Home Dating apps Facebook Dating lanceert Audio Dates, Lucky Pick en Match Anywhere

Facebook Dating lanceert Audio Dates, Lucky Pick en Match Anywhere

1 minuten leestijd
0
facebook dating

Facebook Dating is wellicht niet het succesverhaal waar het sociale netwerk op had gehoopt. Maar beetje bij beetje wordt de in-app datingdienst steeds vaker gebruikt. Het aantal berichten dat dagelijks via Facebook Dating wordt verzonden is sinds augustus vorig jaar met meer dan 55% gestegen.

Het gebruik van de Virtual Date-functie van Facebook Dating, waarmee je kunt videochatten met je matches, is sinds eind 2020 ook met meer dan 50% is gestegen, grotendeels als gevolg van de pandemie en mensen die op afstand gaan daten. Omdat Facebook heeft gemerkt dat de gebruikers van Dating bepaalde wensen hebben, introduceert het sociale netwerk drie nieuwe functies: Audio Dates, Lucky Pick en Match Anywhere.

Audio Dates

Met Audio Dates heeft Facebook een functie ontwikkeld om het succes van de Virtual Date uit te breiden met audio. In plaats van een videodate kun je straks een audiodate hebben met je match, als een soort van laagdrempelige manier om elkaar te leren kennen. In feite is deze functie niet anders dan een telefoongesprek, met de belangrijke voorwaarde dat er geen telefoonnummers gedeeld hoeven te worden.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Als je het audiogesprek start met je match, wordt er een uitnodiging verzonden. Als je match de audiochat accepteert, wordt deze toegevoegd aan het gesprek. Bij aanvang van een Audio Date-oproep worden je voornaam en Facebook Dating-profielfoto getoond.

Lucky Pick

Ben je bereid om verder te kijken dan je persoonlijke voorkeuren? Met Lucky Pick kun je Facebook Dating matchvoorstellen laten doen die buiten je typische voorkeuren vallen. Facebook zegt daarover tegen Adweek: “We hebben van mensen gehoord dat de voorkeuren die ze instellen niet altijd hard en snel zijn, en deze functie kan de kans verkleinen dat je iemand misloopt.”

Match Anywhere

De derde functie heeft een duidelijke naam: Match Anywhere. Het geeft je de mogelijkheid om maximaal twee extra locaties toe te voegen binnen het land waarin je je begeeft. Werk je bijvoorbeeld op een andere locatie dan waar je matches wilt zoeken? Met de Match Anywhere-functie kun je op meer dan één locatie zoeken.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

OkCupid voegt Nederlands toe als voorkeurstaal

Liefde kent geen grenzen. Maar het helpt wel als je een datingapp in je eigen taal kunt ge…