74 verjaardag quotes, wensen en berichten voor je vrouw of vriendin

Michelle Mulder
Door Michelle Mulder
19 minuten leestijd

De verjaardag van je vriendin of vrouw staat voor de deur. Je hebt het cadeau al besteld, nu alleen nog een origineel bericht voor op het kaartje. Ondanks het feit dat je een cadeautje hebt gekocht, maakt het bericht dat je erbij voegt haar pas echt blij. Hoe moet je je liefde voor haar verwoorden als je je gevoel niet met een pen kunt beschrijven?

Haar verjaardag is een speciale dag die je maar eens per jaar kunt vieren. Dit betekent dat je elk jaar maar één kans krijgt om het goed te doen. De verjaardagsboodschap schrijf je vanuit het hart, of je laat je inspireren door een artikel over verjaardagsquotes 😉

Of je elkaar nog maar net kent, al een tijdje een liefdesrelatie hebt of elkaar eeuwig trouw hebt beloofd; dit zijn de verjaardagsberichten die je inspiratie geven om je eigen variant te bedenken. Of, als je een quote vindt die precies bij jou en haar past, kopiëren en plakken. Laat haar weten hoeveel ze voor jou betekent met één van deze 74 lieve verjaardagswensen.

Wat wil jij?

"Iedereen heeft het over zichzelf, maar wat wil JIJ? Stel deze 999 vragen aan jezelf: kijk vooruit, spreek wensen uit, vraag feedback, geef jezelf cijfers."

74 lieve verjaardagswensen

 1. [Naam], je betekent de wereld voor mij. Ik ben één van de gelukkigste mensen ter wereld die jou in mijn leven heeft. Van harte gefeliciteerd!
 2. [Naam], ik spreek je elke dag, maar zelfs dan blijf je altijd in mijn gedachten en hart. Ik vier deze speciale dag en stuur je mijn liefde. Van harte gefeliciteerd.
 3. Elke dag vind ik nieuwe redenen om gezegend te zijn dat je mijn vriendin bent. Ik hou van elk klein ding van jou. Fijne verjaardag, [naam].
 4. Je bent meer dan alleen mijn vriendin. Jij bent ook mijn beste vriend. Door goede en slechte tijden, wanneer ik je echt nodig heb, ben je er altijd geweest. Ik zal er ook altijd voor je zijn. Fijne verjaardag, [naam].
 5. We kunnen ruzie maken en aan elkaar ergeren, maar je zult altijd mijn vriendin blijven. Ik hou van je, door dik en dun. Van harte gefeliciteerd!
 6. Had iedereen maar een geweldige vriendin zoals jij. De wereld zou een veel betere plek zijn. Van harte gefeliciteerd!
 7. Dank je [naam], dat je altijd aan mijn zijde staat en mij nuttig advies geeft. Bedankt dat je me hebt geholpen om enkele van de grootste obstakels van het leven te overwinnen. Je bent de beste vriendin die iemand ooit zou kunnen vragen. Van harte gefeliciteerd.
 8. [Naam], ik heb zoveel dingen om dankbaar voor te zijn, maar ik ben het meest dankbaar voor jou. Je hebt me altijd steun en liefde gegeven toen ik het het hardst nodig had. Bedankt dat je mijn grootste fan bent. Van harte gefeliciteerd.
 9. Ik zeg altijd dat ik zo dankbaar ben om een vrouw zoals jij te hebben. En dat is niet vanwege alle geweldige dingen die je voor mij doet (het zijn er veel), maar omdat je gewoon jij bent. Fijne verjaardag, [naam].
 10. Alles wat ik in het leven heb geleerd, heb ik van jou geleerd [naam]. Van harte gefeliciteerd.
 11. Je bent alles wat ik ooit zou kunnen vragen in een vrouw en meer. Ik beschouw mezelf als gezegend en gelukkig dat je aan mijn zijde staat tijdens de reis van het leven. Fijne verjaardag [naam].
 12. [Naam], je naam is in mijn hart gegrift. Ook al maak je me soms gek, ik zal er altijd zijn als je me nodig hebt. Laten we vandaag je speciale dag vieren. Van harte gefeliciteerd!
 13. Van alle engelen die rondzweven in de hemel, ben ik zeker blij dat jij degene was die mijn vrouw is geworden. Van harte gefeliciteerd!
 14. Dank je [naam], voor het zijn van de leukste, mooiste en liefste persoon die ik ken. Van harte gefeliciteerd.
 15. Je verjaardag is voor mij nog specialer dan voor jou. Wil je weten waarom? Omdat vandaag de dag is het kostbaarste geschenk in mijn leven geboren werd. Van harte gefeliciteerd, [naam].
 16. [Naam], maak je geen zorgen over ouder worden. Je bent als een goede wijn die beter wordt naarmate je ouder wordt. Van harte gefeliciteerd!
 17. Schat, ik wil je een speciaal gevoel geven, zoals je echt bent voor mij. Ik hoop dat je je vandaag geliefd, begeerd en verwend voelt op je verjaardag!
 18. Je bent een ongelooflijke vrouw. Je toont je liefde, mededogen en wijsheid op zoveel verschillende manieren. Op je verjaardag en elke dag van het jaar ben ik zo trots om jouw man te zijn.
 19. Je unieke schoonheid neemt mijn adem weg. Vandaag op je verjaardag, wil ik niets liever dan je in mijn armen nemen en mijn liefde en verlangen naar jou uiten. Van harte, [naam]!
 20. [Naam], ik koester elk moment dat we samen doorbrengen. Je inspireert mij om de beste te zijn die ik kan zijn op elk gebied van het leven. Fijne verjaardag schat!
 21. Het leven met jou is een geweldig avontuur. Je charme, schoonheid en liefheid blijven me verbazen. Ik wens je een verjaardag die zo geweldig is als jij!
 22. Sinds ik je voor het eerst zag, wist ik dat jij degene voor mij was. Bedankt dat je het beste bent wat me ooit is overkomen. Vandaag op je verjaardag wil ik dat je weet hoe blij ik ben om jou in mijn leven te hebben!
 23. Vandaag reflecteer ik op alle prachtige herinneringen die we hebben gedeeld en samen gebouwd. Je zult altijd een speciale plek in mijn hart hebben. Fijne verjaardag [naam].
 24. Wanneer het leven me in de steek laat, neemt een knuffel van jou alle pijn en twijfels weg. Van harte gefeliciteerd!
 25. Bedankt dat je me begrijpt, [naam]. Ik kon me een leven zonder jou niet voorstellen. Van harte gefeliciteerd!
 26. Jij bent mijn kracht, mijn levensondersteuning, mijn gids, mijn vriend. Bedankt dat je alles bent, [naam]. Ik hoop dat al je wensen uitkomen op je verjaardag.
 27. Ik kan je elk cadeau geven dat je op je verjaardag wilt, maar het kan nog steeds niet vergeleken worden met de liefde en vriendschap die je me in de loop van de jaren hebt gegeven. Fijne verjaardag [naam].
 28. Felicitaties van je grootste fan: je vriend. Je zal altijd mijn nummer één zijn. Op deze speciale dag wens ik je een fijne verjaardag.
 29. Aan mijn dierbare vriendin, ik wens je een gelukkige en warme verjaardag. Je bent meer dan alleen een geweldige vriendin; je bent een echte vriend. Moge al je verjaardagswensen uitkomen.
 30. Het is gewoon een andere dag voor iedereen, maar het is de belangrijkste dag ooit voor mij. Waarom? Omdat het de verjaardag van mijn vrouw. Gefeliciteerd [naam]!
 31. Door de goede tijden en de gevechten ben je altijd aan mijn zijde geweest. Ik ben blij dat we nog een jaar samen van je leven kunnen vieren. Van harte gefeliciteerd.
 32. Gefeliciteerd, [naam]! Laten we deze dag onvergetelijk maken!
 33. Hoe zou het leven zijn zonder de heldere ochtendzon en mistige ochtenddauw? Saai en donker; zo zou mijn leven zijn zonder jou. Fijne verjaardag [naam].
 34. [Naam], je bent altijd aan mijn zijde geweest om me te helpen. Je hebt me de mooiste geschenken gegeven die iemand kan vragen; liefde en vriendschap. Je bent de allerbeste vriendin waar ik ooit van gedroomd heb. Van harte gefeliciteerd!
 35. Ik deel mijn levensreis met jou. En ik deel ook al mijn vreugden. Ik deel ook mijn wijsheid omdat onze band sterk en waar is. Mijn [naam], ik hou van je. Van harte gefeliciteerd.
 36. Mogen al je dromen uitkomen. Dat is wat je verdient, omdat je zo goed bent in alles wat je doet. Fijne verjaardag [naam]!
 37. Ik heb veel speciale mensen ontmoet in mijn leven, maar je overtreft ze allemaal: er is geen betere dag om je dit te laten weten dan op een speciale dag als deze. Fijne verjaardag, mijn enige en mooiste liefde.
 38. Je verleden is gezegend, je cadeau is gegarandeerd en je toekomst staat vast; dit is wat ik je wil bieden op je verjaardag.
 39. Lieverd, als ik naar je kijk, slaat mijn hart een slag over. Je vult me ​​met verlangen en bewondering. Op je verjaardag wil ik dat je weet hoe speciaal je voor mij bent. Fijne verjaardag!
 40. Fijne verjaardag [naam]. Je bent zo speciaal in mijn leven, niet alleen omdat je mijn lieve vrouw bent, maar ook omdat je een van mijn beste vrienden bent. Zonder jou zou ik niet zo ver zijn gekomen. ‘
 41. Het leven zit vol verrassingen. Eén van de beste en mooiste verrassingen die het mij heeft opgeleverd, ben jij! Een prachtige verjaardag, [naam]!
 42. Ik hou van je irritante gedrag, ik geniet van je dwaze driftbuien, en ik heb je gekke capriolen lief; allemaal omdat je mijn schattige vriendin bent. Van harte gefeliciteerd.
 43. Zo’n fantastische persoon als jij verdient een overvloed aan geluk, een boeket vol zegeningen, een zak vol goede gezondheid en een kist vol liefde. Geweldige verjaardag, [naam]!
 44. Sinds je in mijn leven bent gekomen, zijn alle kleuren helderder geworden. Je bracht licht en kleuren in mijn donkere leven. Fijne verjaardag, [naam].
 45. Gefeliciteerd, [naam]. Op deze speciale dag hoop ik dat je alles ontvangt wat je hebt gegeven aan deze wereld: liefde en geluk.
 46. [Naam], ik wil de allereerste persoon zijn die je een gelukkige verjaardag toewenst omdat je de eerste persoon bent die een permanent thuis in mijn hart heeft. Van harte gefeliciteerd!
 47. Gefeliciteerd met je verjaardag [naam], de enige verjaardag ik nog kan onthouden zonder de hulp van Facebook. Je betekent alles voor mij.
 48. Aan mijn prachtige vriendin, ik ben blij dat ik zo’n geweldige vrouw als jij in mijn leven heb. Er is niemand anders in de wereld zoals jij. Van harte gefeliciteerd!
 49. Als man en vrouw delen we een speciale band. Het was liefde op het eerste gezicht dat duurt tot het einde der tijden. Ik ben altijd blij om samen tijd met je door te brengen en mis je als je weg bent. Ik ben dankbaar dat we je verjaardag nog een jaar samen kunnen doorbrengen!
 50. Lieve schat, ik wens je het allerbeste voor je verjaardag en ik beloof dat ik alles zal doen om je gelukkig te maken. Knuffels en kussen!
 51. Vandaag is de perfecte dag om je te vertellen dat je een geweldige vriendin bent. Van harte gefeliciteerd! Ik wens je het allerbeste op deze dag en het hele jaar door.
 52. Je bent schattig, liefdevol en eerlijk. [Naam], ik hou echt van je. Want je bent echt een speciaal persoon, degene waar ik dol op ben. Van harte gefeliciteerd!
 53. We hebben zoveel magische momenten in ons leven gedeeld. We lachten en huilden samen en maakten een glimlach van gefronste wenkbrauwen. Ik wens je een fijne verjaardag, [naam].
 54. Gedurende mijn leven was je mijn perfecte metgezel. Je zag zoveel ups en downs maar je hebt me geleid met je liefde en steun. Laten we samen genieten van je speciale dag. Van harte gefeliciteerd.
 55. Ik vier deze dag samen met jou, want op deze dag werd de liefde van mijn leven, mijn zielsverwant, mijn beste vriend, in deze wereld geboren. Van harte gefeliciteerd!
 56. Verliefd worden zou voor altijd moeten duren. Vergeet al het slechte en de dingen die je verdrietig maakten. Alle beste wensen van iemand die enorm veel van je houdt. Van harte gefeliciteerd!
 57. Elke dag bij je is een groot feest en alleen gevuld met mooie momenten. Ik hou van jou [naam]. Van harte gefeliciteerd!
 58. Je bent alles wat een man zich maar kan wensen. Daarom zal ik proberen al het geluk dat je in mijn leven bracht terug te geven aan jou. Fijne verjaardag, liefje!
 59. Omdat je zo speciaal bent, mag deze speciale dag van je leven worden gevuld met alle speciale dingen die het leven kan bieden. Fijne verjaardag, lieverd.
 60. Er is geen betere manier om een ​​gelukkige verjaardag te zeggen dan om te zeggen dat je heel veel voor me betekent. Ik hou van je, [naam]!
 61. Ik kan niet geloven dat ik het geluk heb gehad om je pad te kruisen. Ik hoop dat je verjaardag net zo ongelooflijk is als jij. Ik hou van jou!
 62. Jij en ik zijn voor elkaar gemaakt. Op je verjaardag en het hele jaar door, wil ik dat je weet dat jij de enige bent voor mij!
 63. Hartelijk gefeliciteerd met de vrouw van wie ik hou. Ik geloof echt dat jij en ik perfect bij elkaar passen. Je haalt het allerbeste in mij naar boven.
 64. De glinstering in je ogen. Het gevoel van je lippen gedrukt tegen de mijne. De warmte van je omhelzing. Alles aan jou is onvergetelijk. Je betekent alles voor mij.
 65. Ik weet niet wat ik ooit heb gedaan om een ​​vrouw te verdienen die zo ongelooflijk is als jij. Ik wil bewijzen dat ik je waardig ben door mijn woorden en daden. Moge je verjaardag zo speciaal zijn als jij, mijn liefste.
 66. Als ik je in mijn armen vasthoud, voel ik me compleet. In een relatie zijn met een lieve vrouw zoals jij, is een droom die uitkomt. Fijne verjaardag aan degene van wie ik ontzettend veel houd!
 67. Bedankt voor alle goede momenten die je in mijn leven hebt gebracht. Fijne verjaardag, voor de persoon die ik het meest waardeer. Hou van jou!
 68. Op deze dag werd een prachtige prinses geboren; gelukkig werd ze verliefd op me en voelde ik me de gelukkigste man van de wereld. Gefeliciteerd met je verjaardag, mijn prinses!
 69. Met jou in mijn leven, begrijp ik eindelijk de betekenis van ware liefde. Je bent alles voor mij, [naam]!
 70. [Naam], je bent als een ontbrekend puzzelstukje dat ik eindelijk heb gevonden. Je hebt elk aspect van mijn leven geholpen om op zijn plaats te vallen. Moge je verjaardag vervuld zijn met geluk. Ik hou van jou!
 71. Jij en ik horen gewoon bij elkaar. Als ik overal in de wereld zou zoeken, zou ik nooit een andere zielsverwant zoals jij kunnen vinden. Fijne verjaardag voor mijn enige echte!
 72. Onze relatie lijkt op een regenboog. Ze voegen zeven belangrijke emoties toe aan ons leven: gelach, vreugde, dromen, woede, verrassingen, liefde en vriendschap. Jij bent de regenboog van mijn leven, [naam]. Ik wens je de beste verjaardag ooit.
 73. [Naam], vandaag denk ik aan jou op je verjaardag. Ik hoop dat al het geluk dat je aan anderen hebt gegeven, tienvoudig in zegeningen zal terugkrijgen. Ik wens je een heel gelukkige verjaardag!
 74. Ik wil je bedanken, [naam], dat je de meest liefhebbende en zorgzame vrouw in deze hele wereld bent. Niemand begrijpt mij beter dan jij. Wens je een gelukkige verjaardag.

Meer lieve berichten

Of het nu wel of niet haar verjaardag is, het is nooit een verkeerd idee om haar een lief berichtje te versturen. Heb je de verjaardag achter de rug en wil je weten wat je nog meer tegen haar kunt zeggen? Dingen die ze maar al te graag zou willen horen? Bekijk dan deze lijsten voor meer tips, voorbeelden en zinnen om te gebruiken:

Meer mensen zoals jij...

... weten niet welke liefdestaal ze spreken. En dat is niet zo gek als je helemaal niet weet dat iedereen een eigen moedertaal der liefde heeft. In ‘De vijf talen van de liefde’ ontdek je welke taal jij spreekt en nog belangrijker: hoe je daarmee je liefdesleven verbetert. Verhelderend, een eyeopener: kom er zelf achter waarom dit boek ‘het best beoordeelde’ relatieboek is.

Deel dit artikel
Geef je reactie