Home Dating apps InMessage: wat is het en hoe werkt deze Badoo-kloon?

InMessage: wat is het en hoe werkt deze Badoo-kloon?

2 minuten leestijd
0
inmessage app

Dankzij social media kunnen we in contact blijven met onze vrienden en familie, waar ter wereld ze zich ook bevinden. Maar we kunnen ook allerlei leuke nieuwe mensen leren kennen door social media, en zelfs iemand vinden om mee te daten. InMessage is een van die social media-plekken waar je meer dan alleen vriendschap kunt vinden: een dating app die steeds populairder wordt en waar je op een leuke manier jouw toekomstige date kunt vinden.

Je kunt niet alleen iemand ontmoeten die dezelfde interesses heeft, maar ook mensen connecten met mensen die je al eens ontmoet hebt op Facebook of Instagram. En met meer dan 30 miljoen gebruikers is de kans dat je interessante nieuwe mensen leert kennen wel erg groot. De werkwijze, mogelijkheden en features doen ons sterk denken aan Badoo, alleen dan wat minder geavanceerd. Dus als je wilt chatten en daten, dan ben je voor dit doel waarschijnlijk beter af bij een andere populaire app in Nederland:

Bekijk het beste alternatief

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

InMessage account aanmaken

Voor de gebruikers van Instagram en Facebook is inloggen en peulenschip. Je kunt heel makkelijk en snel een InMessage-account aanmaken via je Instagram of Facebook-account. Je hoeft je dan niet alsnog te registreren. Met InMessage kun je privéchatten met leden en Instagram- of Facebook gebruikers. Dus als je iemand voorbij hebt zien komen op Facebook die je wel heel erg leuk vind maar waar je niet mee bevriend bent, kun je hem of haar via InMessage een berichtje sturen.

Als je geen Facebook of Instagram-account hebt, kun je ook een account aanmaken door een werkend mailadres te gebruiken. Je hoeft dan alleen een werkend mailadres en een wachtwoord in te voeren.

Hoe werkt InMessage?

Je begint met het aanmaken van een profiel waarvoor je enkele vragen moet beantwoorden en een foto uploaden van jezelf. Nadat je jouw profiel hebt aangemaakt kun je op zoek naar een leuke kandidaat.
Naast dat je kunt chatten in een privé omgeving met mensen die je gezien hebt op Facebook of Instagram, of in de community, kun je ook connecten met iemand van de community die bij jou in de buurt woont. In de app kun je zien welke leden er bij jou in de buurt wonen en hun profiel bekijken.

Je kunt ook via de ‘Popular’-pagina zien wie er vaak is bekeken door andere InMessage leden, en net zolang door de profielen heen ‘swipen’ totdat je jouw droomdate gevonden hebt. Als je iemand hebt gevonden die je leuk vindt, kun je hem of haar selecteren als favoriet en via het chat-icoontje berichtjes sturen.

inmessage hoe

Wat kost InMessage?

Je kunt InMessage gratis downloaden en gebruiken. Je kunt ook upgraden naar InMessage Premium. Hier zijn wel kosten aan verbonden, maar het heeft als voordeel dat je geen reclames meer ziet. Bovendien kun je dan zien wie jouw profiel heeft bekeken, en geavanceerde filters gebruiken om de perfecte match te vinden.

Je kunt een Premium abonnement afsluiten voor een maand, 3 maanden, 6 maanden en een jaar. Als je het abonnement niet meer wilt verlengen dan moet je 24 uur voordat je abonnement afloopt de auto-verlenging uitzetten in de app store. Je kunt een abonnement niet tussentijds stopzetten.

App Store

Is InMessage veilig?

Als je berichten krijgt die je onaangenaam of ongepast vindt, kun je de gebruiker blokkeren zodat je niet meer door hem of haar lastig gevallen kunt worden. Het is voor InMessage moeilijk om in de gaten te houden of er fake- en catfishprofielen actief zijn. Let daarom altijd goed op wat voor informatie je over jezelf deelt met anderen. InMessage vindt jouw privacy belangrijk. Daarom worden je gegevens niet met derden gedeeld, zo melden ze op de website, en heb je altijd 100% controle over al je persoonlijke gegevens.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Dating app match online inspecteren verkleint kans op romantiek’

Je veegt naar rechts in een datingapp en wordt verrast door de instant match. Nog voordat …