Home Seks Paasactie datingsites: deze hoge korting geldt voor nieuwe leden

Paasactie datingsites: deze hoge korting geldt voor nieuwe leden

1 minuten leestijd
0
liefde app

Het is weer Pasen: tijd voor een feestje? Hoewel de maatregelen het niet toelaten om met een groep samen te komen, mag iedereen het wel in een klein, intiem gezelschap vieren. En als je nog niemand hebt gevonden om een uitgebreid paasontbijt mee te delen, dan hebben twee datingsites de aanbieding waar je op zit te wachten.

Om de paasweek door te komen, hebben Ondeugend Daten en Novamora een paasactie beschikbaar gesteld voor iedereen die deze dagen niet alleen wil doorbrengen. De Nederlandse datingsites, beiden bekend van radio en tv, hebben deze week een paasactie die alleen beschikbaar is voor nieuwe gebruikers. Van 4 t/m 10 april krijgen nieuwe leden 50% korting op het VIP-lidmaatschap.

50% korting op VIP-lidmaatschap

Hoewel lid worden van Novamora als Ondeugend Daten altijd volledig gratis is, geldt dat niet voor het VIP-lidmaatschap. Zoals de naam al zegt, is dit het lidmaatschap waarmee alles mogelijk is.

Dating vol passie?

novamora"Laat je VERLEIDEN tot een pittige date: Novamora is dé datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar spanning en avontuur."

Bekijk hoe het werkt

Terwijl het basislidmaatschap alleen bedoeld is om rond te kijken, is het VIP-lidmaatschap nodig om berichten te kunnen versturen. In ruil voor een vast, laag bedrag per maand krijg je toegang tot alle mogelijke features. En daar is deze paasactie voor bedoeld: om het toch al lage bedrag met nog eens de helft te verlagen. De paasactie van de datingsites geeft je tijdelijk 50% korting op de kosten van het VIP-lidmaatschap.

Hoe je dit krijgt

Heb je Novamora of Ondeugend Daten al vaker voorbij horen komen op de radio? Of de reclames gezien op televisie? Dan zou je waarschijnlijk wel willen weten waarom deze datingsites zo populair zijn. Het goede nieuws is dat je dit nu goedkoper dan ooit kunt testen.
Het enige dat je hoeft te doen om van deze tijdelijke paasactie gebruik te maken, is de onderstaande links volgen naar de datingsites:

novamora
Bekijken op Novamora

ondeugend daten
Bekijken op Ondeugend Daten

VIP-functionaliteiten

Alle nieuwe gebruikers krijgen gedurende 4 t/m 10 april 2021 een VIP-lidmaatschap aangeboden voor de helft van de normale prijs. Er zijn verder geen verborgen kosten en geen kleine lettertjes. Als je van de paasactie profiteert, dan kun je gebruikmaken van alle VIP-functionaliteiten die bij het VIP-lidmaatschap horen:

  • FotoZapper gebruiken
  • Verzonden berichten altijd leesbaar
  • Persoonlijke berichten versturen
  • Extra foto’s bekijken
  • Laatste bezoekers bekijken
  • Berichten lezen

Je bent niet de enige...

... die zich afvraagt wat de meest sexy datingsite is. Avontuur, passie en een beetje pittig: wist je dat je ergens discreet en anoniem kunt daten? Er is één datingsite waar dat allemaal kan: Novamora is het geheime online plekje voor de avontuurlijke dater. Nieuwsgierig waarom deze Nederlandse datingsite zo snel in ledenaantal is gegroeid?

Bekijk hoe het werkt
Laad meer artikelen
Laad meer in Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Friends with benefits (FWB): wat het is, kenmerken en uitdagingen

Toen Jamie de taak kreeg om iemand te rekruteren voor een baan bij het tijdschrift GQ, raa…