Home Dating apps The Inner Circle uitgeroepen tot snelst groeiende technologiebedrijf van Nederland

The Inner Circle uitgeroepen tot snelst groeiende technologiebedrijf van Nederland

1 minuten leestijd
0
inner circle

Dating app The Inner Circle heeft een titel in de wacht gesleept: het is verkozen tot het snelst groeiende technologiebedrijf van Nederland.

Wie het nog niet weet, The Inner Circle is van origine een Nederlandse start-up dat onlangs de mijlpaal van één miljoen gebruikers bereikte. Er is nog een lange weg te gaan om op de radar van Tinder te komen maar dat is waarschijnlijk niet het doel van The Inner Circle. De dating app richt zich op de elite gemeenschap singles.

Deloitte Technology Fast 50

De Nederlandse dating app deed mee om de titel van de Deloitte Technology Fast 50 te winnen. Afgelopen week werd The Inner Circle als winnaar verkozen met een omzetgroei van 3460%. Het evenement vond op donderdag plaats op het Festivalterrein Thuishaven in Amsterdam. Het organisatieplatform Speakap en verzendbedrijf SendCloud, de winnaar van vorig jaar, mochten op de tweede en derde plaats plek nemen met groeipercentages van respectievelijk 2143 procent en 1928 procent.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

De omzet van The Inner Circle is afkomstig van de betalende leden en de inkomsten uit de exclusieve evenementen. The Inner Circle vraagt een maandelijks bedrag voor het gebruik van de app. Gebruikers jonger dan 30 jaar betalen 20 euro per maand, mensen die ouderen zijn betalen 40 euro per maand.

The Inner Circle

The Inner Circle is een internationale dating app waar je niet zomaar lid van kunt worden. Het is een exclusieve gemeenschap van singles van het hoogste niveau. CEO Vermeulen vertelde het publiek van het evenement dat “de meeste van hen niet door de keuring zouden komen.” Hoewel er waarschijnlijk veel intelligente mensen met potentie op het evenement aanwezig waren wilde Vermeulen benadrukken dat de app niet voor iedereen toegankelijk is.

Naast de dating app organiseert The Inner Circle maandelijks exclusieve events op de meest gewilde locaties. David Vermeulen, oprichter van The Inner Circle, liet weten dat ze “zien dat kwalitatief daten zowel nationaal als internationaal aanslaat.“ The Inner Circle is opgericht in 2012 en nu actief in 30 steden verspreid over de wereld. Tot op heden heeft het bedrijf meer dan 288 evenementen met succes afgerond die bijgewoond werden door meer dan 40.000 mensen.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Ongewenste berichten op Tinder: Stoort Dit Jou en Weet Je Het Zeker?

Ontvang je wel eens een ongewenst bericht op Tinder? Binnenkort zou dat minder vaak voor m…