Home Dating apps Datingapp happn kondigt lancering exclusieve spraakfuncties aan

Datingapp happn kondigt lancering exclusieve spraakfuncties aan

1 minuten leestijd
0
stem man

Met de Clubhouse-app als het perfecte voorbeeld weet iedereen dat audiochatten in opkomst is. De toenemende populariteit van audio-apps is niemand ontgaan, ook happn niet. De datingapp kondigt aan dat het een reeks functies aan het ontwikkelen is die exclusief gericht zijn op de stem.

Of je nu een romantische klankkleur hebt of een ruw keelgeluid; happn zegt dat je door de nieuwe toevoegingen kunt genieten van een ‘nog meer meeslepende en zintuiglijke dating-ervaring’. De nieuwe audio- en spraakfuncties worden in september geïntroduceerd.

Audio- en spraakfuncties

Met behulp van je locatie en de plekken die je bezoekt koppelt happn je aan singles die je hebt gemist. Het idee achter de app is dus dat het de realiteit nabootst. De mensen die je in het echt bent tegengekomen maar hebt gemist, verschijnen in de happn-app. De magie van eerste ontmoetingen in het openbaar is wat happn wil kopiëren naar een app. En dit is dan ook de reden waarom happn nieuwe functies introduceert die een soort van simulatie kunnen zijn van het echte leven. Nadat het eerder videobellen in de app al mogelijk maakte, voegt het nu ook nieuwe audio- en spraakfuncties toe aan de app.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Volgens happn willen ze technologie gebruiken om de ervaring te verbeteren. En dan gaat het vooral om de zintuiglijke ervaringen, zoals zien en horen. “De integratie van de zintuigen in online dating is een van de grootste uitdagingen waar apps de komende jaren voor komen te staan”, zegt Didier Rappaport van happn. “Wij hebben ervoor gekozen om te beginnen met de stem.”

Geen beeld, alleen audio

Als je het type bent dat het niet leuk vindt om zonder make-up of gel in je haar te videobellen, dan kan dit je droomfunctie zijn. Want hoe je eruit ziet op dat specifieke moment is irrelevant – je ziet immers geen beelden van elkaar. In plaats van een videogesprek kun je straks kiezen uit een aantal audio- en spraakfuncties om met elkaar te communiceren. Rappaport zegt daarover: “We zijn ervan overtuigd dat dit een totale revolutie teweeg zal brengen in de manier waarop we andere mensen ontmoeten en leren kennen.”

Hoewel happn niets precies vertelt welke audiofuncties geïntroduceerd worden, ligt het voor de hand dat audiobellen en spraakberichten hun opwachting gaan maken in de app. Of het voor alle gebruikers beschikbaar zal zijn of exclusief voor Happn Premium leden is nog onbekend. Tot het zover is, blijft het gissen.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Opnieuw proberen met ex? Dit zegt wetenschappelijk onderzoek

De periode direct na een relatiebreuk kan extreem moeilijk zijn. Het is een deuk in je ego…