijk als je bent ingelogd op de app. Log dus in op de Inner Circle app en tik op het tandwiel-icoon dat linksboven wordt getoond. Je komt vervolgens terecht op de instellingen-pagina van je account. Op deze pagina kun je je voorkeuren doorgeven, privacy-instellingen wijzigen en je profiel aanpassen.

Tik op Profieleditor om je profiel aan te passen. Scrol naar beneden totdat je helemaal onderin bij het ‘Account’-gedeelte bent aangekomen. Tik op de Profiel verwijderen-button. Een pop-up komt tevoorschijn: ‘Weet je zeker dat je je profiel voorgoed wilt verwijderen?’ Tik op Verwijderen, vul het veld in en tik op OK om je account te verwijderen.

 1. Log in op je Account.
 2. Tik op het tandwiel-icoon.
 3. Scrol naar beneden.
 4. Tik op Geavanceerde instellingen.
 5. Tik op de Account verwijderen-button.
 6. Geef een reden op.
 7. Scrol naar beneden.
 8. Tik op de Nee, verwijder mijn profiel-button.

Let op: als je de stappen hierboven volgt, wordt je profiel definitief verwijderd. Met andere woorden: er is geen weg terug. Alles wat je hebt ingevuld, alle foto’s en alle berichten worden gewist. Het is hierna niet meer mogelijk om je profiel te herstellen.1

inner circle verwijderen

Tijdelijk stoppen

Ben je toe aan een welverdiende vakantie en een datingpauze? Heb je je match ontmoet en wil je ontdekken of het een kans van slagen heeft? Het goede nieuws is dat je niet direct je complete datingprofiel hoeft te verwijderen: tijdelijk stoppen is ook mogelijk bij Inner Circle. Dat doe je op deze manier:

 1. Log in op je Account.
 2. Tik op het tandwiel-icoon.
 3. Scrol naar beneden.
 4. Tik op Geavanceerde instellingen.
 5. Tik op de Account verwijderen-button.
 6. Geef een reden op.
 7. Scrol naar beneden.
 8. Tik op de Nee, verwijder mijn profiel-button.

inner circle verbergen

Full Membership abonnement opzeggen

Natuurlijk, Inner Circle is gratis om te gebruiken met standaard lidmaatschap. Maar dat kent wel de nodige beperkingen. Het geeft toegang tot de basisfuncties van de app, maar niet tot de functies van het Full Membership. En die functies zijn wel nodig om in direct contact te staan met de singles op de app.

Met dezelfde periode als het originele abonnement wordt het Full Membership automatisch vernieuwd. Zelfs als je je profiel hebt verborgen of verwijderd is het mogelijk dat je daardoor nog steeds betaalt voor Inner Circle is – terwijl je in gedachten al lang afscheid had genomen. Heb je dit Full Membership abonnement genomen en wil je deze stoppen?

Als je het Inner Circle abonnement wilt beëindigen, dan kun je de automatische verlenging uitschakelen. Dat is mogelijk door deze stappen te volgen:

iOS:

 1. Open de Instellingen-app.
 2. Tik op je naam.
 3. Tik op Abonnementen.
 4. Tik op Inner Circle.
 5. Tik op Annuleer abonnement.2

Android:

 1. Ga naar de Google Play Store-app.
 2. Open het menu.
 3. Tik op Abonnementen.
 4. Tik op Inner Circle.
 5. Tik op Abonnement opzeggen.
 6. Volg de instructies.3

Paypal, creditcard en anderen:

 1. Log in op de Inner Circle website.
 2. Ga naar Preferences.
 3. Schakel Renew subscription uit.4

Door deze stappen te volgen, wordt de automatische verlenging van het Full Membership abonnement uitgeschakeld. Je kunt dan nog wel gebruikmaken van alle features die gekoppeld zijn aan dit volledige lidmaatschap. Na de vervaldatum van het abonnement volgen geen betalingen meer en stopt ook de toegang tot de betaalde functies. De automatische verlenging stoppen is mogelijk tot 48 uur voor het einde van de abonnementsperiode.

Inner Circle app verwijderen

Ben je klaar met alle stappen om je Inner Circle profiel te verwijderen? Heb je de automatische verlenging van het abonnement uitgeschakeld? Dan is het nu tijd om de dating app zelf te verwijderen. Van alle stappen is dit wellicht de meest simpele stap. De Inner Circle app verwijder je op deze manier van je telefoon of tablet:

 1. Log uit in de Inner Circle app.
 2. Houd het app-icoon ingedrukt.
 3. Tik op de X om te verwijderen of sleep naar de prullenbak.

lexa

Alternatief voor Inner Circle

Heb je op Inner Circle niet kunnen vinden wat je zoekt? Zijn de leden té serieus? Of bevalt de app gewoon niet? Naast Inner Circle zijn er gelukkig nog veel meer apps: in alle vormen en maten. Een alternatief voor Inner Circle is het in Nederland populaire Lexa. Als je op zoek bent naar een populaire dating app, dan is dit het beste alternatief voor Inner Circle.

Bekijken op Lexa

Veelgestelde vragen

Zijn er vergelijkbare dating apps als Inner Circle?

Ja, een andere maar vergelijkbare app is Hinge.

Kan ik later opnieuw een Inner Circle account aanmaken?

Ja, het is mogelijk om op een later moment opnieuw lid te worden bij Inner Circle.

Wordt mijn Inner Circle profiel verwijderd als ik de app verwijder?

Nee, wanneer je alleen de app van je apparaat verwijdert, wordt je profiel niet verwijderd. Een Inner Circle profiel wissen is alleen mogelijk in de instellingen van de app.

Worden mijn gegevens bewaard na het verwijderen?

Nee, Inner Circle wist alle gegevens die gekoppeld zijn aan je account.

Wordt het Full Membership abonnement geannuleerd als ik mijn profiel verwijder?

Nee, het Full Membership abonnement verloopt via de app store van je apparaat. Dit staat los van je profiel.

Kan ik de automatische verlenging van het abonnement annuleren?

Ja, het is mogelijk om de automatische verlenging te annuleren in de app store van je apparaat.

Is er een minimumleeftijd voor Inner Circle?

Ja, je moet 20 jaar of ouder zijn om lid te kunnen worden van Inner Circle.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

OkCupid voegt Nederlands toe als voorkeurstaal

Liefde kent geen grenzen. Maar het helpt wel als je een datingapp in je eigen taal kunt ge…