Home Datingsites September: 3 dagen gratis volledig lidmaatschap bij 50plusmatch en Match4me

September: 3 dagen gratis volledig lidmaatschap bij 50plusmatch en Match4me

1 minuten leestijd
0
3 dagen gratis

De zomer is voorbij, de scholen weer begonnen en de koude dagen zijn in aantocht. Het is september: de maand waarin het weer herfst wordt en singles elkaar opzoeken voordat het écht koud wordt. Daar willen twee datingsites graag aan meewerken, met een actie genaamd ‘September to Remember’.

Gedurende de maand september, van 9 t/m 22 september 2019 om precies te zijn, hebben zowel 50plusmatch als Match4me een speciale aanbieding voor nieuwe leden. Want in tegenstelling tot wat gebruikelijk is, kunnen nieuwe leden gratis gebruikmaken van een volledig lidmaatschap voor een periode van 3 dagen.

3 dagen gratis volledig lidmaatschap

Het zal niet zijn ontgaan, maar de meeste datingsites kosten geld. Inschrijven is gratis op vrijwel elke datingsite, berichten versturen niet. Dat geldt voor Match4me, de datingsite voor hoogopgeleide singles, maar ook voor 50plusmatch, een website specifiek voor de wat oudere singles. En hoewel deze datingsites normaal gesproken het volledige lidmaatschap aanbieden  voor een minimum bedrag van € 29,95 krijg je dit nu gratis voor een periode van 3 dagen.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Hoe je dit krijgt

De tijdelijke aanbieding is perfect als je een van beide datingsites ooit al eens hebt willen proberen, maar niet bereid was om een abonnement af te sluiten. Het enige dat je hoeft te doen om van deze tijdelijke actie gebruik te maken is de onderstaande links te volgen naar de desbetreffende datingsite:

Bezoek 50plusmatch

Bezoek Match4me

Alle nieuwe leden krijgen gedurende 9 t/m 22 september 2019 3 dagen gratis een volledig lidmaatschap aangeboden om de diensten volledig te kunnen testen: zonder eisen of verwachtingen aan de kant van de datingsite. Als je van de actie profiteert, dan kun je gebruik maken van alle gratis functionaliteiten en daarbij de onderstaande functie die exclusief beschikbaar zijn voor de leden met een volledig lidmaatschap:

  • Persoonlijke berichten sturen
  • Zien wie je profiel heeft bezocht
  • Onbeperkt interesseberichten sturen
  • Zoekprofiel van andere leden zien
  • Gebruik maken van de messenger
  • Gebruik maken van Things2Share
  • Zien wie volledig of gratis lid is

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Dit is de beste ‘pick-up line’ die vrouwen kunnen gebruiken

Zodra je het woord ‘pick-up line’ hoort, denk je waarschijnlijk meteen aan een afgezaagde …