Home Dating apps Happn Voice: datingapp lanceert stem- en audiofuncties

Happn Voice: datingapp lanceert stem- en audiofuncties

2 minuten leestijd
0
happn voice

Datingapp happn heeft een aantal nieuwe audiofuncties geïntroduceerd waarin je stem centraal staat. Het idee, dat happn Voice wordt genoemd, bestaat uit een reeks van drie verschillende functies: audionotities, audio-oproep en audiofeed. De drie nieuwe happn Voice-functies zijn nu al in sommige landen beschikbaar. De functies worden geleidelijk uitgerold in de app en zullen binnen enkele weken beschikbaar zijn in Nederland.

3 happn Voice-functies

In de komende maanden zullen de nieuwe functies tevoorschijn komen in de happn-app. Dit zijn de drie nieuwe functies:

Audionotitie

Met de eerste functie kun je een audionotitie van maximaal 2 minuten aan je profiel toevoegen. Heb je een verleidelijke stem? Of ben je een natuurlijke story-teller? Met de audionotitie kun je je stem inzetten in plaats van je visuele charme. Je kunt in de audionotitie praten over een onderwerp naar keuze of een van de in-app-suggesties gebruiken. De app stelt onderwerpen voor als ‘Vertel over je favoriete scène uit Friends’ of ‘Neurie je favoriete nummer’.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Audio-oproep

Lig je nog in bed en wil je daarom niet videodaten? Met de audio-oproep kun je bellen via een spraakoproep zonder beeld. Je hoeft er niet eens je telefoonnummer voor te delen, want het kan straks gewoon vanuit de app.

Audiofeed

Een interessante Voice-toevoeging is de audiofeed: een feed met profielen waarin je eerst de stem van een potentiële (relatie)kandidaat kunt ontdekken – voordat je de rest van het profiel ziet, zoals de foto’s en bio. Kun jij voor iemand vallen als je enkel en alleen de stem hebt gehoord? Met de audiofeed kun je andere singles op een nieuwe manier leren kennen.

Waarom happn de nieuwe functies aan de app toevoegt? Volgens onderzoek van de app is de helft van de singles ervan overtuigd dat de stem van invloed is op een date. Een derde zegt zelfs dat de stem heel belangrijk voor ze is. 80% van de ondervraagden denkt bovendien dat je met je stem meer emotie kunt overbrengen tijdens een date en daardoor sneller een echte connectie maakt.

Volgens ruim een derde van de singles (36%) is het zelfs mogelijk om verliefd te worden op iemand vanwege zijn of haar stem. Maar wat als je de kriebels krijgt van een stem? Dat kan voor sommige singles reden zijn om op de ander af te knappen. Uit het onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de singles (53%) weleens op iemand is afgeknapt door zijn of haar stem.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Lichaamsgeur onderscheidt vriend van vijand’

Soms ontmoet je iemand en voel je meteen dat je op één lijn zit. Het is misschien niet een…