Elitedating opzeggen: dit is hoe je je profiel verwijdert

Michael Slender
Door Michael Slender
3 minuten leestijd

Waar je ook bent en waar je ook heengaat, er is een moment van aankomst en een moment van vertrek. Voor je verblijf op een datingsite is dat niet anders. Heb je je match gevonden op EliteDating of is het na vele dagen, weken of maanden niet gelukt om een partnerkandidaat te vinden? Dan is het moment gekomen om afscheid te nemen van EliteDating. Maar hoe verwijder je je profiel bij de datingsite?

Misschien ben je geneigd om gewoon niet meer in te loggen, maar dat is gegarandeerd de minst goede keuze. Want stel dat je inmiddels al een partner hebt en een kennis komt je jaren later nog steeds tegen tussen de partnervoorstellen. Wil je dat echt? Of een collega, die vermoedt dat je vreemdgaat via EliteDating? Dat is wat niemand wil.

Om dergelijke situaties te voorkomen, is het verstandig om je profiel te wissen. Het is de enige echte oplossing als je stopt met het gebruik van EliteDating. Als je er klaar voor bent om gedag te zeggen tegen de EliteDating app en website, dan lees je hier hoe je dat doet.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

EliteDating profiel verwijderen

De eerste stap in het verwijderen van je EliteDating-profiel is het bezoeken van de EliteDating website op https://www.elitedating.nl en in te loggen. Mocht je een abonnement hebben op de datingsite, dan is het verstandig om de automatische verlenging eerst te stoppen voor je je profiel verwijdert. Volg deze stappen voor een succesvolle annulering van je betaalde lidmaatschap:

  1. Ga via Menu naar Instellingen en Lidmaatschap
  2. Klik op de link Annuleren
  3. Geef een reden op
  4. Tik op Ga verder
  5. Voer je wachtwoord in en tik op Bevestig

Profiel wissen

Door alleen de automatische verlenging uit te schakelen ben je er nog niet. Daarmee wordt je profiel namelijk nog niet verwijderd. Volg deze stappen om je profiel op te zeggen:

  1. Tik op het menu-icoon
  2. Tik op Mijn account
  3. Tik op Verwijder mijn account
  4. Tik op hier in de tekst

Zodra je ingelogd bent op de EliteDating website klik je rechtsboven op het menu-icoon . Er wordt een dropdown-menu getoond waarna je op de link Mijn account klikt. De pagina waarop je beland geeft je informatie over je profielstatus. Scrol naar beneden tot je uitkomt bij Verwijder mijn account. Tik erop, lees de tekst en tik vervolgens op hier.

elitedating verwijderen

Alternatief voor EliteDating

EliteDating is misschien één van de bekende datingsites voor hoogopgeleide singles, maar het is niet de enige datingsite. Er zijn meer dan genoeg alternatieven, zoals de onderstaande datingsite. Je kunt er zowel chatten op de website als via de geavanceerde app.

Bekijk het beste alternatief

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe 1 op de 3 leden er een partner vindt.

Deel dit artikel
Geef je reactie