Home Nieuws Affaire op het werk? Deze ‘datingsite’ helpt collega’s aan een affaire

Affaire op het werk? Deze ‘datingsite’ helpt collega’s aan een affaire

2 minuten leestijd
0
affair at work

Wanneer mensen veel tijd met elkaar doorbrengen, hebben ze de kans om elkaar écht te leren kennen. En geregeld blijkt er heel wat meer schuil te gaan achter de eerste indruk. Die rare snuiter blijkt na enkele weken toch best een lieverd en de nerdy girl van de groep blijkt in werkelijkheid een pittige tante te zijn: sexy. Je raadt al waar dit het meest gebeurt: op het werk.

Heb je er ooit aan gedacht om af te spreken met je aantrekkelijke maar getrouwde collega? Maar durfde je het niet aan om actie te ondernemen? In het #MeToo-tijdperk kun je niet voorzichtig genoeg zijn als je carrière je lief is. Bovendien is er het stigma vreemdgaan: wat moet iedereen wel niet van je denken?

Een ‘veilige’ affaire

Liefde kan overal bloeien en lust laat zich niet temmen, maar op de werkplek is het een fragiele onderneming om je te laten leiden door liefde en lust. De gevaren liggen overal op de loer: afwijzing, geruchten, schaamte en seksuele intimidatie. Het vraagt heel wat lef om dat allemaal te negeren. Maar dat intieme onderonsje in de voorraadkamer hoeft geen fantasie te blijven, dankzij een nieuwe ‘datingsite’ genaamd Affair at Work.

#1 Populair voor Affaires

second love"Willen we niet allemaal weer de spanning ervaren? De nieuwigheid voelen en aandacht krijgen? Discretie en anonimiteit zijn gegarandeerd op Second Love."

Bekijk hoe het werkt

Hoe weet je of je collega ook into you is? Dat hij of zij je avances niet zal rapporteren? Een suggestie voor een date zou immers zomaar gerapporteerd kunnen worden als seksueel overschrijdend gedrag. Het antwoord is simpel: laat je koppelen door Affair at Work, een voorlopig gratis dienst voor getrouwde collega’s die een affaire wel zien zitten.

Hoe dat werkt

De oplossing van Affair at Work is simpel doch doeltreffend. Een wannabe vreemdganger gaat naar de website, waar hij of zij zich kan aanmelden via een Instagram-account en voert daar de handle of het e-mailadres van de collega in. Vervolgens ontvangt de collega en potentiële affairepartner een ​​e-mail waarin staat: “Een collega wil een affaire met je hebben.”

Als deze ervoor kiest om naar de site te gaan en “toevallig” de Instagram-handle of het e-mailadres van de andere persoon invoert, dan krijgen beiden een e-mail met het goede nieuws.

‘You both requested an affair with each other. Enjoy!’

Op die manier ‘weet je dat ze het willen, voordat je zelfs maar één stap zet’, vertelt de oprichter van de site, Mike, aan The Post. “Je kunt afwijzing en schaamte voorkomen en zelfs vermijden dat je op het werk wordt gerapporteerd wegens seksuele intimidatie”, zegt Mike. “Als je iemand uit vraagt, weet je niet of die persoon misschien naar HR gaat om te zeggen dat je iets hebt voorgesteld.”

Hoewel de website nog maar een maand geleden is gelanceerd, heeft het al meer dan 350 aanvragen binnengehaald waaruit 20 matches zijn voortgekomen. Dat het werkt kan Mike zelf over meepraten: het kostte hem drie affaire-aanvragen voordat hij een match maakte. Maar het resultaat was goed. “It went reeeeally well,” zoals Mike het zelf beschrijft.

Flirten niet alleen voor...

... singles? De meningen zijn verdeeld. Of je het nu goedkeurt of niet: een tweede liefde, avontuur en passie zijn met één tik op de virtuele knop binnen handbereik. Dankzij het oer-Hollandse Second Love kan dat bovendien in je eigen taal en niet op een schimmige datingsite uit het buitenland. Nieuwsgierig hoe het eraan toegaat op zo’n vreemdgaan datingsite?

Bekijk hoe het werkt
Laad meer artikelen
Laad meer in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Lichaamsgeur onderscheidt vriend van vijand’

Soms ontmoet je iemand en voel je meteen dat je op één lijn zit. Het is misschien niet een…