Mannen ontmoeten? 10 plekken waar je single mannen kunt tegenkomen

Jay
Door Jay
8 minuten leestijd

Veel vrouwen willen het liefst een romantisch liefdesverhaal over hoe ze hun partner hebben ontmoet. Wat ze niet willen? Moeten zeggen dat ze elkaar hebben ontmoet via online dating.

Daar valt op zich wel wat van te zeggen, want een paar jaar geleden hadden we de ontmoeting met een droompartner ons heel anders voorgesteld. Voor mensen die daarom willen afstappen van online daten en terug willen vallen op traditionele ontmoetingsplekken, zijn er genoeg nog tal van momenten om een potentiële nieuwe partner te ontmoeten.

Hoewel vrijwel elke vrouw de voorkeur geeft aan het ontmoeten van een nieuwe vlam in een fysieke setting, hebben de meesten van ons echter geen idee waar ze moeten beginnen met zoeken. En dat is voor ons weer alle reden om je te vertellen wat de tien beste plekken zijn om single mannen tegen te komen.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Mannen in real life ontmoeten

Veel vrouwen zetten tegenwoordig misschien eerder in op datingapps dan op het uitgaansleven. Maar de kans dat de vonk meteen overslaat is toch echt groter in een real-life-setting dan via een app. Stiekem raden we je daarom aan om het ook eens over een andere boeg te gooien. Dat wil zeggen: toch weer het echte leven opzoeken en daar een poging doen.

Nu willen we daarmee niet per se suggereren dat je weer het nachtleven in moet duiken, want er zijn nog een hoop andere plekken die zich uitstekend lenen voor het ontmoeten van mannen — ook al liggen ze misschien wat minder voor de hand. Wat dacht je van deze tien plekken?

1. In de rij (ja, echt)

Niemand houdt ervan om te moeten wachten. Maar als je toch geen kant op kunt, kun je er maar beter het beste van maken. In de rij staan is het perfecte moment om nonchalant met iemand te praten, want behalve naar je telefoon staren is er niet veel anders te doen dan gewoon weer ouderwets met elkaar in gesprek gaan.

Als je merkt dat er een knappe vent voor of achter je staat, kun je zonder enige gêne een informeel gesprek beginnen. Misschien klikt het wel en ontstaat er een gezellig gesprek. Wat je niet moet doen? (Te veel) klagen over de rij. En als je het dan toch doet, doe het dan met een glimlach. Klagen staat voor negatieve energie en dat moet nooit de basis zijn voor het ontmoeten van een nieuwe partner.

2. In een koffiebar

Koffiebarretjes zijn niet alleen de perfecte plek om te genieten van de koffiegeur en al het lekkers dat op het menu staat. Ze zijn ook een geweldige plek om nieuwe mensen te leren kennen. Het is inmiddels heel normaal geworden om in een koffiebarretje tijd door te brengen voor een bakje koffie of een lekkere snack, of zelfs om te werken. Een praatje maken met een wildvreemde wordt — gezien de informele setting — vaak heel goed ontvangen.

25 zinnen die het verschil maken

Heb je trouwens deze kant-en-klare berichtjes voor op WhatsApp of Tinder al gezien? Het zijn de beste zinnen om iemand stapelgek op je te maken.

3. In het openbaar vervoer

Of je nu in de metro staat of in een bus zit, er heerst vaak een soort onuitgesproken connectie met de mensen die om je heen zitten. Vooral mensen die vaak met het openbaar vervoer reizen zullen zich afvragen wat een ander doet en waar hij of zij naartoe gaat. Bovendien is het ook een moment om de tijd wat te doden en een gesprek met iemand aan te gaan. Het maakt niet alleen de reis een stuk prettiger, het zorgt er wellicht voor dat je de man van je leven ontmoet.

4. Tijdens het uitlaten van de hond

Als je een hond hebt of op iemands hond past, gebruik het dier dan in je voordeel om mensen te ontmoeten. Het is namelijk doodeenvoudig om gesprekken te beginnen met mensen die honden uitlaten, omdat de honden soms al vanzelf met elkaar aan het spelen zijn. Je wordt daardoor bijna gedwongen om met een ander in gesprek te gaan. En ach ja, als je niets weet te zeggen, dan kun je het altijd hebben over elkaars hond.

5. In de sportschool

De sportschool is eigenlijk een geweldige manier om een ​​potentiële partner te vinden. De volgende keer dat je een leuke man ziet tot wie je je aangetrokken voelt in de sportschool, waarom vraag je hem dan niet om je te helpen met een apparaat dat je nog nooit eerder hebt gebruikt? Het voordeel van de sportschool is dat je meteen ziet of ‘ie  sportief is aangelegd, wat voor de meeste vrouwen toch wel een pré zal zijn.

6. Op een speeddating-evenement

Hoewel je misschien denkt dat speeddaten is uitgestorven, is het nog steeds heel erg populair. Het is nog leuk ook. Schrijf jezelf maar eens in en in het meest ideale geval doe je dat ook voor een vriendin zodat jullie samen naar het evenement kunnen. Nu alleen nog hopen dat jullie niet verzot raken op dezelfde man.

7. Op het strand

De volgende keer dat je naar het strand gaat, realiseer je dan dat dit een prima plek is om leuke mannen te ontmoeten. Of jij en je vriendinnen nu besluiten om te zonnebaden in de buurt van een groepje mannen of een praatje maken met iemand die alleen een wandeling maakt; het strand is heel geschikt om een ​​potentiële partner te vinden.

8. Op een dubbele date

Een andere effectieve manier om iemand te ontmoeten die zowel single is als iemand waar je waarschijnlijk mee kunt opschieten is de dubbeldate. Als je een vriendin hebt die iemand voor je weet, dan is er één groot voordeel. Dat is dat jouw vriendin weet of hij wel of niet geschikt voor je is. Ze koppelt je immers niet aan iemand die helemaal niet bij je past.

9. Tijdens vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk biedt een hoop voldoening en het voordeel daarvan is dat je weet dat de ander ook een goed hart heeft. Nu is er in Nederland meer dan genoeg vrijwilligerswerk beschikbaar, maar zijn er ook buitenlandse projecten. Het is aan jou wat het beste bij je past.

10. Bij een bruiloft

Bruiloften zijn sowieso de plekken waar liefde in de lucht hangt, dat hoeven we je niet uit te leggen. Iedereen, zowel singles als stellen, voelen zich verbonden met het echtpaar en dat is meteen een plek waar een hoop vreugde wordt gedeeld. Mensen op bruiloften hebben vaak de neiging om naar elkaar toe te trekken, vooral tijdens het dansen.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe 1 op de 3 leden er een partner vindt.

Deel dit artikel
Geef je reactie