Home Dating apps ‘Swipe Night: Killer Weekend’ van Tinder in première op 7 november

‘Swipe Night: Killer Weekend’ van Tinder in première op 7 november

1 minuten leestijd
0
swipe night

Swipe Night van Tinder keert deze herfst terug op de datingapp. De tweede editie van het interactieve spel gaat op 7 november in première met de naam Swipe Night: Killer Weekend, zo heeft Tinder bekendgemaakt. Net als de eerste editie zal de serie uitgezonden worden in de Tinder-app en kijkers kunnen aan de hand van hun keuzes matchen met andere kijkers.

Swipe Night: Killer Weekend

De nieuwe afleveringen van Swipe Night: Killer Weekend krijgen nieuwe personages en een geheel nieuwe verhaallijn, een Gen Z whodunit waarbij je mag kiezen wie een misdaad heeft gepleegd. In de loop van drie weken in november krijg je iedere zondag de aanwijzingen waar je het mee moet doen. Op basis van de keuzes die je maakt, verander het verloop van het spel – het is voor iedereen een unieke ervaring. En afhankelijk van je keuzes zijn er verschillende uitkomsten en plotwendingen te zien.

Aan het eind van elke aflevering kun je gematcht worden aan een andere Swipe Night-deelnemer via de ‘Fast Chat’-functie van Tinder, een van de nieuwe onderdelen van de app. Je kunt over het verhaal praten, samen verschillende aanwijzingen analyseren en het mysterie kunnen ontrafelen. Fast Chat, dat in juni werd gelanceerd, maakt het mogelijk om te chatten over bepaalde onderwerpen voordat je gematcht bent.

De Swipe Night-afleveringen zullen beschikbaar zijn in het Explore-deel van Tinder, een interactief onderdeel van de app. Explore is onlangs gepresenteerd als een functie om je meer controle te geven over wie je ontmoet. Je kunt bijvoorbeeld langs profielen swipen die op interesses zijn gerangschikt, terwijl Explore ook vaker ingezet gaat worden om nieuwe ervaringen aan te app toe te voegen.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Bijna helft van Nederlandse singles valt als een blok voor iemands stem

Zou jij op iemand verliefd kunnen worden als je alleen diens stem hoort? Als je onlangs he…