Home Dating apps Lente-actie: 3 dagen volledig lidmaatschap gratis bij 50plusmatch

Lente-actie: 3 dagen volledig lidmaatschap gratis bij 50plusmatch

1 minuten leestijd
0
50plusmatch featured

De zon begint weer te schijnen, planten gaan bloeien en de temperaturen lopen op: het is volop lente. Om dat te vieren heeft 50plusmatch een lente-actie in de aanbieding voor alle nieuwe gebruikers van de dating app en website. Gedurende de maand april kan iedereen gratis 3 dagen gebruikmaken van een volledig lidmaatschap. Zowel de Nederlandse als Belgische variant van de dating app biedt deze aanbieding aan.

3 dagen volledig lidmaatschap

Wie een dating app probeert, zal er al snel achter komen dat niets echt helemaal gratis is. Sterker nog: de meeste dating apps kosten geld. Vooral als je van alle functies gebruik wilt maken, zoals de nieuwe videobellen-functie, dan ontkom je er niet aan om de portemonnee te trekken.

Inschrijven is gratis op vrijwel elke datingsite, maar berichten versturen niet. Dat geldt ook voor 50plusmatch, een website specifiek voor de wat oudere singles. En hoewel de datingsite normaal gesproken het volledige lidmaatschap aanbiedt voor een minimum bedrag van € 29,95 krijg je dit nu gratis voor een periode van 3 dagen.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Hoe je dit krijgt

Heb je 50plusmatch ooit al eens willen proberen? Er komt geen beter moment dan nu om de dating app te testen. De tijdelijke actie is perfect als je de datingsite al op je verlanglijstje stond, maar je niet bereid was om op dat moment een abonnement af te sluiten. Het enige dat je hoeft te doen om van deze tijdelijke actie gebruik te maken is de onderstaande link te volgen naar de datingsite:

Bekijken op 50plusmatch

Alle nieuwe leden krijgen gedurende 17 t/m 30 april 2020 een volledig lidmaatschap aangeboden waarvan zij 3 dagen gratis gebruik mogen maken. Geen kosten, geen kleine lettertjes. Bevalt de dating app? Dan krijg je na de 3 dagen ook nog eens 25% korting op een abonnement.

Als je van de lente-actie profiteert, dan kun je gebruikmaken van alle gratis functionaliteiten en daarbij de onderstaande functies die exclusief beschikbaar zijn voor de leden met een volledig lidmaatschap:

  • Persoonlijke berichten sturen
  • Videobellen
  • Zien wie je profiel heeft bezocht
  • Onbeperkt interesseberichten sturen
  • Zoekprofiel van andere leden zien
  • Gebruik maken van de messenger
  • Gebruik maken van Things2Share
  • Zien wie volledig of gratis lid is

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe 1 op de 3 leden er een partner vindt.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Condoom niet vanzelfsprekend tijdens onenightstand of losse seks’

Het gebruik van een condoom is geen gewoonte voor jonge mannen die losse seks hebben. Dat …