Home Dating apps Swipe Surge: Tinder introduceert pushmeldingen wanneer het druk is

Swipe Surge: Tinder introduceert pushmeldingen wanneer het druk is

1 minuten leestijd
0
swipe surge

Tinder is begonnen met het testen van Swipe Surge, een nieuwe functie die gebruikers laat weten wanneer het druk is op de dating app. Er zijn momenten waarop de activiteit op Tinder van nature stijgt; tijdens grote festivals, Valentijnsdag, kerst en natuurlijk vlak na de jaarwisseling als singles de goede voornemens willen waarmaken. Op deze momenten zal de Swipe Surge worden ingezet, om singles een update te geven wanneer het druk is op de app.

Hoe werkt het?

Met Swipe Surge introduceert Tinder een pushmelding, waarmee je een heads-up krijgt als het storm begint te lopen op de dating app. Op de momenten waarop de activiteit op Tinder het hoogst is ontvang je een melding op je smartphone dat het tijd is om de app op te starten.

De Swipe Surge meldingen ontvang je niet op een standaard zondag als alle singles eenzaam op de bank liggen. Je ontvangt de melding alleen als het écht drukker dan normaal is en de activiteit tot 15x hoger dan gebruikelijk is.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Volgens Tinder is het potentieel om meer matches te scoren in deze periode groter dan ooit. Met veel gebruikers die actief zijn op de app wordt de kans op een match met 250 procent verhoogd. Dit betekent in de praktijk dat je 33 procent sneller een nieuw gesprek kunt beginnen, als je openingszin beantwoord wordt.

Bovenop de stapel

Een Swipe Surge kan op elk moment plaatsvinden. Als het zover is ontvang je een pushmelding voor een real-time update die je vertelt dat het zover is. De singles die de Tinder app meteen openen worden bovenop de stapel met voorgestelde profielen geplaatst. Als je vervolgens gaat swipen dan kun je aan het Swipe Surge logo zien dat het nog steeds druk is op de app. Tinder laat je bovendien zien wie actief is tijdens de Swipe Surge.

swipe surge app

In de testfase

Mocht je het willen proberen, dan moet je helaas nog even wachten. Zoals gebruikelijk kondigt Tinder een nieuwe feature aan maar is het niet direct overal beschikbaar. Swipe Surge wordt op dit moment getest in een beperkt aantal steden. Afgaande op de afbeeldingen van de aankondiging is Los Angeles één van de steden waar de Swipe Surge-functie actief is. Tinder heeft nog niet bevestigd wanneer de pushmeldingen naar Nederland komen.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Lexa alternatief: 8 dating apps om te overwegen als vervanging

In Nederland zijn er maar weinig datingpartijen die de naamsbekendheid van Lexa kunnen eve…