Home Joyride

Joyride

joyride
Online dating is de laatste jaren enorm populair geworden. Als single kun je er bijna niet meer om heen; dating apps als Tinder en Happn worden bijna door alle vrijgezellen gebruikt. Het is een gemakkelijke, laagdrempelige manier om mensen te leren kennen en er mee op date te gaan.

Er zijn tegenwoordig tientallen verschillende datingapps. Veel van deze datingapps en sites zijn erop gericht om leden elkaar te laten ontmoeten met een langdurige, romantische relatie als doel. Ben je echter niet op zoek naar ware liefde, maar ben je op zoek naar een kort avontuur of alleen een korte date? Dan zou je Joyride kunnen overwegen.

Bij Joyride kun je liefde zonder verplichtingen vinden, een leuke date of een spannende nacht. Ook kun je er gewoon kletsen met leden en nieuwe vrienden maken; alle opties worden open gehouden door Joyride. Omdat veel gebruikers negatieve ervaringen hebben met Joyride raden wij deze datingsites aan, die meer Nederlandse (en échte) leden hebben:

Deze seksdating websites geven aan geen fictieve profielen te gebruiken.

Voor wie is het?

Tegenwoordig kan daten een hele opgave zijn. Het gebeurt tegenwoordig vaak online waardoor je ervoor moet zorgen dat je een perfecte foto maakt voor op je profiel, een stapel matches krijgt en dan ook nog een origineel gesprek begint. Online dating kan daardoor ook een beetje saai worden. Je bekijkt de hele tijd hetzelfde type profielen, vergelijkt mensen met elkaar, krijgt zinloze matches waar je toch nooit mee gaat praten en vaak weet je al dat het niks wordt. Daardoor kun je het gevoel krijgen dat online dating niet voor jou bedoeld is, maar dat is waar Joyride begint.

Joyride is een gratis dating app die speciaal is ontworpen om de wereld van het online daten wat spannender en leuker te maken, zo stellen de makers. Ben je dus single en op zoek naar een leuke manier andere vrijgezellen te ontmoeten? Daten zonder verwachtingen? Voor de spanning? Dan ben je er aan het juiste adres. Bij Joyride kun je terecht om iemand te leren kennen voor een gepassioneerde avond, een spannende date, een leuk gesprek of een ander avontuur.

Joyride is bedoeld voor alle singles die op zoek zijn naar het maken van zinvolle matches door leuke en grappige games te spelen. Je kunt hier alleenstaande mannen en vrouwen van alle rassen en seksuele voorkeuren ontmoeten. Een diverse community met allemaal mensen die van het leven willen genieten.

joyride app

Hoe werkt het?

Nadat je de app hebt gedownload kun je je gemakkelijk aanmelden. Een aantal vragen worden gesteld zoals je locatie, je seksuele oriëntatie, naar wat voor iemand je op zoek bent en een korte beschrijving van jezelf. Daarnaast dien je een profielfoto in te stellen. Vervolgens kun je met de zoekfunctie zien wie er bij jou in de buurt is en kun je iemand leuk vinden of een bericht sturen. Je kunt dan flirten, chatten en lachen op een leuke en luchtige manier.

Het is de bedoeling dat je je bagage thuis laat, en dat je gewoon op een gezellige en open manier met mensen in contact kunt komen. Of het nu gaat om het vinden van een nieuwe gepassioneerde date, het deelnemen aan een chat of een andere soort ontmoeting; alles is mogelijk bij Joyride.

Joyride heeft ook een aantal functies die niet werken zoals alle andere dating apps. Je kunt er namelijk op een speelse manier nieuwe mensen leren kennen. Ontdek bijvoorbeeld de persoonlijkheid van je match door middel van leuke spelletjes om het gesprek op gang te brengen.

Speel je favoriete games zoals Speed Dating, een Trivia Quiz of 21 vragen en nog veel meer. Zo kunnen jij en je match dichter bij elkaar komen, elkaar beter leren kennen en kom je erachter of het een betekenisvolle connectie is.

Is Joyride betrouwbaar?

Natuurlijk wil je wel weten of de app waar je je wilt inschrijven betrouwbaar is. Joyride is een twijfelgeval. Het is een gratis, veilige en beveiligde omgeving. Je hoeft je daarom geen zorgen te maken aangezien er alles aan wordt gedaan om je privacy en veiligheid te beschermen. Jij kunt zelf bepalen wie en wat je te zien krijgt. De app is alleen voor volwassen, ouder dan 18 jaar en er staat vermeld dat naaktfoto’s strikt zijn verboden. Joyride vermeldt dat ze enorm hun best doen om privacy en veiligheid te beschermen. Zo checken ze regelmatig of alle data nog voldoet aan de regels en worden je gegevens niet doorgeven aan derden.

Wel is er helaas een kans bij Joyride dat je fake profielen tegenkomt. Dit is natuurlijk bij een groot dating apps zo en dit risico loop je dus bij het gebruik van de app. Joyride geeft aan zoveel mogelijk te proberen de fake profielen te verwijderen, maar toch kan het alsnog dat je er eentje tegenkomt.

Ook in de beoordelingen van gebruikers wordt gemeld dat er veel gebruikgemaakt wordt van deze nepprofielen, die de meeste gebruikers lang aan het lijntje hebben gehouden. Deze nepprofielen proberen je aan de praat te houden – zonder dat er ooit een echte ontmoeting volgt. Mede daardoor raden we deze andere websites aan, die geen fictieve profielen hebben:

Deze seksdating websites geven aan geen fictieve profielen te gebruiken.

Het gebruik van de app

Joyride is een applicatie voor je mobiele telefoon. Er is dus geen website, maar je zult gebruik moeten maken van de app. Deze is beschikbaar voor zowel Android en iOS en verkrijgbaar in tientallen verschillende talen. De app zelf is makkelijk in gebruik en het gebruik ervan wijst zichzelf.

Je kunt de app gratis downloaden, maar om gebruik te maken van alle functies dien je wel te betalen. Je kunt een abonnement kopen voor één maand, drie maanden of een jaar met verschillende opties. De prijzen hiervan verschillen per land. Met een abonnement krijg je geen reclames meer en kun je gebruik maken van andere functies. Zo kun je bijvoorbeeld ongelimiteerd mensen liken en zie je wie jou leuk vindt.

  • 9.99 USD voor 1 maand
  • 24.99 USD voor 3 maanden
  • 59.99 USD voor 12 maanden

App StoreGoogle Play

Over Joyride

Joyride is gecreëerd door Jaumo, die ook verschillende andere dating apps maakt. De app werd in 2011 opgezet door twee vrienden die allebei hun partner hebben ontmoet via online daten. Ze hebben Joyride opgezet als een app waar mensen de kans hebben nieuwe personen te ontmoeten en helemaal zichzelf kunnen zijn. Jens Kammerer, een Duitser, is de CEO van Jaumo. De app heeft tegenwoordig meer dan 20 miljoen singles die elkaar via Joyride leren kennen en in de app store is de rating van Joyride maar liefst 4.3 uit 5 sterren.