Home Datingsites Elitedating opzeggen: dit is hoe je je profiel verwijdert

Elitedating opzeggen: dit is hoe je je profiel verwijdert

2 minuten leestijd
0
elitedating opzeggen

Waar je ook bent en waar je ook heengaat, er is een moment van aankomst en een moment van vertrek. Voor je verblijf op een datingsite is dat niet anders. Heb je je match gevonden op EliteDating of is het na vele dagen, weken of maanden niet gelukt om een partnerkandidaat te vinden? Dan is het moment gekomen om afscheid te nemen van EliteDating. Maar hoe verwijder je je profiel bij de datingsite?

Misschien ben je geneigd om gewoon niet meer in te loggen, maar dat is gegarandeerd de minst goede keuze. Want stel dat je inmiddels al een partner hebt en een kennis komt je jaren later nog steeds tegen tussen de partnervoorstellen. Wil je dat echt? Of een collega, die vermoedt dat je vreemdgaat via EliteDating? Dat is wat niemand wil.

Om dergelijke situaties te voorkomen, is het verstandig om je profiel te wissen. Het is de enige echte oplossing als je stopt met het gebruik van EliteDating. Als je er klaar voor bent om gedag te zeggen tegen de EliteDating app en website, dan lees je hier hoe je dat doet.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

EliteDating profiel verwijderen

De eerste stap in het verwijderen van je EliteDating-profiel is het bezoeken van de EliteDating website op https://www.elitedating.nl en in te loggen. Mocht je een abonnement hebben op de datingsite, dan is het verstandig om de automatische verlenging eerst te stoppen voor je je profiel verwijdert. Volg deze stappen voor een succesvolle annulering van je betaalde lidmaatschap:

  1. Ga via Menu naar Instellingen en Lidmaatschap
  2. Klik op de link Annuleren
  3. Geef een reden op
  4. Tik op Ga verder
  5. Voer je wachtwoord in en tik op Bevestig

Profiel wissen

Door alleen de automatische verlenging uit te schakelen ben je er nog niet. Daarmee wordt je profiel namelijk nog niet verwijderd. Volg deze stappen om je profiel op te zeggen:

  1. Tik op het menu-icoon
  2. Tik op Mijn account
  3. Tik op Verwijder mijn account
  4. Tik op hier in de tekst

Zodra je ingelogd bent op de EliteDating website klik je rechtsboven op het menu-icoon . Er wordt een dropdown-menu getoond waarna je op de link Mijn account klikt. De pagina waarop je beland geeft je informatie over je profielstatus. Scrol naar beneden tot je uitkomt bij Verwijder mijn account. Tik erop, lees de tekst en tik vervolgens op hier.

elitedating verwijderen

Alternatief voor EliteDating

EliteDating is misschien één van de bekende datingsites voor hoogopgeleide singles, maar het is niet de enige datingsite. Er zijn meer dan genoeg alternatieven, zoals de onderstaande datingsite. Je kunt er zowel chatten op de website als via de geavanceerde app.

Bekijk het beste alternatief

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Opzoeknaarjou verwijderen: hoe zeg je je profiel op?

Alle singles die online op zoek gaan naar hun perfecte match hebben hun eigen verlanglijst…