Home Datingsites Lexa 3 dagen gratis: is deze korting op het abonnement mogelijk?

Lexa 3 dagen gratis: is deze korting op het abonnement mogelijk?

2 minuten leestijd
0
lexa logo

Ergens heb je gelezen, gehoord of opgemerkt dat Lexa een 3-dagen-gratis aanbieding heeft. Maar nu je er gebruik van wilt maken, weet je niet meer precies waar je deze informatie vandaan hebt gehaald. En nog belangrijker: hoe je op dit moment gebruik kunt maken van de aanbieding om 3 dagen gratis een full membership te proberen. Want stel dat je meteen iemand ontmoet waarmee het klikt, dan heb je mooi je hand op de knip weten te houden.

Hoe krijg je het?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de 3 dagen gratis aanbieding van Lexa is soms beschikbaar. Niet wekelijks, niet maandelijks, maar eens in de zoveel tijd. Zoals je het misschien al raadt, is het een tijdelijk aanbod dat op sommige momenten beschikbaar is voor nieuwe leden. Of de aanbieding op dit moment actief is, wordt vermeld op de website van Lexa.

Bezoek de Lexa website

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Aangezien het vooraf niet is te voorspellen wanneer Lexa de aanbieding inschakelt, geeft alleen een bezoek aan de website uitsluitsel. De aanbieding wordt op de website getoond als deze actief is. Het wordt dus niet vooraf aangekondigd, maar wordt vaak gekoppeld aan een tijdelijke promotie-actie van de datingsite. En dit hoor je dan tijdens de reclames op televisie en radio.

3 Dagen gratis

De kennismakingsaanbieding van Lexa maakt het mogelijk om gedurende een korte periode van drie dagen gebruik te maken van bijna alle betalende diensten. Dit zijn niet alle diensten, maar wel alle diensten die onder het Full membership vallen. Uitgebreid en ongelimiteerd zoeken, berichten versturen en ontvangen, maar ook alle foto’s van een lid bekijken: dit zijn de basisfuncties van elk Full membership. Als gratis lid kun je niet veel op Lexa en daarom ontkom je er niet aan om zo’n lidmaatschap te nemen. Tenminste, als je daten via Lexa wilt proberen.

Voorwaarden

Tijdelijke kennismakingsaanbiedingen gaan vaak gepaard met een aantal strikte voorwaarden. In het geval van kortingen en aanbiedingen van Lexa is dat niet anders. De belangrijkste voorwaarde van de aanbiedingen is dat het alleen geldt voor nieuwe leden en niet voor bestaande leden. Ben je net lid geworden op het moment dat de promotie actief is? Neem dan contact op met het Customer Care-team, zodat zij alsnog de aanbieding kunnen toevoegen aan je profiel.

Na de drie dagen?

Als de 3 dagen voorbij zijn, wordt je account automatisch overgezet naar een gratis membership. Dit betekent dat je dat je geen berichten meer kunt uitwisselen en dus niet meer gratis van alle functies gebruikmaken. Mocht je tevreden zijn met hoe Lexa werkt, dan kun je een betaald lidmaatschap afsluiten. De kosten van Lexa zijn afhankelijk van de periode die je neemt. Dit kan al vanaf één maand, maar als je direct voor meerdere maanden een lidmaatschap neemt, is het goedkoper. Dit zijn op dit moment de kosten van het Lexa-membership.

1 maand3 maanden6 maanden
Basic€ 24,99€ 50,97€ 59,94
Discover€ 27,99€ 59,97€ 77,94
Unlimited€ 29,99€ 65,97€ 89,94
Unlimited + Control€ 34,99€ 80,97€ 119,94
Premium€ 9,99
Control€ 6,99
Control & Premium€ 14,99

Bezoek Lexa

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Opzoeknaarjou verwijderen: hoe zeg je je profiel op?

Alle singles die online op zoek gaan naar hun perfecte match hebben hun eigen verlanglijst…