Home Dating apps Facebook gaat matches voorstellen in je Facebook-groepen

Facebook gaat matches voorstellen in je Facebook-groepen

1 minuten leestijd
0
facebook blokkeren

Facebook is druk bezig met de ontwikkeling van de nieuwe datingfuncties. De langverwachte Facebook Dating feature wordt volop getest door de ontwikkelaars van de social media gigant. Terwijl de medewerkers van Facebook al met elkaar kunnen “daten” komt steeds meer naar buiten over de verwachte features voor het grote publiek.

Het laatste nieuws over Facebook Dating is wederom afkomstig van Jane Manchun Wong, een onderzoeker die de ontwikkelingen nauw in de gaten houdt. De ontwikkelaar die eerder al screenshots van Facebook Dating naar buiten bracht laat nu weten dat Facebook matches gaat voorstellen in de Facebook-groepen waar je lid van bent.

Hoe ziet dit eruit?

Iedereen is bekend met de vriendschapsvoorstellen die Facebook doet op basis van je vrienden en interesses. Op dezelfde manier zal Facebook je matchvoorstellen doen in Facebook-groepen. Als je Facebook Dating gebruikt dan worden in de groepen waarvan je lid bent voorstellen gedaan van gebruikers die aan je zoekprofiel voldoen. Een gedeelde afbeelding op Twitter laat zien hoe dit eruit kan zien:

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

suggested matches

De voorstellen die Facebook Dating doet in de Facebook-groepen worden mogelijk ook uitgebreid naar evenementen. Op deze manier kun je vroegtijdig al leuke singles spotten die naar hetzelfde evenement gaan. Deze functies kunnen je helpen om nieuwe mensen te leren kennen als je alle opties in je directe kringen al uitgeput hebt.

Dating vragen

Een ander onderdeel van de nieuwe Facebook Dating functie is een vragensectie. Eveneens ontdekt door Wong kun je in de datingsectie vragen beantwoorden om meer informatie over jezelf te geven aan potentiële partners. Facebook test op dit moment verschillende lay-outs en kleuren voor de vragensectie. Vragen die aan gebruikers gesteld worden zijn onder andere “Wat is het meest belangrijk voor je in een vriend?” en “Je kunt iedereen in de wereld ontmoeten. Je top drie?”

questions facebook dating

Voor nu is er nog geen informatie over een officiële introductie. De datingfuncties zijn alleen beschikbaar voor leden die het ingeschakeld hebben. Als je het niet inschakelt dan zal er niets voor je veranderen. Zo krijg je geen partnervoorstellen in Facebook groepen en ook kun je niet gematcht worden met andere gebruikers.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Dit is de beste ‘pick-up line’ die vrouwen kunnen gebruiken

Zodra je het woord ‘pick-up line’ hoort, denk je waarschijnlijk meteen aan een afgezaagde …