Home Dating apps Dating app The League breidt Europese beschikbaarheid uit naar de stad van de liefde

Dating app The League breidt Europese beschikbaarheid uit naar de stad van de liefde

1 minuten leestijd
0
the league

Ambitieuze singles in Parijs kunnen zich nu aanmelden voor The League. De dating app voor de kieskeurige singles van niveau, ook wel de Tinder voor de elite genoemd, heeft gisteren de toegang geopend voor Parijzenaren. Parijs is na Londen de tweede Europese stad waar The League vertegenwoordigd is, zo meldt GDI.

Meer dan 5.000 aanmeldingen

Amanda Bradford, CEO van The League, kondigde de lancering aan op LinkedIn. Ze onthulde dat meer dan 5.000 mensen zich hadden aangemeld als één van de eerste gebruikers voor de Franse hoofdstad. Dat The League alleen is weggelegd voor de échte elite blijkt uit het feit dat meer dan 4.500 van deze aanmeldingen werden afgekeurd en er slechts 506 succesvol waren. De eerste groep leden die The League mogen presenteren als de eerste gebruikers in de stad worden de ‘Founding Class’ genoemd.

Topleveranciers van de nieuwe leden zijn werkgevers L’Oreal en BNP Paribas, beiden goed voor 5 procent van de Founding Class in Parijs. 18 procent van de geselecteerde singles heeft een universiteitsdiploma. The League koos Parijs als haar tweede Europese stad vanwege het hoge aantal ambitieuze singles op de wachtlijst.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Selectiviteit

The League staat bekend om zijn selectiviteit: om deel te nemen dien je je LinkedIn-profiel door te geven waarna je wordt gescreend door de medewerkers van de app. Als extra verificatie wordt gevraagd om je Facebook profiel. Een groot deel van de aanmeldingen wordt vervolgens afgekeurd; alleen de crème de la crème wordt toegelaten om de exclusieve dating app uit te proberen.

$3000 cruise

Vorige maand organiseerde The League een exclusieve cruise van een week langs de rivier de Seine om de aankomende lancering voor Parijs te vieren. Met een prijskaartje van 3.000 dollar voor de vlucht en kamer ontving de dating app maar liefst meer dan 2600 aanmeldingen om deel te nemen aan de cruise. Uiteindelijk werden slechts 70 gelukkige leden van de app met de hand geselecteerd om samen op vakantie te gaan, wat hen de kans gaf om andere singles te ontmoeten in een romantische, real-world setting.

The League bestaat nu al meer dan 2,5 jaar maar heeft in Europa nog maar een klein aantal gebruikers verzameld. Na Londen en Parijs volgt waarschijnlijk een andere Europese hoofdstad waar nieuwe leden voor geronseld gaan worden. Laten we hopen dat Amsterdam de volgende stad is die kennis mag maken met de exclusieve diensten van The League.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Fanatieke gamers matchen liever in games dan dating apps

Voor fanatieke gamers is Tinder niet uitdagend genoeg. Zij ontmoeten hun match liever in e…