Home Datingsites Cupify verwijderen: hoe kun je je Cupify profiel opzeggen?

Cupify verwijderen: hoe kun je je Cupify profiel opzeggen?

2 minuten leestijd
0
cupify verwijderen

Cupify is de 21ste eeuw versie van Cupido, een plek waar je verliefd kunt worden. Maar zoals iedereen weet, schiet Cupido ook wel eens mis.

Dit kan een mogelijke reden zijn waarom je afscheid wilt nemen van de datingsite, omdat je er geen liefde hebt gevonden. Of Cupido schoot wel raak, waardoor je geen lid meer hoeft te zijn van deze datingsite.

Beiden zijn geldige redenen om je account op te zeggen en dat je eraan denkt om je Cupify profiel te verwijderen betekent dat je verstandig bent. Want je wilt niet dat je profiel actief blijft terwijl je er nooit meer gebruik van maakt. Stel dat je een nieuwe relatie hebt en je partner komt erachter dat je nog (onbewust) actief bent op Cupify?

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Om dit soort redenen is het altijd verstandig om je profiel te verwijderen als je een datingsite niet meer gebruikt. Het maakt niet uit welke datingsite of app je gebruikt, uitschrijven is altijd de beste optie. Maar hoe je dat doet? Dat verschilt per datingsite. Dit is hoe je je profiel bij Cupify opzegt

cupify account

Bezoek de website

De eerste stap in het verwijderen van je Cupify profiel is het bezoeken van de website op https://www.cupify.nl en in te loggen. Het lijkt wat tegenstrijdig om weer in te loggen als je er niet meer lid wilt zijn, maar dit is de enige manier om je uit te schrijven. Eenmaal ingelogd is het binnen een minuut gebeurt.

Zodra je ingelogd bent op de Cupify website ga je rechtsboven in het scherm naar je gebruikersnaam. Er wordt een dropdown menu getoond waarna je op “Account” klikt. Dit brengt je naar een pagina met informatie over je account. Klik vervolgens op het tabblad “Uitschrijven” waarna je op de uitschrijfpagina terecht komt.

uitschrijven

Op de pagina die getoond wordt kun je je Cupify profiel verwijderen. Vul een reden in waarom je je account verwijderd en vink “Ja, schrijf mij definitief uit” aan. Vervolgens hoef je alleen nog maar op de button met “Nu uitschrijven” te klikken.

definitief uitschrijven

Definitieve uitschrijving

Als je dit stappenplan volgt dan wordt je profiel definitief uitgeschreven. Je kunt niet meer inloggen, je profiel is niet meer door anderen te vinden en al je berichten zijn verwijderd. Bovendien is je profiel niet meer zichtbaar in de zoekresultaten. Een eventueel lopend abonnement wordt stopgezet. Er vindt geen terugbetaling plaats van eventueel betaalde of in behandeling zijnde lidmaatschapsgelden.

Alternatief voor Cupify

Is Cupify niet precies wat je zocht en wil je wel eens wat anders proberen? Gelukkig is Cupify niet de enige datingsite voor Nederlanders. Er zijn meer dan genoeg alternatieven. Eén van de alternatieven is de onderstaande datingsite; een app en website met veel Nederlandse gebruikers. Je kunt er bovendien berichten versturen op de website, maar ook via de geavanceerde app.

Bekijk het beste alternatief

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Opzoeknaarjou verwijderen: hoe zeg je je profiel op?

Alle singles die online op zoek gaan naar hun perfecte match hebben hun eigen verlanglijst…