Home Dating apps Nederlandse dating app The Inner Circle behaalt mijlpaal van 1 miljoen gebruikers

Nederlandse dating app The Inner Circle behaalt mijlpaal van 1 miljoen gebruikers

1 minuten leestijd
0
inner circle

The Inner Circle, een selectieve en Nederlandse dating app voor ambitieuze singles, heeft de eerste mijlpaal bereikt. Op Medium deelt de dating app mee dat het inmiddels meer dan één miljoen gebruikers heeft. Wat begon als een creatieve manier om een kleine groep singles in één stad met elkaar te verbinden is nu uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie.

Het resultaat

Volgens CEO David Vermeulen is dit bereikt door een uniek evenementenprogramma dat leden de gelegenheid biedt om tientallen stijlvolle singles tegelijk te ontmoeten in een beeldige omgeving. Sinds 2012 heeft The Inner Circle met succes 288 evenementen gehouden, bijgewoond door ongeveer 40.000 mensen.

Elke week ontvangen de makers van de app tientallen bruilofts- en babykaarten die de muren van het hoofdkantoor versieren. De laatste aanmelding die bekroond werd als het miljoenste lid is van Charlotte, een in Sydney gevestigde adverteerder. Zij ontving een full membership van één jaar.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

300 weddings, 100 babies — and ONE MILLION MEMBERS!

“Een miljoen leden is een fantastische mijlpaal voor ons”, zegt CEO David Vermeulen. “We zien steeds meer mensen moe worden van swipen en zijn van mening dat ons platform, dat veel meer is dan louter profielfoto’s, de weg vooruit is. In tegenstelling tot andere apps zijn we ook gegroeid in een solide, duurzaam tempo, waardoor we een levendige, respectvolle community hebben gecreëerd die anders is dan alle andere. ”

The Inner Circle is opgericht in 2012 en nu actief in 30 steden verspreid over de wereld. De app werd opgericht als antwoord voor een levensecht probleem die de makers zelf meemaakten tijdens het daten. Hoe leuk het ook is om ongelimiteerd profielen te swipen, en doelloos naar links of rechts vegen, de realiteit is dat de meerderheid van de profielen en matches willekeurig en onaantrekkelijk zijn. Het vertegenwoordigt vaak niet waar de gebruikers echt naar op zoek zijn. The Inner Circle richt zich daarom liever op kwaliteit, niet op kwantiteit.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Fanatieke gamers matchen liever in games dan dating apps

Voor fanatieke gamers is Tinder niet uitdagend genoeg. Zij ontmoeten hun match liever in e…