Home Alleenstaande-moeders

Alleenstaande-moeders

Als alleenstaande moeder, of vader, is het niet makkelijk om een geschikte partner te vinden. Uitgaan doe je minder en het leven is al druk genoeg. Als je op een normale datingsite actief bent geweest dan kom je er al snel achter dat niet iedereen een partner met kind wil. De datingsite alleenstaande-moeders.nl brengt hier verandering in door alleenstaande moeders met alleenstaande vaders te matchen. Het internet is de perfecte manier om snel en vrijblijvend met andere alleenstaanden in contact te komen. Als je op zoek bent naar een alleenstaande moeder of vader dan ben je op deze datingsite aan het juiste adres.

Hoe werkt Alleenstaande-moeders?

Je kunt gratis lid worden op de datingsite en je profiel invullen. Andere singles kunnen je profiel vinden door te zoeken maar je kunt zelf ook zoeken tussen de profielen. Als gratis lid kun je zelf geen contact leggen maar je kunt wel alle profielen bekijken en flirten met andere leden. Betalende leden kunnen contact met je opnemen waarna je met deze persoon kunt chatten of berichten kunt versturen. Als betalend lid heb je veel meer opties. Zo kun je bijvoorbeeld zien wie je profiel bezocht hebben, kun je onbeperkt berichten versturen en lezen maar ook alle foto’s bekijken.

Bezoek Alleenstaande-moeders

Voor wie is het?

Op alleenstaande-moeders.nl vind je alleen maar alleenstaande ouders. Aangezien de naam zich specifiek richt op de moeders zijn er volgens de datingsite zelf veel meer vrouwen dan op andere datingsites. Op de website wordt vermeld dat maar liefst 58 procent van de leden vrouw is ten opzichte van 42 procent mannen. Of dit in werkelijkheid ook zo is kan niemand vertellen zonder inzage in het volledige klantenbestand.

Veiligheid

Om te voorkomen dat je te maken krijgt met nepprofielen controleert de datingsite alle profielen handmatig. Je wil immers niemand tegenkomen die zich als iemand anders voordoet. De handmatige check van de profielen geeft je het gevoel van veiligheid zodat je zonder zorgen kunt daten. Uiteraard is het verstandig om zelf altijd voorzichtig te werk te gaan met contacten via het internet. Je weet maar nooit met wie je te maken hebt. Als extra veiligheidmaatregel is er de beveiligde verbinding als je de datingsite bezoekt. De zogenaamde SSL-encryptie zorgt ervoor dat niemand je gegevens kan onderscheppen.

Gratis?

Met een Gratis Membership kun je berichten lezen en beantwoorden. Niet van andere gratis leden van de datingsite maar alleen van members met een Exclusive Membership. Mocht je nog geen ervaring hebben met datingsites dan is het slim om eerst het gratis lidmaatschap te benutten. Dit geeft je de vrijheid om de website vrijblijvend uit te proberen zonder een betaling te doen.

Alleenstaande-moeders app

Deze website is beschikbaar is een mobielvriendelijke versie. Je kunt daardoor op vrijwel ieder apparaat gebruik maken van de datingsite. Dit kan een smartphone zijn maar ook een laptop of tablet. Zo blijf je overal waar je bent op de hoogte van de berichten die je ontvangen hebt en kun je de datingsite bezoeken waar en wanneer je dat wilt.

Tips voor Alleenstaande-moeders

  • Flirt met andere singles om te laten merken dat je interesse hebt. Dit vergroot de kans op een gesprek.
  • Houdt er rekening mee dat alleenstaande moeders vaak een drukker leven hebben.
  • Vrouwen op Alleenstaande-moeders ontvangen veel berichten. Wees uniek en stuur een bericht dat opvalt.
  • Laat merken dat je met interesse profiel gelezen hebt door iets uit het profiel te vermelden. Dit vergroot de kans op een reactie op je bericht.

Over Alleenstaande-moeders

Alleenstaande-Moeders.nl controleert meerdere malen per dag de profielgegevens van de leden om te voorkomen dat ongewenste personen van de datingsite gebruik maken. Op alleenstaande-moeders.nl zijn volgens de datingsite zelf meer vrouwen dan mannen lid maar dat zegt bijna iedere datingsite. Aangezien deze datingsite zich specifiek op de alleenstaande moeder richt is de kans groot dat dit wel eens echt het geval kan zijn.

Bezoek Alleenstaande-moeders