Home Chatten 4 tips voor het versturen van berichten voor mannen

4 tips voor het versturen van berichten voor mannen

2 minuten leestijd
0
swipen vrouw

Zoals in het echte leven de lichaamstaal veel vertelt over hoe een persoon zich voelt, kun je met online daten met schrijven veel over een persoon te weten komen. Niet alleen je profiel moet er picobello uitzien, ook je berichten. Voordat je weer een berichtje stuurt, lees dan eerst deze tips eens door. Het maakt niet uit hoeveel berichten je stuurt, maar wat je stuurt.

1. Onderschat het belang van een profiel niet

Vrouwen hechten belang aan het profiel dat ze hebben geschreven. Ze wil graag leuk gevonden worden om haar persoonlijkheid, niet alleen haar uiterlijk. Om daar wat over te weten te komen moet je haar profiel lezen. Het is een enorme afknapper voor de vrouwen als ze erachter komen dat je haar profiel niet eens hebt gelezen. Helemaal als ze veel tijd aan het schrijven ervan hebben besteed. Waarom zou ze ook aandacht aan je besteden als jij niet eens de tijd wilde nemen om haar profiel snel door te nemen?

Als je haar profiel hebt gelezen, maak het dan ook duidelijk. Niet door te zeggen dat je haar profiel hebt gelezen maar door echt in te haken op bepaalde dingen die je leuk vindt aan haar profiel. Dat wordt gewaardeerd. Ze gaat er ook echt niet vanuit dat je minutieus elk detail van haar profiel hebt onderzocht. Laat in ieder geval blijken dat je het hebt gelezen en dat bepaalde punten je aanstaan.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Heeft ze een aparte hobby? Laat haar weten dat je dat ook leuk lijkt om eens te proberen. Vraag waar haar vakantiefoto’s gemaakt zijn of hoe haar hondje op de foto heet. Complimenteer haar, maar niet alleen om haar uiterlijk. Zoek naar iets dat jullie beiden interessant vinden en geef dit aan.

2. Copy paste is te makkelijk

Wil je wat meer reacties op je berichten? Gebruik dan niet iedere keer hetzelfde openingsbericht. Kopiëren en plakken kan iedereen, is niet origineel en de vrouwen zitten daar niet op te wachten. Een vrouw wil zich uniek voelen, anders en speciaal. Lees haar profiel en maak een leuk en uniek berichtje voor haar. Met een gekopieerd bericht krijg je misschien wel reacties maar met een uniek geschreven bericht maar je veel meer kans. Je wil toch niet dat de vrouw die je graag wilt ontmoeten je bericht negeert omdat het copy paste schreeuwt?

3. Flirten tijdens het online daten

Het is altijd goed om een paar trucjes gereed te hebben als je berichten aan het sturen bent. Flirten in het echt is heel anders want je hebt oogcontact en je body language zegt veel. Deze twee zaken komen bij online daten niet van pas. Als je tijdens het online daten berichten aan het versturen bent dan is je belangrijkste doel om personen te bereiken die geïnteresseerd in je raken.

De eerste stap en de reactie daarop is altijd het lastigst. Heb je dat gehad dan is het van belang om jezelf te zijn en dat je dat duidelijk zichtbaar maakt voor degene waar je mee berichten stuur. Stuur niet alleen een willekeurige smiley tussendoor maar let ook goed op het gesprek. Zorg dat je al snel uit de eerste en ongemakkelijk fase komt. Schrijf niet te lange berichten en maak zinnen die kort zijn en makkelijk te begrijpen. In je berichten komen alleen maar positieve dingen over jezelf voorbij en voor de ander moet het leuk zijn om het te lezen. Als je dit beheerst dan ben je goed op weg om online te flirten.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Chatten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

7 tekenen dat je appjes hem irriteren

Helaas komt de romantiek niet met een regelboek. Toch weten we allemaal dat er een aantal …