Home Datingsites Afgewezen BeautifulPeople leden krijgen advies van plastisch chirurg over lichamelijke gebreken

Afgewezen BeautifulPeople leden krijgen advies van plastisch chirurg over lichamelijke gebreken

1 minuten leestijd
0
vrouw

Dating app BeautifulPeople gaat een samenwerking aan met een plastisch chirurg uit Beverly Hills om afgewezen leden advies te geven hoe zij hun uiterlijk kunnen verbeteren. Leden die afgewezen worden door de bestaande BeautifulPeople kunnen bovendien korting krijgen als zij zich laten bewerken door de plastisch chirurg.

Greg Hodge, 43, managing director van de datingsite, vertelt aan BravoTV dat hij na vele jaren de app zelf weer eens uit wilde proberen. “Na acht jaar van de site af te zijn geweest, wilde ik teruggaan naar de fabrieksvloer en mijn app als klant ervaren. Toen ik afgewezen werd door de stemmen van de huidige leden, was dit een schok. Het is niet goed genoeg om te horen dat je aanvraag om lid te worden niet gelukt is. Zoals altijd ben je benieuwd waarom.”

Fysieke upgrade

Na zijn afwijzing op de exclusieve dating app besloot dat hij een fysieke upgrade nodig had. Greg kreeg het advies om Botox te gebruiken om een “jongere look te creëren”. De chirurg die Greg geholpen heeft, Linda Li uit Beverly Hills, helpt nu ook andere afgewezen leden van de dating app. Volgens BeautifulPeople heeft het in totaal al meer dan negen miljoen mensen afgewezen. De meest voorkomende “gebreken” van afgewezen leden?

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

  • Slecht verlichte profielfoto
  • Overgewicht
  • Achtergrond die niet inspireert
  • Humeurige gelaatsuitdrukking
  • Wallen onder de ogen
  • Lelijk haar
  • Doffe huid
  • Afwijkende gezichtskenmerken
  • Vreemde haarstijl
  • Zichtbare buik of tekenen dat je te zwaar bent

Democratie

Het platform wordt gerund als een ‘democratie’; potentiële gebruikers mogen alleen lid worden van de community als bestaande leden vinden dat ze mooi genoeg vinden, volgens GlobalDatingInsights. Als een aspirant-lid niet succesvol is, en afgewezen wordt door de bestaande leden, dan kunnen zij 45 dollar betalen voor het advies van de chirurg. De chirurg zal de afgewezen leden vertellen op welke gebieden het uiterlijk tekortschiet en uiteraard geeft ze advies hoe ze hun uiterlijk kunnen verbeteren met behulp van make-up of plastische chirurgie.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe 1 op de 3 leden er een partner vindt.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Condoom niet vanzelfsprekend tijdens onenightstand of losse seks’

Het gebruik van een condoom is geen gewoonte voor jonge mannen die losse seks hebben. Dat …