Tinder CEO kondigt Swipe Party, Free Tonight en Games aan

Michael Slender
Door Michael Slender
3 minuten leestijd

Tinder werkt aan een hele reeks functies die binnenkort worden uitgerold om een ​​zomer vol liefde te garanderen. Van Swipe Party tot Festivalmodus, het aanbod van Tinder breidt zich steeds verder uit met nieuwe functies. Tinder CEO Renate Nyborg vertelt er meer over tegen LADbible.

De Noors-Nederlandse topvrouw van Tinder sprak met de entertainmentwebsite om te vertellen wat ’s werelds populairste datingapp in petto heeft. “Het speciale aan Tinder is dat we het hebben ontworpen om te werken voor alle romantische uitkomsten, en elk soort romantisch resultaat dat je wilt hebben,” zegt Nyborg.

Free Tonight

Als eerste nieuwe functie wordt Free Tonight genoemd, een feature die gebruikt kan worden door mensen die op zoek zijn naar een snel contact. “Het is precies zoals het klinkt”, legt Nyborg uit. “Je gaat er naar binnen en er zijn andere mensen met wie je kunt matchen direct iets samen willen doen.”

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Swipe Party

Dan is er nog de binnenkort te lanceren Swipe Party, een functie die volgens Nyborg ‘het idee onderzoekt om Tinder leuk te maken voor iedereen’. De feature is bedoeld om je vrienden uit te nodigen zodat zij je kunnen helpen om potentiële matches te vinden. “Als je wilt dat je vrienden je helpen mensen te keuren, kun je die vrienden uitnodigen om de ervaring te delen”, zegt Nyborg.

In ons eigen onderzoek kwamen we Swipe Party eerder al tegen in de broncode van de Tinder-app. De functie lijkt er nu dus werkelijk te komen, een half jaar nadat we de eerste sporen van de functie vonden. Swipe Party is nu nog niet beschikbaar in de Tinder-app.

Tinder Games

De functie waar Nyborg het meest naar uitkijkt? Dat zijn de Tinder Games. “Het is een van de dingen waar ik dit jaar het meest enthousiast over ben”, geeft Nyborg toe. “Er komen games naar Tinder. Je kunt een spel met iemand beginnen en daarmee een beetje flirten.”

Alle interactieve functies die beschikbaar komen voor Tinder vinden hun plek in Explore. De Festivalmodus, een van de laatste toevoegingen, is ook te vinden in dit deel van de app. Nyborg zegt: “Explore is een nieuw deel van Tinder. Het is waar je heen kunt gaan en in plaats van alleen rechtstreeks met mensen te matchen, kun je matchen op basis van gedeelde interesses, zoals het hebben van een huisdier of van eten houden.”

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe 1 op de 3 leden er een partner vindt.

Deel dit artikel
Geef je reactie