Home Nieuws Gleeden Closet: deze uitvinding is het tijdelijke vreemdgangers hotel

Gleeden Closet: deze uitvinding is het tijdelijke vreemdgangers hotel

2 minuten leestijd
0

Een man die eerder thuiskomt dan verwacht, de vrouw die in paniek raakt en een tweede man die zich naakt in een kast verstopt. Het is het klassieke scenario dat iedereen kent van televisie en toneelspelen. In de meeste voorbeelden is een ontdekking onvermijdelijk en wordt de geheime minnaar betrapt.

Hoewel deze situatie hilarisch kan zijn voor de toeschouwer, als je het zelf meemaakt dan is het verre van grappig. Voor mensen die vreemdgaan is betrapt worden een reëel risico en dus zoeken ze naar tips om vreemdgaan te verbergen. Dat is waarom Gleeden, een datingsite voor buitenechtelijke relaties, de nieuwste innovatie in ontrouw heeft aangekondigd: de Gleeden Closet.

De Gleeden Closet

Gleeden heeft een nieuw kasttype ontwikkeld waarmee je je minnaar of minnares in een paar seconden kan laten verdwijnen. Hoewel de kast er van buiten aardig saai uitziet, verbergt het in werkelijkheid een geheim compartiment om in te verstoppen in geval van nood. Toegang tot de schuilplaats is te vinden via een kleine deur achter in de kast. Eenmaal van binnenuit gesloten, is het voor een zoekende echtgenoot onmogelijk om de minnaar of minnares te vinden, zoals de productvideo laat zien:

#1 Populair voor Affaires

second love"Willen we niet allemaal weer de spanning ervaren? De nieuwigheid voelen en aandacht krijgen? Discretie en anonimiteit zijn gegarandeerd op Second Love."

Bekijk hoe het werkt

Als het symbool voor vreemdgaan is de kast een perfecte plek om te verstoppen. Alleen weet iedereen dat dit een van de eerste plekken is waar wordt gezocht. De uitvinding van de datingsite zou het kast-probleem moeten oplossen, omdat hun uitvinding weleens de kant-en-klare oplossing zou kunnen zijn voor mensen die niet betrapt willen worden. Thuis vreemdgaan is misschien niet het slimste idee, maar als je het toch doet, dan zou de Gleeden Closet de enige uitweg kunnen zijn.

gleeden

Een “comfortabele” plek om te wachten

Naast het bieden van een discrete en veilige plek om te verbergen, is de kast van Gleeden voorzien van alle gemakken. Dat is ook wel nodig, als je moet wachten tot de kust veilig is. De kast is voorzien van een luchtrooster om de ventilatie stromend te houden. En als je door de stress wel wat meer lucht kunt gebruiken, dan is er een zuurstofmasker om je te helpen. Bovendien is er water en eten voor 72 uur, een tablet met 300 films, een hoofdlamp en een loodgietersoutfit om als reparateur de scene te verlaten.

Vraag je je af hoe en waar je de kast kunt kopen? Dan is het misschien tijd om je relatie eens onder de loep te nemen. Is het nog wel te redden? Zoals je misschien al had geraden, gaat het om een promotionele stunt van de datingsite. Degenen die de Gleeden-kast proberen te reserveren, worden doorgeleid naar een crowdfunding-pagina waar de datingsite welgeteld 0 van de 1 miljoen dollar heeft opgehaald om dit idee tot leven te brengen.

Flirten niet alleen voor...

... singles? De meningen zijn verdeeld. Of je het nu goedkeurt of niet: een tweede liefde, avontuur en passie zijn met één tik op de virtuele knop binnen handbereik. Dankzij het oer-Hollandse Second Love kan dat bovendien in je eigen taal en niet op een schimmige datingsite uit het buitenland. Nieuwsgierig hoe het eraan toegaat op zo’n vreemdgaan datingsite?

Bekijk hoe het werkt
Laad meer artikelen
Laad meer in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Condoom niet vanzelfsprekend tijdens onenightstand of losse seks’

Het gebruik van een condoom is geen gewoonte voor jonge mannen die losse seks hebben. Dat …