Home Dating apps It’s Match Time: Tinder test pushberichten op momenten van drukte

It’s Match Time: Tinder test pushberichten op momenten van drukte

1 minuten leestijd
0

Er zijn van die momenten waarop Tinder wordt overspoeld door singles en niet-singles. Opeens begint iedereen te swipen, alsof alle gebruikers zich op hetzelfde moment afschuwelijk eenzaam voelen. Om een voorbeeld te noemen: Dating Sunday. De drukste datingdag vindt elk jaar plaats op de eerste zondag na de jaarwisseling.

Maar hoewel dit het allerdrukste moment is op de datingsites en apps, zijn er nog veel meer momenten van drukte. En als zo’n gelegenheid om meer matches te scoren zich voordoet, dan wil Tinder je dat laten weten met een pushmelding; zodat je niets van de actie mist. Volgens Braziliaanse media noemt Tinder dit ‘Match Time’.

Match Time

Met Match Time ontvangen gebruikers een pushmelding als er een hoge activiteit is op de dating app. Het idee erachter is dat het gebruikers wil helpen om meer matches te krijgen. En als er meer gebruikers actief zijn, dan heb je in theorie meer kans op een match.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

De functie die op dit moment wordt getest in Zuid-Amerika komt overeen met een andere functie, genaamd Swipe Surge, dat Tinder ook aan het testen is. Mogelijk heeft Tinder een nieuwe naam gekozen voor de functie.

Volgens Tinder neemt de activiteit van de dating app tijdens Match Time met 15 keer toe. Je ontvangt dus alleen een pushbericht als het ook écht aanzienlijk drukker is. Dit zou er weer toe leiden dat de kans op een match toeneemt met 250%, terwijl je ook 33% sneller een match hebt. Kortom, Tinder helpt je om sneller en meer matches te krijgen: wie wil dat nu niet?

It’s a test

Match Time is jammer genoeg nog niet in Nederland beschikbaar. De functie wordt op dit moment getest in verschillende regio’s van Brazilië, waardoor alleen de Braziliaanse vrouwen en mannen pushberichten krijgen als de matches voor het oprapen liggen. Tinder heeft overigens nog niet officieel bevestigd of wanneer de Match Time-pushmeldingen naar Nederland komen.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Twee woorden die je nooit in een profieltekst of bio mag zetten

Het samenstellen van het perfecte datingprofiel is voor niemand een makkelijke taak. Dankz…