Wat is MeetMe+? Prijzen, features en extra’s van het Plus lidmaatschap

Michael Slender
Door Michael Slender
4 minuten leestijd

Waar veel apps zich volledig richten op het daten, is de doelgroep van MeetMe wat breder. Sterker nog: het ziet zichzelf niet zozeer als een dating app. Naar eigen zeggen dragen ze liever de stempel van een ‘social ontdekkingsnetwerk’. Met wereldwijd miljoenen leden is MeetMe een populaire app voor mensen die anderen willen ontmoeten.

Als gratis lid van MeetMe kun je van nagenoeg alle benodigde functies gebruiken, maar er is ook een betaalde variant. MeetMe noemt dit MeetMe+.

Wat is MeetMe+?

MeetMe is het premium lidmaatschap van de MeetMe app in de vorm van een abonnement. Het lidmaatschap geeft je toegang tot verschillende features die exclusief beschikbaar zijn voor de Plus-leden. Hoewel MeetMe dus gratis te gebruiken is, kun je de MeetMe-ervaring verbeteren door het premium lidmaatschap te nemen. Dit zijn over het algemeen functies die je helpen om sneller meer mensen te ontmoeten, bedoeld voor degenen die hun aanwezigheid op de app een boost willen geven.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Vraag je je af wat je precies krijgt als je dit premium lidmaatschap neemt? Wij zochten het voor je uit. Dit zijn alle functies en extra’s van MeetMe+.

Advertenties verwijderen

Ben je de advertenties in de app zat? MeetMe+ abonnees beleven MeetMe sneller en zonder advertenties. Alle advertenties die normaal gesproken aanwezig zijn, zoals die aan de onderzijde, worden door het abonnement verwijderd uit de app.

Alle fotobezichtigingen ontgrendelen

Wil je weten wie je profiel heeft bekeken? En welke foto’s zij hebben gezien? Met het lidmaatschap zie je dat allemaal.

Bonuscredits

Onderdeel van het MeetMe+ lidmaatschap is de toevoeging van bonuscredits. Deze credits worden maandelijks op je account bijgeschreven, om jezelf cadeaus te sturen of om je profiel een boost te geven. Daarnaast kun je korting krijgen op de aankoop van credits.

Bovenaan Postvak IN

Met MeetMe+ worden je berichten sneller gelezen. Aangezien je berichten bovenaan worden getoond, boven alle andere berichten, vallen verstuurde berichten veel beter op in de Postvak IN van andere gebruikers.

Stiekem bladeren

In de Stiekeme modus van MeetMe kun je foto’s en profielen bekijken zonder gezien te worden. Met andere woorden: je kunt stiekem bladeren tussen alle profielen.

Profielthema’s

Wil je opvallen met een uniek profiel? Met MeetMe+ kun je een thema toevoegen aan je profiel om beter op te vallen.

Prijzen

Het MeetMe+ lidmaatschap is beschikbaar als een abonnement. Dat betekent dat het automatisch wordt verlengd als de betaalde periode afgelopen is. Het premium lidmaatschap is beschikbaar voor een periode van 1, 3 of 6 maanden dat na deze periode automatisch wordt verlengd. Dit zijn de prijzen van het Scruff Pro-lidmaatschap:

 • 1 maand voor 7,49 euro
 • 3 maanden voor 16,99 euro (5,66 euro p/m)
 • 12 maand voor 24,99 euro (4,16 euro p/m)

MeetMe+ abonnement opzeggen

Als je MeetMe+ wilt opzeggen, dan kun je de automatische verlenging uitschakelen. Dit is mogelijk door deze stappen te volgen op een iOS of Android apparaat:

iOS:

 1. Open de Instellingen-app.
 2. Tik op je naam.
 3. Tik op Abonnementen.
 4. Tik op MeetMe.
 5. Tik op Annuleer abonnement.1

Android:

 1. Ga naar de Google Play Store-app.
 2. Open het menu.
 3. Tik op Abonnementen.
 4. Tik op MeetMe.
 5. Tik op Abonnement opzeggen.
 6. Volg de instructies.2

De bovenstaande stappen zijn vereist om de automatische verlenging van het abonnement stop te zetten. In de tijd tot de vervaldatum kun je dan nog wel gebruik maken van de dating app. Als de betaalde periode afgelopen is, stopt het MeetMe+ abonnement en wordt je account overgezet naar een gratis lidmaatschap. De automatische verlenging uitschakelen is mogelijk tot 48 uur voor het einde van de abonnementsperiode.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe 1 op de 3 leden er een partner vindt.

Deel dit artikel
Geef je reactie