Home Dating apps Astrologie dating apps? Dit zijn 4 apps waar sterrenbeelden matchen

Astrologie dating apps? Dit zijn 4 apps waar sterrenbeelden matchen

4 minuten leestijd
0
astrologie hart

Het is nooit wetenschappelijk bewezen dat de stand van de sterren iets te maken heeft met je persoonlijkheid, het lot of je liefdesleven. Maar toch zweren velen erbij: astrologie is echt en het helpt hen bij verschillende aspecten van het leven. Dus hoewel het nooit is bewezen, kan het helemaal geen kwaad om te geloven in astrologie. Je kunt het geloof in sterrenbeelden en de stand van de planeten dan ook vergelijken met elke andere religie, geloof of overtuiging.

Sommige mensen zijn altijd al geobsedeerd geweest door de verschillende sterrenbeelden. Anderen komen er pas op latere leeftijd mee in aanraking. Zo geloven veel mensen dat sterren en de stand van planeten invloed kunnen hebben op je lot. Het is niet voor niets dat je nog steeds elke dag je horoscoop in de krant kunt lezen. Sterker nog, de laatste tijd lijkt astrologie weer een comeback te maken. Het is een enorme trend onder jonge mensen.

Mensen willen graag in contact komen met gelijkgestemden die ook geïnteresseerd zijn in astrologie. Ze geloven erin dat sommige sterrenbeelden beter bij elkaar passen en vinden dit dan ook een belangrijk punt in het vinden van de perfecte partner. Ben jij op zoek naar een Vissen, Boogschutter of Schorpioen die jouw ideale match kan zijn? Lees dan snel verder.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Astrologie is populair

De afgelopen jaren is astrologie steeds populairder geworden onder jongvolwassenen. Het gevolg is dat steeds meer mensen zich bezighouden met de stand van sterren en planeten, een populair onderwerp onder jonge hoogopgeleide vrouwen. Zij zijn geïnteresseerd in liefde, zijn op zoek naar een relatie en willen carrière maken, terwijl ze in hun vrije tijd onderzoeken wat de connectie is met sterrenbeelden. Astrologie is erg toegankelijk en heeft weinig verplichtingen en is daarom zeer geliefd onder de jonge generaties

4 dating apps met astrologie als basis

Als er vraag is naar daten onder een specifieke doelgroep, dan is het slechts een kwestie van tijd voor dat ontwikkelaars apps hebben gemaakt die inspelen op deze vraag. Dat gebeurde ook met de vraag naar daten op basis van astrologie. Terwijl de interesse in astrologie zich ontwikkelde, gingen de appmakers aan het werk om hun astrologie-datingapps beschikbaar te stellen. Dit zijn 4 datingapps die de nadruk leggen op astrologie in het matchen van hun leden.

nuit

1. Nuit

Nuit is een datingapp waar je de geboortekaart van andere leden kunt bekijken en zo kun je je astrologische compatibiliteit berekenen. Download de app, vul je profiel in en upload een aantal foto’s. Je krijgt de optie om je geboortekaart in te vullen en aan te geven waar je naar op zoek bent. Dit kan een vriendschap, date of een serieuze relatie zijn.

Als gebruiker van Nuit kun je je kennis van astrologie delen met anderen, of je nu helemaal niets weet over astrologie of een expert bent op het gebied van astrologie. Na het invullen van je profiel krijg je een aantal potentiële matches. Het profiel van een potentiële match bestaat uit drie pagina’s: één over de interesses en eigenschappen, één over je geboortekaart en als laatste een pagina waar je leert over je compatibiliteit met de ander. De app Nuit is gender en seksualiteit inclusief en als LGBTQ’er ben je dan ook meer dan welkom.

App StoreGoogle Play

oromoon

2. Oromoon

Het kan ongemakkelijk zijn om op een de eerste date al te vragen wanneer, hoe laat en waar je date is geboren om subtiel achter hun sterrenbeeld en geboortekaart te komen. Ben je een echte astrologieliefhebber? Dan kun je ook gebruik maken van de app Oromoon. Deze app helpt je in contact te komen met andere like-minded en spirituele mensen.

Duik dieper dan alleen het analyseren van je horoscoop, want Oromoon zal ook je compatibiliteit met andere gebruikers bepalen op basis van je geboortekaart. Je geboortekaart kan je namelijk meer vertellen over je persoonlijkheid en levenspad. Oromoon biedt je een samengestelde grafiek en gids aan die je aanwijzingen geeft over de liefde en toekomstige partners.

Oromoon is meer dan een dating app en hun missie is dan ook om de spiritualiteit en vertrouwen te verhogen in een tijd van onzekerheid. Zo focust de app zich ook op je bewustzijn en zelfontwikkeling door middel van astrologische lezingen.

App Store

struck

3. Struck

Sommige datingapps laten naast de naam, leeftijd en locatie ook het sterrenbeeld zien. Toch is dit niet genoeg voor een astrologer. Je wilt namelijk ook de complete geboortekaart van iemand weten, want dit zegt namelijk veel over iemand en je compatibiliteit met diegene. Struck is een datingapp die zich daarop focust en gebruikers matcht op de basis van de eeuwenoude principes.

Een groot deel van Struck’s benadering van compatibiliteit is de North Node. Dit is een cijfer in je geboortekaart dat wordt bepaald door de positie van de zon, de maan en de aarde toen je werd geboren. Dit cijfer zegt veel over je levenspad. Volgens Struck bepaalt dit cijfer hoe goed je bij iemand past. Kies een match uit en stuur diegene een leuk berichtje.

App Store

starcrossed

4. Starcrossed

StarCrossed is een datingapp voor echte astrologie-lovers. Meld je aan, vul je profiel in en je geboortekaart. Vergelijk geboortekaarten, bekijk dagelijks je persoonlijke horoscoop en check wat je compatibiliteitscore is met andere leden. De StarCrossed gebruikers worden gerangschikt van 1 tot 5 – hoe goed ze bij je passen op basis van je geboortekaart.

StarCrossed onderzoekt de geboortekaarten en wat de invloed van de planeten zal zijn. Gebaseerd op deze informatie kan StarCrossed zien of er een kans is dat jullie verliefd op elkaar kunnen worden of misschien wel vijanden zouden kunnen zijn. Gebruik StarCrossed om een vriendschap, date of relatie te vinden. Heb je een match gevonden waar je oprecht geïnteresseerd in bent? Neem dan contact op met een van de StarCrossed-astrologen en vraag een live-lezing aan.

App Store

De populairste sterrenbeelden

Datingapp happn heeft onderzoek gedaan naar de meest populaire sterrenbeelden op datingapps. Welke sterrenbeelden worden over het algemeen aantrekkelijker gevonden en welke sterrenbeelden hebben gemiddeld meer matches? Dit is de lijst van sterrenbeelden, gerangschikt van de meest populaire tot minst populaire sterrenbeelden op datingapps. Op welke plek sta jij?

 1. Vissen (19 februari tot 20 maart)
 2. Ram (21 maart tot 19 april)
 3. Waterman (20 januari tot 18 februari)
 4. Steenbok (22 december tot 19 januari)
 5. Schorpioen (23 oktober tot 21 november)
 6. Maagd (23 augustus tot 22 september)
 7. Weegschaal (23 september tot 22 oktober)
 8. Tweelingen (21 mei tot 20 juni)
 9. Leeuw (23 juli tot 22 augustus)
 10. Stier (20 april tot 20 mei)
 11. Boogschutter (22 november tot 21 december)
 12. Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Zoals je kunt zien staat het sterrenbeeld Vissen op nummer één. Mensen met dit sterrenbeeld staan bekend om hun charmante manieren en hun gevoelige kant. De ongeremde en avontuurlijke Ram komt terecht op nummer twee. Op nummer drie staat de onafhankelijke en unieke Waterman. Het sterrenbeeld Kreeft komt terecht op de laatste plek. De overgevoelige en temperamentvolle Kreeft is het minst populair op de datingapps.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Dating app match online inspecteren verkleint kans op romantiek’

Je veegt naar rechts in een datingapp en wordt verrast door de instant match. Nog voordat …