Home Dating apps Joyride opzeggen? Zo verwijder je je Joyride account

Joyride opzeggen? Zo verwijder je je Joyride account

4 minuten leestijd
0
joyride verwijderen

Joyride is – als de allereerste app – ontworpen om singles op een speelse manier te ontdekken. Althans, dat is wat de slogan van de app vertelt. Hoewel de naam uitstekend bij deze slogan past, heeft Joyride niet bijzonder veel unieke kenmerken. Sterker nog: Joyride lijkt een exacte kopie te zijn van Jaumo.

Is dit de reden waarom je Joyride wilt verwijderen? Kon je er niemand vinden om een wilde rit mee te beleven? Of ben je moe van de dwingende advertenties om een betaald lidmaatschap te nemen? Het zijn allemaal geldige redenen waarom mensen hun Joyride account willen opzeggen. Maar omdat “gewoon” niet meer inloggen niet bepaald de beste optie is, leggen we je uit hoe je een Joyride profiel op de juiste manier verwijdert.

Download en installeer de app

Heb je de app al verwijderd? Dan dien je eerst de Joyride app opnieuw te downloaden in de app store van je apparaat. Een account verwijderen is alleen mogelijk als je toegang hebt tot je account. En dat kan alleen via de app. Download en installeer dus eerst de Joyride app, zodat je je profiel op de juiste manier kunt verwijderen. Heb je de app nog wel? Log dan in op de app. Mocht je je wachtwoord zijn vergeten, dan kun je eerst een nieuw wachtwoord aanvragen.

Klaar met de vleeskeuringsapps?

relatieplanet"NIET swipen, MEER diepgang: Relatieplanet is precies dat. Voor mensen met inhoud die een vaste relatie zoeken."

Bekijk de leukste singles
  • ✅ Dating
  • ✅ Relatie
  • ✅ Liefde

App StoreGoogle Play

Joyride profiel verwijderen

Om je profiel definitief te verwijderen is het nodig om dit handmatig te doen in de app. Tik op het profiel-icoon dat onderin wordt getoond. Nadat je dit hebt gedaan, kom je terecht op je profielpagina waarna je meerdere keuzes hebt. Tik op Instellingen en op de pagina die tevoorschijn komt tik je op Account. Tik vervolgens onderin het menu op Verwijder account. Een aantal pop-up worden getoond waarin je gevraagd wordt om het verwijderen te bevestigen. Ten eerste bevestig je het verwijderen met Ja, daarna geef je een reden op en ten slotte tik je op Opslaan. Met deze stappen verwijder je een Joyride profiel op de manier zoals het zou moeten.

  1. Log in op je Account.
  2. Tik op het profiel-icoon.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op Account.
  5. Tik op Verwijder account.
  6. Tik op Ja.
  7. Geef een reden op.
  8. Tik op Opslaan.

Let op: het verwijderen van je Joyride account kan niet ongedaan worden gemaakt. Je gegevens worden definitief verwijderd – inclusief alle berichten, opmerkingen foto’s en alles wat je gedaan hebt op Joyride. Bovendien wordt de automatische verlenging van een VIP-abonnement niet stopgezet als je alleen je profiel verwijdert.

joyride verwijderen

Profiel verbergen

Ben je overweldigd door het aantal berichten dat dagelijks in je inbox belandt en heb je een pauze nodig? Of is er iemand waarmee je aan het daten bent? In beide gevallen kun je – in plaats van verwijderen – je Joyride profiel verbergen. Door je profiel te verbergen kunnen andere Joyride-gebruikers je profiel niet meer zien in de app. Voor hen is het alsof je account is verwijderd, maar in werkelijk is de status veranderd in ‘verborgen’. Op deze manier verberg je je profiel op Joyride:

  1. Log in op je Account.
  2. Tik op het profiel-icoon.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op Account.
  5. Tik op Verberg mijn profiel.
  6. Schakel Verberg me op Joyride in.
  7. Kies een periode.

joyride verbergen

Joyride VIP opzeggen

Had je niet genoeg aan het gratis lidmaatschap van Joyride? Het VIP-lidmaatschap van Joyride is de premium variant van het lidmaatschap waarmee je toegang krijgt tot speciale voordelen; geen reclames, alle leden benaderen en geen limieten voor Zappen. Heb je dit lidmaatschap genomen? Dan is het goed om te weten dat dit een abonnement is met een terugkerende betaling. Het is een abonnement dat automatisch wordt verlengd – zelfs als je je profiel en de app verwijdert.

Hoewel het VIP-lidmaatschap in de app te kiezen is, kun je het niet uitschakelen in de app. Het gekoppelde abonnement verloopt via de app store van je apparaat. Dit is de werkwijze om het Joyride VIP abonnement op te zeggen op een iOS of Android apparaat:

iOS:

  1. Open de Instellingen-app.
  2. Tik op je naam.
  3. Tik op Abonnementen.
  4. Tik op Joyride.
  5. Tik op Annuleer abonnement.1

Android:

  1. Ga naar de Google Play Store-app.
  2. Open het menu.
  3. Tik op Abonnementen.
  4. Tik op Joyride.
  5. Tik op Abonnement opzeggen.
  6. Volg de instructies.2

Wanneer je deze stappen volgt, wordt de verlenging van het VIP-abonnement van Joyride stopgezet. Je kunt dan nog wel gebruikmaken van het VIP-lidmaatschap totdat het verloopt op de einddatum. Het wordt dan echter niet meer automatisch verlengd.

Joyride app verwijderen

Heb je het abonnement stopgezet en je profiel verwijdert? Dan is er nog één stap om te zetten: het verwijderen van de app zelf. Dit is echter de meeste simpele stap, omdat het op dezelfde manier te verwijderen is als alle andere apps. Weet je nog niet hoe dat moet? De Joyride app kun je op deze manier verwijderen:

  1. Log uit in de Joyride app.
  2. Houd het app-icoon ingedrukt.
  3. Tik op de X om te verwijderen of sleep naar de prullenbak.

relatieplanet

Alternatief voor Joyride

Ben je op zoek naar een app waar de gebruikers wat serieuzer zijn? Waar niet het speelse karakter leidend is, maar juist een duurzame, vaste relatie? Een alternatief voor Joyride is Relatieplanet: een dating app met een ongekend lange historie in Nederland:

Bekijken op Relatieplanet

Veelgestelde vragen

Zijn er vergelijkbare apps als Joyride?

Ja, een andere maar vergelijkbare app is Badoo.

Hoe stop ik de automatische verlenging?

De automatische verlenging van het VIP-lidmaatschap kan opgezegd worden via de app store van je apparaat.

Kan ik ooit weer een nieuw profiel creëren?

Ja, je kunt later weer opnieuw lid worden met hetzelfde e-mailadres.

Wordt mijn Joyride profiel verwijderd als ik de app verwijder?

Nee, je Joyride profiel wordt niet verwijderd als de app wordt verwijderd. Het profiel dient handmatig verwijderd te worden in de app zelf.

Worden mijn gegevens bewaard na het verwijderen?

Nee, alle gegevens van je Joyride profiel worden definitief verwijderd.

Wordt het VIP-abonnement stopgezet als ik mijn profiel verwijder?

Nee, het VIP-abonnement blijft actief en wordt automatisch verlengd.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep voor Relatieplanet kiest. Ontdek zelf waarom deze datingsite al 10 jaar op rij is verkozen tot de 'beste datingwebsite van Nederland'.

Bezoek Relatieplanet
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Qemistry: Gen Z datingapp die chemie zoekt tussen liefde en crowdfunding

Stel je eens voor dat TikTok, Snapchat en Instagram-verhalen samengevoegd zouden worden to…