Home Datingsites Single op Valentijnsdag? Deze datingsites hebben een valentijnsactie

Single op Valentijnsdag? Deze datingsites hebben een valentijnsactie

2 minuten leestijd
0
valentijnsdag

Als er een dag is waarop je niet single wilt zijn, dan is het wel de ‘dag van de liefde’. Terwijl geliefden elkaar het hof maken en bedwelmen onder de mooiste liefdesquotes, kijken singles verveeld vanaf de zijlijn mee. Maar ook als vrijgezel verdien je het om liefde te voelen op de universele liefdesdag. Tenminste, dat is de mening van een aantal datingsites.

Dat je single bent op Valentijnsdag betekent niet dat je deze dag alleen en eenzaam zou moeten doorbrengen. Traditiegetrouw hebben een aantal datingsites een valentijnsactie opgezet voor de singles die Valentijnsdag willen aangrijpen om een date te scoren.

Valentijnsacties 2020

In de periode voorafgaand en vlak na Valentijnsdag bieden sommige datingsites een gratis Full Membership aan of een aantrekkelijk korting op het normale tarief. Als je deze datingsites altijd al eens hebt willen proberen, dan komen de valentijnsacties als geroepen. Dit zijn de valentijnsacties die op dit moment beschikbaar zijn:

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

50plusmatch

50Plusmatch

Single en 50+? De eerste valentijnsactie is afkomstig van de eerste en grootste datingsite voor 50-plussers. 50Plusmatch is al sinds 2005 actief in Nederland en heeft speciaal voor Valentijnsdag een actie voor nieuwe leden. En dat is een ‘3 dagen gratis full membership’ in de periode voor en na Valentijnsdag. Gedurende de drie dagen kun je onbeperkt gebruikmaken van alle mogelijke functies die normaal alleen tegen betaling gebruikt kunnen worden.

Geldig van 11 t/m 16 februari.

Bekijken op 50Plusmatch

relatieplanet

Relatieplanet

Voor iedereen die het swipen wel een keer heeft gezien: Relatieplanet is de datingsite voor de serieuze singles. Volgens velen is het de beste datingsite van Nederland en België, de autoriteit op datinggebied in de Benelux. Voor Valentijnsdag biedt Relatieplanet 50% korting op alle abonnementen.

Geldig van 8 t/m 16 februari.

Bekijken op Relatieplanet

Match4Me

Match4me

Hoogopgeleid en op zoek naar iemand die dat ook is? Match4me is precies voor dat doel opgericht: het koppelen van hoogopgeleide singles. Dankzij deze koppeling kom je sneller in contact met mensen die op dezelfde golflengte zitten. Voor Valentijnsdag is een actie voor nieuwe leden: een ‘3 dagen gratis full membership’ in de periode voor en na Valentijnsdag.

Geldig van 11 t/m 16 februari.

Bekijken op Match4me

50liefde

50Liefde

Ben je op zoek naar 50-plussers en is het ‘3 dagen gratis full membership’ van 50Plusmatch niet lang genoeg? 50Liefde heeft dezelfde doelgroep maar een valentijnsactie die wat langer te gebruiken is. Voor de periode rond Valentijnsdag biedt deze datingsite een hoge korting aan én een kortlopend lidmaatschap van 30 dagen. Voor Valentijnsdag is dit de actie: 30 dagen voor € 19,99. Een vrij hoge korting, als je ervan uitgaat dat het normaal gesproken € 39,99 p/m kost voor een minimale periode van 3 maanden.

Geldig van 11 t/m 16 februari.

Bekijken op 50Liefde

seeks for sugar

SeekForSugar

Sugarbabies en sugarboy opgelet: de Nederlandse sugar daddy datingsite SeekForSugar heeft een valentijnsactie. Zoals altijd is het inschrijven op de datingsite gratis, maar tijdens Valentijnsdag biedt de datingsite een korting aan van 50% op het volledige abonnement. Deze actie geldt bovendien voor zowel nieuwe leden als diegene die al lid zijn.

Geldig van 10 t/m 17 februari.

Bekijken op SeekForSugar

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Lichaamsgeur onderscheidt vriend van vijand’

Soms ontmoet je iemand en voel je meteen dat je op één lijn zit. Het is misschien niet een…