Home Dating apps 5 dating apps voor singles die (ooit) willen trouwen

5 dating apps voor singles die (ooit) willen trouwen

5 minuten leestijd
0
trouwen app

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel datingsites en apps voor singles. Online daten wordt steeds populairder en dat is logisch. Het is een geweldige manier van daten. Toch kan het moeilijk zijn om de juiste dating app voor jou persoonlijk te vinden. Daardoor kun je vele verschillende obstakels tegenkomen die leiden tot de nodige struggles.

Ben je een hopeloze romanticus en op zoek naar ‘de ware’? Is het je grote droom om later te gaan trouwen? Dan wil je je uiteraard wel bij een dating app inschrijven waar je gelijkgestemden wilt vinden.

Een app waar andere gebruikers ook op zoek zijn naar een serieuze relatie, daar echt moeite en tijd in willen steken en als alles goed gaat… willen trouwen. Maar welke dating apps daar geschikt voor zijn? We vertellen je alles over de dating apps voor singles die graag ooit willen trouwen.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Struggles in de datingwereld

De datingwereld kan soms erg lastig en frustrerend zijn. Het is sowieso al moeilijk om een match te vinden. Een man of vrouw die beauty en de brains heeft en waarmee je een toekomst mee zou kunnen zien. Maar daarnaast moet diegene ook dezelfde intenties hebben als jij. Veel mensen op dating apps zijn op zoek naar een flirt, een date of een casual hook-up. Hoe vind je nu iemand die bij jou past én ook nog eens hetzelfde wil als jij: een serieuze relatie?

Zou je graag willen trouwen in de toekomst met jouw partner, dan kan deze zoektocht aardig moeilijk zijn. Hoe vind je iemand die dit ook wil en waarover je daar direct eerlijk over kunt praten. Je gaat natuurlijk niet meteen op een eerste date dit al aan iemand vragen, maar aan de andere kant moet diegene ook weten dat jij alleen serieuze connecties aan wilt gaan en niet langer je tijd wilt verspillen aan casual daten.

Waarom swipe apps geen goede keuze zijn

De bekende swipe dating apps zijn al jaren populair in het datingcircuit. Het welbekende Tinder-systeem is het perfecte voorbeeld. Je krijgt enkel profielfoto’s te zien van andere singles en puur op basis van deze foto’s beslis je of je geïnteresseerd bent of niet. Swipe je elkaar allebei naar rechts, dan heb je een match en kun je een chatgesprek beginnen om te kijken of er meer is. Hoe speels en vermakelijk dit ook is, je vindt er haast geen serieuze singles.

Deze swipe apps worden niet voor niets vergeleken met een vleeskeuring. Als je puur op het uiterlijk van iemand uitgaat, biedt dit niet heel veel diepgang voor de rest van de relatie. Wil je een serieuze, langdurige relatie vinden met iemand waarmee je wilt trouwen, dan is het handig om iemand te zoeken op basis van gedeelde interesses en voorkeuren. Dit is vrij lastig op swipe apps: ze zijn er niet voor gemaakt. Andere dating apps, daarentegen, wel.

5 dating apps voor singles die (ooit) willen trouwen

Zie je het al helemaal voor je: een prachtige bruiloft waar jij en jouw partner elkaar het ja-woord geven? Een groot feest met al jullie vrienden en familie? Is dit echt jouw droom, maar heb je de ware nog niet gevonden? Gelukkig zijn er tegenwoordig honderden dating apps om uit te kiezen. Wil je andere singles ontmoeten die net als jij ook ooit zouden graag willen trouwen? Probeer dan een van de volgende 5 dating apps. Wie weet ontmoet jij er wel je toekomstige man of vrouw.

lexa

1. Lexa

Lexa bestaat al bijna 20 jaar en heeft daarom als geen ander ervaring in het vinden van een perfecte partner voor jou. Deze dating app is al meerdere keren uitgeroepen tot meest betrouwbare dating app. Door de grote naamsbekendheid van Lexa heeft deze datingapp een enorme database aan leden. Deze melden zich allemaal aan onder de huidige slogan van Lexa: ‘Start Something Real”. En dat zegt al veel over hoe de leden over relaties denken.

Bekijken op Lexa

Schrijf je eenvoudig in bekijk profielen van andere singles. Je kunt er ook voor kiezen om enkel singles bij jou in de buurt te zoeken, ideaal als je een perfecte match bij jou in de regio zoekt. Vind een match die al aan jouw eisen voldoet en waarmee jij een mooie toekomst mee tegemoet gaat.

Parship

2. Parship

Parship is een Nederlandse dating app met een serieus karakter. Hier vind je voornamelijk hoger opgeleiden van 30 jaar en ouder. Dit zijn mensen die over het algemeen op zoek zijn naar een serieuze langdurige relatie. Wat Parship onderscheidt van andere datingsites, is dat je hier op basis van een ingevulde vragenlijst gematcht wordt met anderen.

Bekijken op Parship

Wanneer je je aanmeldt bij Parship, krijg je een vragenlijst en hier komt een persoonlijkheidsprofiel uit. Op basis van deze persoonlijke informatie word je gekoppeld met jouw ideale match. Verspil niet langer tijd door vele profielen door te bladeren en vind snel en effectief jouw perfecte partner.

Elitedating

3. Elitedating

Ben je op zoek naar een man of vrouw van niveau? Dan is Elitedating dé dating app voor jou. Deze datingsite richt zich op hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Elitedating werkt volgens een uniek matchingsysteem waardoor je sneller je perfecte partner kunt vinden. Althans, dat is het nobele doel van de dating app.

Bekijken op Elitedating

Wanneer je je aanmeldt bij Elitedating krijg je een persoonlijkheidstest. Deze test is gebaseerd op 5 persoonlijkheidskenmerken waarop je vervolgens gematcht wordt met andere leden. Elitedating biedt je iedere dag een aantal partnervoorstellen aan. Zo hoef je niet lange lijsten met profielen te doorzoeken naar een persoon die met jou matcht op diverse niveaus. Je wilt een partner die qua persoonlijkheid, opleidingsniveau en interesses met jou overeenkomt. Alleen zo ga je een succesvol huwelijk tegemoet.

ematching

4. e-Matching

E-matching is wederom een dating app voor hoger opgeleiden. Hier vind je enkel singles die op zoek zijn naar iets serieus. Wanneer je op zoek bent naar een langdurige relatie, dan wil je iemand die op hetzelfde niveau nadenkt, communiceert en gevoelens deelt. Dit is essentieel voor een eventueel huwelijk. Bij E-matching is iedereen welkom, welke geaardheid of leeftijd je ook hebt. Meld je eenvoudig aan en vind binnen no-time jouw perfecte match bij E-matching.

Bekijken op e-Matching

match4me

5. Match4me

De slogan van Match4me zegt het al: ‘Dating voor hoger opgeleiden’. Deze dating app adverteert zichzelf als een dating app waar je alleen serieuze hoogopgeleid singles tegenkomt. Het is een van de bekende datingsites die zich op deze groep singles richt en brengt vele succesverhalen voort. Iedereen met hoog opleidingsniveau is welkom bij Match4me.

Bekijken op Match4me

Hier vind je jouw ideale match in no-time. Je kunt zeer gericht zoeken naar andere gebruikers door middel van diverse filters, zoals interesses, locatie en hobby’s. Ben je op zoek naar een partner waarmee je een langdurige relatie kunt aangaan en wie weet wel mee trouwen in de toekomst, dan is Match4me dé datingsite voor jou.

Ga voor diepgang en gedeelde interesses

De meeste chatgesprekken zijn oppervlakkig? Ze hebben vaak niet veel diepgang? Zo kun je iemand natuurlijk niet op een dieper niveau leren kennen. En dat terwijl het de enige manier is om erachter te komen of iemand echt langdurig bij jou past. Ga daarom enkel voor dating apps die zich specifiek richten op serieuze relaties en oprechte connecties. Doordat er gelijkgestemden zijn, wordt de zoektocht direct een stuk aangenamer en gemakkelijker.

Je zult merken dat chatgesprekken op deze serieuze apps een stuk oprechter zijn. Ze beginnen ook niet meteen met afgezaagde openingszinnen en cliché geflirt. Merk je dat je veel overeenkomsten hebt en raak je niet uitgepraat, ga dan op een echte date.

Alleen zo kom je te weten of die klik in het echt ook zo is. Daarnaast is het uiteraard ook belangrijk om een fysieke aantrekkingskracht te voelen. Online flirten is heel anders dan in real life. Aan zijn of haar lichaamstaal kun je eenvoudig aflezen of diegene jou ook ziet zitten. En als dat zo is, dan zou het zomaar kunnen leiden tot een bruiloft… wie weet.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Dating app match online inspecteren verkleint kans op romantiek’

Je veegt naar rechts in een datingapp en wordt verrast door de instant match. Nog voordat …