Home Dating apps Music Mode: Tinder kondigt audiofunctie met Spotify aan

Music Mode: Tinder kondigt audiofunctie met Spotify aan

1 minuten leestijd
0
music mode

Tinder heeft een nieuwe modus gelanceerd in het Explore-gedeelte, genaamd Music Mode. De toevoeging aan Explore geeft je de mogelijkheid om te viben op de favoriete nummers van je matches. Tinder zegt dat de muziekmodus binnenkort beschikbaar is in alle landen waar Spotify actief is.

Explore is populair

Explore, het nieuwe interactieve deel van de Tinder-app, is binnen korte tijd de populairste plek in de app geworden. Meer dan 80% van de Tinder-gebruikers heeft sinds de lancering in de herfst een bezoek gebracht aan de sectie. In Explore kun je andere gebruikers van de app ontdekken op basis van ‘vibes’ en ‘aanbevelingen’, zoals Zoeken naar liefde, Koffiedate en Goede vrienden. In Explore zijn ook de afleveringen van Swipe Night: Killer Weekend te bekijken.

Tinder verwacht veel van Explore en heeft al aangegeven dat het druk bezig is om nieuwe interactieve functies te ontwikkelen. Eén van deze functies is dus Music Mode, een integratie met Spotify waarmee je automatisch door de Anthems van andere gebruikers kunt gaan – rechtstreeks vanuit hun profiel. Alleen als jij je Spotify-account koppelt en een Anthem toevoegt aan je Tinder-profiel, kun je de muziekmodus gebruiken.

Ongeveer 40% van alle gebruikers heeft al een Anthem aan hun profiel toegevoegd. Als ze dat doen, zo zegt Tinder, zien ze een toename van bijna 10% in matches. De muziekmodus bouwt voort op deze natuurlijke band tussen muziek en menselijke connectie. Heb je dezelfde smaak of ligt het kilometers uit elkaar? Met de muziekmodus weet je snel of je een liefde voor dezelfde deuntjes deelt.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

OkCupid voegt Nederlands toe als voorkeurstaal

Liefde kent geen grenzen. Maar het helpt wel als je een datingapp in je eigen taal kunt ge…