Home Dating apps Voice Prompts: Hinge introduceert nieuwe stemfunctie voor profielen

Voice Prompts: Hinge introduceert nieuwe stemfunctie voor profielen

1 minuten leestijd
0
hinge voice prompts

Datingapp Hinge heeft een nieuwe audio-ervaring geïntroduceerd dat Voice Prompts wordt genoemd. Met de stemfunctie wil Hinge de profielen tot leven brengen zodat je beter in staat bent om een potentiële relatiekandidaat te beoordelen. De nieuwe audiofunctie is nu beschikbaar voor alle gebruikers wereldwijd.

Wat is Voice Prompts?

Voelen of je chemie met iemand hebt is moeilijk als je dat enkel en alleen moet beoordelen op basis van tekst en foto’s. Sterker nog, het is bijna onmogelijk. Om je sneller te laten connecten met de singles die je tegenkomt in de app, introduceert Hinge nu een functie waarmee je een glimp van de persoonlijkheid kunt opvangen. Met Voice Prompts kun je een vraag beantwoorden met een spraaknotitie van 30 seconden, waardoor anderen kunnen ontdekken of ze iets van een klik voelen. De notitie wordt op je profiel weergegeven.

Volgens recent onderzoek van Hinge vindt 75% van de singles het beoordelen van chemie op dit moment een van de moeilijkste onderdelen van het moderne daten. Maar 65% van de singles gelooft daarentegen wel dat het horen van iemands stem hen zou helpen om dat te ontdekken.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Hoe het werkt

  1. Tik in het instellingenscherm op Profiel bewerken.
  2. Tik op ‘Select a Prompt’ in het nieuwe gedeelte ‘Voice Prompt’ om een ​​prompt toe te voegen.
  3. Selecteer een Prompt om je reactie op te nemen.
  4. Tik op het microfoonpictogram om maximaal 30 seconden je stem op te nemen.
  5. Tik op de stopknop als je klaar bent met opnemen. Je kunt je stem beluisteren voordat het live gaat door op de afspeelknop te drukken.
  6. Tik op ‘done’ en je stem wordt toegevoegd en getoond onder de eerste foto op je profiel.

Een nieuwe manier om te connecten

“Het horen van iemands stem verbindt ons op een manier dat het bekijken van een foto of het lezen van een tekst niet kan”, zegt Logan Ury, Director of Relationship Science van Hinge. “Het is dus niet verrassend dat 52% van de Hinge-gebruikers zegt dat ze via een spraakbericht meer te weten kunnen komen over een mogelijke match. Het geeft je de kans om al vroeg bij jezelf na te gaan wat de ander je laat voelen – of dat nu chemie, verwarring of desinteresse is.”

Met de lancering van Voice Prompts introduceert Hinge de eerste functie die is afgestemd op het gebruik van audio. Later dit jaar voegt Hinge nog spraaknotities toe, Voice Notes genaamd, zodat je audioberichten kunt uitwisselen terwijl je elkaar berichten stuurt.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

OkCupid voegt Nederlands toe als voorkeurstaal

Liefde kent geen grenzen. Maar het helpt wel als je een datingapp in je eigen taal kunt ge…