Home Ouderen Kosten Ourtime? Dit zijn de prijzen van het Ourtime abonnement

Kosten Ourtime? Dit zijn de prijzen van het Ourtime abonnement

2 minuten leestijd
0
kosten ourtime

50-plus en single? Wie op zoek gaat naar datingsites voor deze leeftijdscategorie komt al snel uit bij Ourtime: een relatief nieuwe datingsite voor vijftigplussers. Omdat ‘niets in het leven helemaal gratis is’, zou je verrast kunnen worden door de verleidelijke slogan van Ourtime: “Gebruiksvriendelijk en gratis inschrijven: wat heb je te verliezen?” Maar is Ourtime wel écht gratis of zitten er kosten verbonden aan het gebruik van de datingsite?

Wie kennismaakt met Ourtime komt er al spoedig achter dat de kosten niet meteen duidelijk zijn. En omdat ze vermelden dat het inschrijven gratis is, zou je denken dat deze datingsite ook echt gratis is. Niets is echter minder waar.

Wat er namelijk niet bij gezegd wordt, is dat het inschrijven weliswaar gratis is, maar het gebruik van de basisfuncties om contact te kunnen leggen niet. Met andere woorden: kosten maken is vereist als je de datingsite wilt gebruiken.

Inschrijven Ourtime

Inschrijven bij Ourtime is volledig gratis, zoals overal. Iedereen ouder dan 50 jaar kan zich aanmelden op de datingsite en de gegevens invullen die nodig zijn om te beginnen. Het is zelfs mogelijk om een profiel te maken, foto’s toe te voegen en bladeren door de profielen. Maar dan komt het: berichten verzenden en lezen is niet mogelijk.

Inschrijven bij Ourtime

Dating bij Ourtime is niet mogelijk zonder een Full Membership. Dit lidmaatschap is verkrijgbaar in vier verschillende pakketten en bestaat uit een maandelijks abonnement. Voor een vast bedrag per maand, waarvan de hoogte per periode verschilt, kun je gebruikmaken van alle functies. Met een Full Membership kun je gebruikmaken van de volgende opties:

 • Berichten verzenden en lezen
 • Ongelimiteerd gebruik maken van zoekopdrachten
 • Alle foto’s van een member bekijken
 • Onbeperkt profielen bekijken

Kosten Ourtime

De tarieven van Ourtime verschillen per pakket en zijn vooral afhankelijk van de periode waarover je lid wilt zijn. Hoe langer het lidmaatschap, hoe goedkoper het bedrag per maand. Er zijn verder geen eenmalige kosten bij de aanschaf van een Full Membership. Alle pakketten die door Ourtime worden aangeboden, kun je afsluiten voor een periode van 1, 3 of 6 maanden. De mogelijkheden van de Ourtime pakketten en hun kosten zijn als volgt:

 • 6 maanden voor 14,99 euro per maand, gefactureerd in één betaling van 89,94 euro
 • 6 maanden voor 14,99 euro per maand, gefactureerd in drie betalingen van 29,98 euro
 • 3 maanden voor 21,99 euro per maand, gefactureerd in één betaling van 65,97 euro
 • 1 maand voor 29,99 euro per maand

Bezoek Ourtime

Ourtime abonnement

Bij Ourtime wordt het Full Membership ineens afgerekend of in maandelijkse termijnen. Als je kiest voor het Full Membership, houd er dan rekening mee dat het om een abonnement gaat. En dit abonnement wordt automatisch maandelijks verlengd met één maand per keer. Wil je de automatische verlenging van het abonnement stopzetten? Volg dan de volgende stappen:

 1. Ga via het profiel-icoon naar Mijn account
 2. Tik op Mijn membership beheren
 3. Stop de automatische verlenging

Te oud om te...

... daten? Niemand is daar te oud voor. Iedereen wil genieten en het liefst samen met iemand anders, ongeacht de leeftijd. Apps als Tinder zijn misschien niet zo slim om te gebruiken, maar wat als er een app zou zijn voor de wat oudere singles? Het goede nieuws is dat 50plusmatch precies dat doel heeft: singles boven de 50 met dezelfde interesses aan elkaar koppelen. Nieuwsgierig hoe ze dat doen?

Bekijk hoe het werkt
Laad meer artikelen
Laad meer in Ouderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

50-plusser: ‘Knuffelen en zoenen intiemer dan seks’

Stel je voor dat je gezellig met je lief op de bank zit. Op televisie kijk je naar een Net…