Home Dating apps Facebook Dating verwijderen: hoe kun je je datingprofiel opzeggen?

Facebook Dating verwijderen: hoe kun je je datingprofiel opzeggen?

2 minuten leestijd
0
facebook dating

Is Facebook Dating niet de liefdesoplossing die je zocht? Zijn de voorgestelde matches niet naar je smaak? Of misschien heb je de ware gevonden? In al deze gevallen kun je je afvragen hoe je het Facebook datingprofiel opzegt en verwijdert.

Niemand blijft voor altijd actief op de nieuwe datingfunctie van Facebook. Vroeg of laat stop je ermee. Dan kun je het profiel negeren, vergeten en er nooit meer naar omkijken, maar dat is niet de beste keuze. Stel dat je in de tussentijd een vriend(in) hebt gekregen en deze komt erachter dat je nog op Facebook Dating te vinden bent. Oops. Je kunt wel nagaan dat dit geen leuk gesprek wordt.

Facebook Dating-profiel verwijderen

Door je Facebook Dating-profiel volledig en op de juiste manier te verwijderen voorkom je problemen. Je bent dan niet meer te vinden op Facebook Dating en je profiel is verdwenen. Precies zoals het hoort. Als je er klaar voor bent om gedag te zeggen tegen Facebook Dating, dan lees je hier hoe je dat doet.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

  1. Tik op ☰ en tik dan op Dating.
  2. Tik rechtsboven op het slider-icoon.
  3. Scrol omlaag en tik op Profiel verwijderen.
  4. Tik op Verwijderen.

Wat er dan gebeurt

Zodra je de bovenstaande hebt doorlopen is je datingprofiel verwijdert. Je huidige Facebook-account blijft bestaan. Als je je Facebook Dating-profiel verwijdert, verlies je alle matches, gesprekken en je Facebook Dating-profiel. Het is dus niet meer mogelijk om gesprekken met matches te bekijken en ook kun je niet meer zien met wie je gematcht bent.

Houdt er rekening mee dat verstuurde berichten naar anderen niet bij hen worden in de inbox worden verwijderd. Hoewel jij zelf deze berichten niet meer kunt lezen wanneer je profiel verwijdert is, kunnen anderen de gesprekken met jou nog wel teruglezen. Het is niet mogelijk om verzonden of ontvangen berichten uit de inbox van andere mensen te verwijderen.

Foutje gemaakt?

Zonder nadenken je Facebook Dating-profiel verwijderd? Er is helaas geen manier om je oude profiel te herstellen. Als je je Facebook Dating-profiel opzegt is er geen weg meer terug. Mocht je Dating op Facebook toch weer willen proberen, dan kun je gewoonweg opnieuw een datingprofiel aanmaken.

lexa

Alternatief voor Facebook Dating

Het is nieuw, gratis, anders en toch is Facebook Dating voor velen net niet goed genoeg. Is Facebook’s datingfunctie niet wat je ervan had verwacht, maar ben je nog wel in de markt voor een date of relatie? Er zijn alternatieven genoeg die klaarstaan om je te verwelkomen. Een aantrekkelijk alternatief voor Facebook Dating is Lexa. De app noemt zichzelf een ‘slow dating’-plek met tijd voor elkaar om iet echts te beginnen.

Bezoek Lexa

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Dating app match online inspecteren verkleint kans op romantiek’

Je veegt naar rechts in een datingapp en wordt verrast door de instant match. Nog voordat …