Home Cupify

Cupify

Bekend van televisie en radio; Cupify is de datingsite voor singles die willen daten zonder poespas. Geen zin meer in al dat swipen of keuren van “lege” profielen? Bij Cupify mag je het vegen achterwege laten. Je kunt zelfs bij je in de buurt zoeken en bepaalt zelf met wie je contact legt. Het is traditioneel daten, alleen dan in een nieuw jasje. Ondersteund door het Safe Dating Netwerk zijn er meer dan genoeg singles te vinden, verspreid door Nederland en van alle leeftijden. Cupido, maak plaats voor Cupify.

Voor wie is het?

Cupify is een algemene datingsite, dat wil zeggen dat iedereen welkom is. Tenminste, als je ouder dan 18 jaar bent. Zoals voor vrijwel iedere datingsite geldt is de minimale leeftijd om lid te mogen worden 18 jaar. Verder maakt het niet uit of je een date zoekt, vriendschap, of een vaste relatie; voor al deze doeleinden is Cupify een plek waar je een gelijke kunt vinden. Het maakt dus niet uit of je nu 45 bent of 25, welke opleiding je hebt afgerond en welk geslacht je hebt; iedereen kan zich gratis inschrijven. Het enige dingetje dat niet in het voordeel spreekt zijn de lage gebruikersaantallen. Daarom raden we voorlopig een andere datingsite aan zoals de onderstaande, welke veel meer Nederlandse leden heeft.

Bekijk het beste alternatief

stel verliefd

Hoe werkt Cupify?

De werkwijze van Cupify is niet moeilijk te begrijpen, maar is wel wat anders dan de gemiddelde dating app. Om bij het begin te beginnen, het aanmelden kan niet met Facebook, maar wel door het invullen van een aantal gegevens over jezelf. Dit is zo gebeurt en neemt slechts een minuut van je tijd in beslag. Zo wordt er gevraagd om je e-mailadres, wachtwoord en de gebruikersnaam die je wilt hanteren. Als je het aanmelden achter de rug hebt dan kun je meteen beginnen met het invullen van je profiel. Neem er de tijd voor; dit is je visitekaartje waarmee je jezelf voorstelt aan de bezoekers van je profiel. Hoe meer je je profiel invult, hoe groter de kans op contacten, zo leert de ervaring. Uiteraard is het belangrijk om je beste foto’s te plaatsen op je profiel.

gratisdatingtips gelukt

Met het afronden van je profiel achter de rug, te zien aan het percentage als je ingelogd bent, dan ben je pas echt klaar om te starten met daten. Iedereen begint als een gratis lid, met bijbehorende functies die je kunt gebruiken. Dit geeft je de mogelijkheid om alle hoekjes van de Cupify website te ontdekken en te testen. De gratis inschrijving bij Cupify geeft je de dus de mogelijkheid om vrijblijvend de datingsite uit te proberen zodat je niet direct voor iets betaald waar je achteraf geen trek in hebt. Maak kennis met Cupify en als het je niet bevalt kun je zonder kosten en net zo snel weer je profiel verwijderen. Met “gratis toegang’, zoals dit genoemd wordt, kun je niet alle functionaliteiten van de Cupify benutten. Dit is wat je wel kunt zonder te betalen:

 • Gratis profiel aanmaken
 • Foto’s plaatsen
 • Profielen bekijken
 • Hoofdfoto’s bekijken
 • Standaardberichten versturen
 • Standaard zoeken

VIP-toegang

Met de gratis functies kun je iemand laten weten dat je hem of haar leuk vindt, maar verder dan dat is contact niet mogelijk. Wil je berichten uitwisselen of chatten? Dan heb je VIP-toegang van Cupify nodig. Dit is niets anders dan een betaald abonnement, die je voor een vaste periode kunt nemen. De kosten vallen te begrijpen, iedere datingsite moet op een bepaalde manier geld verdienen, vooral als deze adverteert op televisie en handmatig profielen controleert. Als je wilt chatten, berichten versturen of uitgebreid wilt zoeken dan is VIP toegang nodig. Het is niet verplicht maar wel de enige optie als je daadwerkelijk wilt daten met anderen. Je kunt bijvoorbeeld ook de extra foto’s bekijken, laatste bezoekers van je profiel en sneller contact leggen via de Fotozapper.

vip-toegang

Het tarief van VIP toegang ligt bij Cupify op 24,99 euro als je het voor een maand neemt. Hoe langer je toegang wilt, hoe goedkoper het abonnement per maand wordt. Bijvoorbeeld, als je vier maanden VIP wilt zijn dan betaal je nog maar 14,99 p/m. Als je hiervoor kiest dan kun je de betaling via een veilige verbinding overmaken door middel van een iDEAL overschrijving, bankoverschrijving, met creditcard of met BanContact. Dit zijn de standaardprijzen van Cupify:

 • 1 maand VIP € 24,99 p/m
 • 2 maanden VIP € 19,99 p/m
 • 4 maanden VIP € 14,99 p/m

Tips voor Cupify

 • Verstuur een knipoog om andere singles te laten merken dat je interesse hebt.
 • Speel het Fotozapper spel om nieuwe singles te ontmoeten.
 • Vul je profiel zoveel mogelijk in.
 • Probeer de datingsite eerst uit met een gratis lidmaatschap.

Spelregels, voorwaarden en veelgestelde vragen

Hoewel Cupify.nl een relatief nieuwe datingsite is hebben ze het goed op orde. Dit komt omdat het onderdeel van een groter netwerk is, genaamd Safe Dating Networks. Met toegang tot dit netwerk is er al een groot platform met gebruikers van verschillende datingsites, die dankzij de toegang tot het netwerk met elkaar kunnen chatten. Zo is het mogelijk dat je als lid van Cupify berichten uitwisselt met een single die zich bij een andere datingsite heeft aangemeld. Het voordeel? Meer potentiële kandidaten om contact mee te leggen en ook wordt de beveiliging van het netwerk centraal geregeld.

safedatingnetworks

Als het op de beveiliging aankomt dan voldoet het aan de huidige eisen die gesteld worden. Het ledengedeelte van Cupify is beveiligd met een SSL encryptie waardoor alle berichten die je verzendt versleuteld worden. Niemand kan hierdoor de gegevens onderscheppen en misbruiken. In 2019 is dit wel een minimale voorwaarde waaraan een website moet voldoen. Als extra maatregelen om fraude en ongewenst gedrag te voorkomen worden alle profielen handmatig gekeurd. Achter Cupify zit namelijk een echt bedrijf, met echte mensen die persoonlijk de profielen keuren op echtheid.

Bedenktermijn

Heb je een abonnement afgesloten maar heb je spijt? Geen probleem. Volgens de voorwaarden kun je tot 14 dagen na de aanschafdatum je geld terugvragen. Dit alles valt onder de noemer bedenktermijn, ook wel bekend als het herroepingsrecht. Dit is belangrijk om te weten, mocht je betaald hebben en niet tevreden zijn. Je kunt dan vragen om een terugbetaling van je geld. Let op, de bedenktermijn geldt voor 14 dagen na aankoop van VIP toegang tot de datingsite.

Bekijk Cupify

Over Cupify

Cupify is redelijk nieuw op de datingmarkt maar door de talrijke reclames begint het snel een naam op te bouwen in de datingscene. Het heeft niet de gebruikersaantallen als Tinder, maar is desalniettemin bezig met een aanzienlijke groeispurt. Cupify is eigendom van het gelijknamige Cupify B.V. dat in Nederland gevestigd is. Dat is altijd fijn om te weten dat het om een Nederlands bedrijf gaat. Het hoofdkantoor van de datingsite is te vinden in Nijmegen. Het KvK-nummer van de datingsite is 67870910. Dit nummer hebben we geverifieerd op de website van de Kamer van Koophandel. Al met al is er weinig negatiefs te melden over deze datingsite. Of het wat voor jou is, is aan jezelf om te bepalen.