Home Datingsites Nieuwe datingsite voor mannen met een ‘kleine’ penis

Nieuwe datingsite voor mannen met een ‘kleine’ penis

2 minuten leestijd
0
minder meer

Ben je klein geschapen en voel je je onzeker over de lengte van je kleine generaal? Niet getreurd: ook voor jou is er een datingsite waar je terecht kunt. Mannen die minder bedeeld zijn, hebben nu hun eigen datingsite waar de grootte er echt niet toe doet.

Size matters? Dinky One, een nieuwe datingwebsite, heeft als doel de druk van de penisgrootte te bestrijden. En dat doen ze door mensen met een kleiner apparaat te helpen liefde te vinden.

“Dinky One is gemaakt om mannen te helpen die kleiner zijn dan gemiddeld”, vertelt oprichter David Minns tegen The Post. “Mannen met een kleine kunnen de site privé gebruiken en daten buiten hun gebruikelijke netwerk. Iedereen begrijpt de situatie van tevoren, waardoor koppels zich kunnen concentreren op het leren kennen van elkaar en daten.”

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Kleiner dan gemiddeld

Mannen met een geslachtsdeel kleiner dan 14 cm, de wereldwijde gemiddelde stijve penislengte volgens de website, worden de Dinky Ones genoemd en “komen in aanmerking om lid te worden”, waarbij de website vermeld dat “100% van de mannen op deze site minder dan gemiddeld zijn.”

Volgens een van de laatste wetenschappelijke onderzoeken door het urologenblad BJU International denken mannen vaak ten onrechte dat hun penis te kort is. Volgens de onderzoekers, die de resultaten van twintig eerdere studies naar de penisafmetingen samenvoegden, meet de gemiddelde penis in erecte positie gemiddeld 13,12 centimeter met een gemiddeld bereik van 10,5 en 16 centimeter.

Men spreekt van een ‘micropenis’ bij een lengte van 5,2 centimeter in ontspannen en 8,5 centimeter in erecte toestand. Maar deze Dinky Ones zijn ver in de minderheid: slechts 0,14 procent van alle mannen valt in deze categorie, zo blijkt uit het onderzoek.

Het ledenaantal gaat snel omhoog

Dinky One beweert dat het momenteel meer dan 27.000 leden heeft, met een verhouding van 71 procent mannen, 27 procent vrouwen en 2 procent transgender.

“Als je een kleintje hebt, is daten erg ingewikkeld,” zegt een 36-jarige anonieme gebruiker in de testimonials van de site. “Het is daarom veel beter om online met vreemden te daten en nog beter op een speciale site zoals Dinky One, omdat iedereen het van tevoren weet.”

Een tweede fan van Dinky One zegt dat ze gewoon de voorkeur geeft aan kleinere rammelaars. “Ik vind seks pijnlijk met een man die een grotere heeft dan 10 centimeter en heb in het verleden over moeten gaan tot oraal, maar mis die hechte intimiteit van seks”, zegt de 28-jarige.

De site, die overigens niet beschikbaar is als een app – vereist niet dat gebruikers foto’s van zichzelf toevoegen. Het delen van naaktfoto’s, dickpics of andere expliciete beelden is bovendien verboden. Dus je wordt toegelaten als je een kleine tampeloeres hebt, maar die mag je niet tevoorschijn halen en tonen aan anderen. Anonieme profielen zijn toegestaan, zolang een e-mailadres wordt opgegeven.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Dit is de beste ‘pick-up line’ die vrouwen kunnen gebruiken

Zodra je het woord ‘pick-up line’ hoort, denk je waarschijnlijk meteen aan een afgezaagde …