Home Berichten Tip: boeken en films als gespreksonderwerp

Tip: boeken en films als gespreksonderwerp

1 minuten leestijd
0

Bijna iedereen houdt van een goede film of een spannend boek. De onderwerpen die je erover kunt beginnen zijn bijna eindeloos. Iedereen heeft een favoriete film of boek. De vraag “wat is je favoriete film” kan leiden tot een lang gesprek over verschillende films. Het gesprek eindigt niet alleen bij de film maar gaat ook langs de verschillende acteurs, genres en regisseurs. Het film onderwerp is een makkelijk gespreksonderwerp waar bijna iedereen een eigen mening over heeft.

Toon jezelf door aan te geven wat je leuk vindt

Als de ander niet veel vertelt dan is het mogelijk om een boek of film te beschrijven die je onlangs hebt gelezen of gezien. Vertel niet het gehele verhaal maar alleen een korte samenvatting en wat je er zo leuk aan vond. Vertel het alsof je het wil aanbevelen aan de ander. Je laat hiermee zien wat je smaak is en je nodigt de ander uit om iets te vertellen over een film of boek dat hij of zij gelezen of gezien heeft. Stel ook gerust de vraag aan de ander welk boek of film de andere onlangs gezien of gelezen heeft.

Muziek als gespreksonderwerp

Muziek is een onderwerp dat in de buurt ligt van boeken en films. Het wordt allen gezien als entertainment en vrijetijdsbesteding. Iedereen heeft een voorkeur voor bepaalde muziek. Door te vragen welke muziek de ander leuk vindt kom je meer over de smaak van de ander te weten. Hebben jullie dezelfde muzieksmaak of is het totaal verschillend? Meestal zijn er ergens raakvlakken en is het niet geheel tegenstrijdig. Door muziek als onderwerp te hebben kun je doorvragen over bepaalde bands, zangers en zangeressen. Het is een onderwerp dat veel verschillende kanten op kan gaan.

Tip: boeken en films als gespreksonderwerp

4.5 (90%) 4 stemmen

Wil je de tips in het echt uitproberen? Uit de statistieken van deze website blijkt dat de meeste bezoekers kiezen voor Badoo. Jij ook? Bezoek Badoo.

Laad meer artikelen
Laad meer in Berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Tinder verwijderen: hoe doe ik dat?

Eindelijk besloten om Tinder te verwijderen nadat je een leuke single ontmoet hebt? Je kun…