Home Dating apps Bumble lanceert nieuwe virtual dating features

Bumble lanceert nieuwe virtual dating features

1 minuten leestijd
0
bumble app

Dating apps voelen de druk om meer te doen voor singles gedurende de periode van massale quarantaine. Veel dating apps voegen nieuwe functies toe om daten een beetje gemakkelijker te maken nu we de gevolgen ervaren van een pandemie. Bumble heeft nu ook een aantal features gelanceerd die daaraan bijdragen.

Virtual Dating

Singles hebben het zwaar nu fysieke dates uitgesteld moeten worden. De tijdelijke oplossing zijn virtuele dates: 1-op-1 videochats die een “normale” date moeten nabootsen. Bumble heeft nu een ‘Virtual Dating’-badge toegevoegd aan de features van de app waarmee je kunt aangeven dat je beschikbaar bent voor een virtuele date. Dit zou de overstap van een chatgesprek naar een spraak- of videogesprek in de app moeten vergemakkelijken.

Extra donaties

Als je geïnteresseerd bent in een virtuele date, voeg je gewoon de badge toe aan je profiel. Om ervoor te zorgen dat er gebruik van gemaakt wordt heeft Bumble bovendien beloofd een donatie te doen aan het WHO-COVID Solidarity Response Fund voor elke gebruiker die de badge aan het profiel toevoegt. Dat is bovenop de $ 100.000 die de app al heeft gedoneerd aan het fonds. Dit bedrag kan oplopen tot een extra $ 10.000 aan donaties.

Klaar met de vleeskeuringsapps?

relatieplanet"NIET swipen, MEER diepgang: Relatieplanet is precies dat. Voor mensen met inhoud die een vaste relatie zoeken."

Bekijk de leukste singles
  • ✅ Dating
  • ✅ Relatie
  • ✅ Liefde

“We bevinden ons in een tijd waarin het van het grootste belang is dat mensen fysiek afstand van elkaar nemen, maar dat betekent niet dat we sociaal losgekoppeld moeten zijn,” vertelt Whitney Wolfe Herd, oprichter en CEO van Bumble, aan Mashable.

“In feite is het in een tijd als deze belangrijker dan ooit om verbonden en betrokken te blijven bij anderen – en laten we eerlijk zijn, contact met anderen is een fundamenteel onderdeel van het mens zijn, dus we moeten een manier vinden om contact te houden.”

bumble virtual dating

Spraak en video zijn populair

Vorige maand, in de periode van 13 maart tot 27 maart, zag Bumble een toename van 93 procent in het gebruik van spraakoproepen en videochats van de app. Gezien de toegenomen interesse heeft de Bumble nu ook de mogelijkheid toegevoegd om spraakberichten op te nemen en naar matches te sturen – en deze te gebruiken om te reageren op specifieke berichten in chats.

Ten slotte kunnen gebruikers van Bumble nu hun afstandsvoorkeuren uitbreiden om met iedereen in hun land te matchen, niet alleen tot 100 km afstand, wat de vorige limiet was. “Over het algemeen zijn er een aantal geweldige functies om met virtueel daten te beginnen, terwijl we allemaal thuis blijven en gezond zijn”, zegt Wolfe Herd.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep voor Relatieplanet kiest. Ontdek zelf waarom deze datingsite al 10 jaar op rij is verkozen tot de 'beste datingwebsite van Nederland'.

Bezoek Relatieplanet
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Algoritme voor 45% nauwkeurig in voorspellen partnerkeuze

Wacht je op ware liefde om nooit meer van partner te switchen? Ga je blind voor de initiël…