Home Dating apps Dating app Zoosk lanceert Zoosk Live! voor videostreaming

Dating app Zoosk lanceert Zoosk Live! voor videostreaming

1 minuten leestijd
0
zoosk live

Dating app Zoosk heeft een nieuwe videostreamingfunctie geïntroduceerd. Met Zoosk Live! kun je daten nog interactiever maken en koppelen aan het sociale element. De livestreamingfunctie geeft je meer opties om creatief te zijn, terwijl je nieuwe contacten legt en kennismaakt met een grotere groep gebruikers van de app.

Volgens recent onderzoek onder de gebruikers van Zoosk gaf een meerderheid aan dat ze video-interacties na de coronacrisis willen behouden in hun datingroutine. Met Zoosk Live! gaat de app nog een stapje verder. De toevoeging aan de Zoosk-app is momenteel gratis beschikbaar voor alle iOS- en Android-gebruikers in de VS, het VK, Canada en Australië.

Wat is Zoosk Live!?

Volgens Zoosk zelf biedt de nieuwe livestreaming-videofunctie je innovatieve manieren om nieuwe mensen te ontmoeten. Het biedt dating, streaming en entertainment en benadrukt vooral het gemeenschapsgevoel. Alle leden van Zoosk – in de genoemde landen – kunnen nu livestreamen in de app en meedoen met de uitdagingen, evenementen en interactieve functies zoals NextDate.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

NextDate is een speeddatingspel dat vorig jaar op MeetMe en Skout werd geïntroduceerd, twee andere apps van hetzelfde bedrijf. Bij dit livestreamingspel speel je de hoofdrol voor een publiek dat real-time met je meekijkt. Het publiek beoordeelt de dates, terwijl je als deelnemer 90 seconden de tijd hebt om te beslissen of er een klik is. Als er een vonk overslaat, dan kun je samen naar een privévideochat gaan.

Meer features op komst

Naast NextDate biedt Zoosk Live! je ook de mogelijkheid om in het openbaar te reageren op video’s. Terwijl jij dit bij anderen kunt doen, kunnen anderen dat ook bij jou. En ook kun je streamers belonen met likes en hen volgen als het bevalt wat je ziet en hoort in de livestream. Binnenkort komt er ook een mogelijkheid bij waarbij privéberichten mogelijk zijn tussen de Zoosk-leden die elkaar ontmoeten tijdens het streamen.

Waarom livestreamen op Zoosk? Omdat het niet alleen leuk is om jezelf op deze interactieve manier te presenteren, maar ook omdat het beloond kan worden met virtuele geschenken. De geschenken kunnen worden ingewisseld voor virtuele diamanten. Deze diamanten kunnen – zodra ze een bepaalde drempel hebben bereikt – ingewisseld worden voor echt geld. En daarmee is het niet alleen mogelijk om te daten via Zoosk, maar ook om geld te verdienen. Het is nog onbekend wanneer Zoosk Live! in Nederland beschikbaar is.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Opnieuw proberen met ex? Dit zegt wetenschappelijk onderzoek

De periode direct na een relatiebreuk kan extreem moeilijk zijn. Het is een deuk in je ego…