Home Dating apps Dating app Waves matcht je op basis van seksuele voorkeuren en wensen

Dating app Waves matcht je op basis van seksuele voorkeuren en wensen

1 minuten leestijd
0
alleen seks

Het gebruik van dating apps zoals Badoo en Tinder is leuk, maar vaak ook stressvol en overweldigend. Misschien doe je je zelfs heel anders voor dan je in werkelijkheid bent, om toch nog wat matches te vergaren. En daardoor benadruk je al je goede eigenschappen, terwijl je de slechte eigenschappen verborgen houdt.

Je vertelt over je favoriete gerechten, welke hobby’s je hebt en hoeveel tijd je besteedt aan je vaste Netflix-series. Ondertussen onderdruk je belangrijke delen van je persoonlijkheid, zoals je seksuele voorkeuren en wensen. Twee broers uit de Verenigde Staten zagen een kans om dit taboe te doorbreken met dating app Waves, gericht op het matchen van seksuele voorkeuren.

Veilige plek om jezelf te kunnen uiten

Emerson en Morris Hsieh, beiden begin twintig, waren volgens Forbes eigenlijk van plan om een gezondheidsapp te ontwikkelen, maar kregen in hun omgeving te horen dat het zo moeilijk is om iemand te vinden die seksueel bij je past. De bekende dating apps bieden immers geen ruimte om iemand te vinden die je kinky gedachten of fetisj deelt. En van hun vrouwelijke collega’s kregen ze te horen dat er vraag is naar een veilige plek waar ook zij zich kunnen uiten, zonder direct een oordeel of stempel te krijgen.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Rekening houden met al deze feedback gingen de twee broers aan het werk en Waves is het resultaat: een dating app waar je gematcht wordt op basis van je seksuele voorkeuren en fantasieën. De makers willen gebruikers de mogelijkheid geven om hun seksuele voorkeuren van tevoren kenbaar te maken, en niet zoals gewoonlijk; waar de discussie pas in bed plaatsvindt.

Matchen op voorkeuren

Met Waves kun je kiezen uit een lijst met seksuele handelingen die je op verschillende manieren kunt beoordelen. Deze lijst loopt uiteen van blinddoeken en lingerie tot rollenspel en bdsm-achtige handelingen. Op basis van wat je invult bij deze voorkeuren matcht Waves je met gebruikers die daarbij passen. En dus weet je vooraf dat alle potentiële matches openstaan voor dezelfde ervaringen in bed. Je seksuele voorkeuren blijven geheim totdat je een matcht hebt, waarna je kunt zien op hoeveel voorkeuren je matcht.

Dus of je nu je seksuele wensen wilt ontdekken, of iemand zoekt met dezelfde voorkeuren; Waves zou daar het antwoord op kunnen zijn. Aangezien de app nog maar net uit de testfase is, zijn de gebruikersaantallen laag en zal de app zich eerst moeten bewijzen voor het populair wordt onder het grote publiek. De app is op dit moment alleen beschikbaar op Apple-apparaten, een Google Play variant komt later.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Dit ene meningsverschil leidt tot dubbele kans op scheiding

Hoeveel relatietips je ook tot je neemt en zelfs als je je uiterste best doet om compromis…