Home Dating Astrologie match: dit zijn de populairste sterrenbeelden op dating apps

Astrologie match: dit zijn de populairste sterrenbeelden op dating apps

1 minuten leestijd
0
astrologie hart

Volgens velen hebben de sterren invloed op je lot. Daarom zijn de maandhoroscopen ook nooit verdwenen uit de tijdschriften en was Astro TV jarenlang een favoriet programma van Net 5-kijkers. Het lijkt er zelfs op dat astrologie een come-back heeft gemaakt. En als we een rondje Instagram doen, dan kunnen we niets anders concluderen: astrologie is weer hot.

Hoewel het wetenschappelijk niet is bewezen dat de stand van de hemellichamen invloed heeft op je liefdesleven, kan het geen kwaad om in iets te geloven dat niet bewezen kan worden. En omdat astrologie zo populair is, heeft dating app Happn onderzoek gedaan naar de populairste sterrenbeelden op de dating app. Wat zijn nu de sterrenbeelden die het meest aantrekkelijk zijn voor anderen?

Populairste sterrenbeelden

Om erachter te komen welke sterrenbeelden het meest aantrekkelijk zijn, heeft Happn de geboortedata van gebruikers vergeleken met het aantal matches dat zij hebben gehad. Op basis van deze gegevens weten we nu welk sterrenbeeld het populairst is op de dating app. Dit is de volledige lijst, gerangschikt van het populairst tot het minst populair:

Klaar met de vleeskeuringsapps?

relatieplanet"NIET swipen, MEER diepgang: Relatieplanet is precies dat. Voor mensen met inhoud die een vaste relatie zoeken."

Bekijk de leukste singles
 • ✅ Dating
 • ✅ Relatie
 • ✅ Liefde
 1. Vissen
 2. Ram
 3. Waterman
 4. Steenbok
 5. Schorpioen
 6. Maagd
 7. Weegschaal
 8. Tweelingen
 9. Leeuw
 10. Stier
 11. Boogschutter
 12. Kreeft

De “winnaar”

Ben je geboren tussen 20 februari en 20 maart? Goed nieuws. Je sterrenbeeld Vissen met de bijbehorende gevoeligheid en charmante maniertjes is het populairst op de dating app. De ongeremde Ram komt op de tweede plaats, oftewel degenen die geboren zijn tussen 21 maart en 20 april. Wie nog meer populair zijn, en de top drie afsluiten, is de dater met het sterrenbeeld Waterman. De originele en onafhankelijk Waterman is daarmee een van de populairste sterrenbeelden.

Dat kunnen we helaas niet zeggen over de Kreeft. Als je geboren bent tussen 22 juni en 22 juli, dan heb je het niet zo makkelijk op de dating app. Blijkbaar heeft je beschermende, geduldige, maar ook veranderende karakter meer nodig dan een simpel datingprofiel om populair te worden.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep voor Relatieplanet kiest. Ontdek zelf waarom deze datingsite al 10 jaar op rij is verkozen tot de 'beste datingwebsite van Nederland'.

Bezoek Relatieplanet
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

7 tekenen dat hij een blijvertje is

Wanneer je een man leert kennen en verliefd wordt, is het nooit helemaal zeker of hij een …