zoosk
Zoosk is bij veel mensen bekend door de connectie met Facebook. De datingsite heeft lange tijd veel op Facebook geadverteerd en hierdoor een naam opgebouwd in de dating scene. Leden van alle leeftijden vanaf 18+ zijn welkom en kunnen gebruik maken van de vele functionaliteiten van het datingnetwerk. Of je nu een snelle date zoekt, een diepgaand gesprek met één van de leden of een vaste relatie; er is voor ieder wat wils bij Zoosk.

Als je op zoek bent naar een Nederlandse datingsite, dan is Zoosk niet wat je zoekt. Je bent dan beter af bij een vergelijkbare datingsite met meer Nederlanders gebruikers zoals deze dating app:

Bekijk het beste alternatief

Hoe werkt Zoosk?

Het aanmelden kan bij Zoosk op drie manieren; met de Facebook inlog, Google+ account of door je gegevens in te vullen. Als je je aangemeld hebt bij de datingsite dan kun je je profiel aanvullen met je gegevens. Uiteraard kun je ook je leukste foto’s toevoegen. Andere leden zien je foto’s waardoor het slim is om alleen de allerbeste foto’s toe te voegen. Je kunt na het voltooien van je profiel op zoek gaan naar de man of vrouw van je dromen. Dit kun je doen met behulp van de zoekfunctie waarna je een lijst met profielen ervoor krijgt met singles die aan je wensen voldoen. Als je iemand gevonden hebt waar je contact mee wil dan kun je een bericht sturen, een knipoog of een chatverzoek. De Online Now functie laat je alle leden zien die op dit moment online zijn en de Carousel kun je gebruiken op de Tinder manier. Als jij en de ander elkaar leuk vinden dan is er een match. Deze kun je echter pas bekijken na betaling met Zoosk coins. Bij Zoosk wordt gebruik gemaakt van intelligente technologie. Dit wordt Behavioral Matchmaking™ genoemd. Deze technologie leert van hoe de daters met elkaar omgaan om zo nog betere matches af te leveren die echt bij je passen.

Zoosk coins

De Zoosk coins zijn virtuele munten die je kunt inzetten voor verschillende doeleinden. Zo kun je de coins gebruiken voor de Boost functie waarmee je populariteit direct stijgt. Je wordt bijvoorbeeld bovenaan de lijst met singles geplaatst en je berichten krijgen de voorkeur. Met coins kun je er ook achterkomen wie je leuk heeft gevonden in het Carousel spel. Dit is handig als je snel wilt weten wie je leuk vindt. De Zoosk coins kun je hiernaast gebruiken voor virtuele cadeautjes en een leesbevestiging van de berichten die je verstuurd.

Zoosk gratis?

Een groot deel van de features van Zoosk zijn alleen beschikbaar voor betalende leden. Als gratis lid kun je niet veel doen op de datingsite. Berichten versturen en chatten is alleen mogelijk als betalend lid, niet als gratis lid. Je kunt als gratis lid wel van sommige features gebruik maken tegen betaling van Zoosk coins. Met het gratis lidmaatschap krijg je echter een goed beeld van wat er mogelijk is op de datingsite. Als je over wil gaan tot actie dan is een betaling vereist.

Zoosk app

De datingapp van Zoosk is waar het om draait. De app is beschikbaar in 80 landen en is vertaald naar 25 talen hoewel het voor jou natuurlijk alleen om de Nederlandse taal gaat. Uiteraard wordt de Nederlandse taal ook ondersteund door de app. Als het op de omzet uit de app aankomt dan draait het mee in de top van de datingapps waarbij het lange tijd op de eerste plek heeft gestaan.

Over Zoosk

Zoosk draait al een tijdje mee in de online datingwereld aangezien het al in 20017 is opgericht. Het hoofdkwartier van de datingsite is te vinden in San Fransisco. Op dit moment heeft Zoosk meer dan 38 miljoen leden wereldwijd die iedere dag meer dan 3 miljoen berichten versturen.