Home Nieuws Black Friday deal: gratis 1 maand extra bij Novamora

Black Friday deal: gratis 1 maand extra bij Novamora

1 minuten leestijd
0
novamora black friday

De Black Friday-week is begonnen. Hoewel het nog lang geen vrijdag is, zijn de meeste deals nu al verkrijgbaar. Van elektronicagiganten en kledingwebshops tot online parfumerieën en telecomproviders; iedereen doet mee aan het koopjesfestijn. Met hoge kortingen wordt iedereen verleid om de kerstinkopen te doen. En als een van de eerste datingsites doet Novamora nu ook een duit in het Black Friday-zakje met een exclusieve aanbieding.

1 maand gratis

Datingsite Novamora, bekend van de pittige radiospotjes en televisiereclames, erkent dat er geen betere tijd is dan nu om met een aanbieding te komen. Voor iedereen die Novamora altijd al heeft willen proberen, is dit de beste week om lid te worden. Gedurende deze week, van 23 t/m 27 november, krijgt iedereen één maand gratis toegang bovenop de beschikbare abonnementsvormen.

novamora

Hoe je dit krijgt

Heb je Novamora al langer op je wensenlijstje staan? Dan is dit je kans om de datingsite te proberen, omdat het nog nooit voordeliger is geweest om een lidmaatschap te nemen. De datingsite strooit namelijk nooit met aanbiedingen en deals. Met andere woorden: er komt geen beter moment dan nu om Novamora uit te proberen. Het enige dat je hoeft te doen om van deze tijdelijke Black Friday-deal gebruik te maken is de onderstaande link volgen:

Bekijken op Novamora

Alle nieuwe leden krijgen gedurende de Black Friday-deal automatisch de mogelijkheid om gebruik te maken van de aanbieding. De maand extra gratis is alleen beschikbaar als je een abonnement neemt op Novamora. Leden die geen abonnement nemen kunnen er dus geen gebruik van maken. De korting is enkel geldig binnen de actieperiode van 23 november 2020 t/m 27 november 2020 en is niet te combineren met andere lopende acties.

Je bent niet de enige...

... die zich afvraagt wat de meest sexy datingsite is. Avontuur, passie en een beetje pittig: wist je dat je ergens discreet en anoniem kunt daten? Er is één datingsite waar dat allemaal kan: Novamora is het geheime online plekje voor de avontuurlijke dater. Nieuwsgierig waarom deze Nederlandse datingsite zo snel in ledenaantal is gegroeid?

Bekijk hoe het werkt
Laad meer artikelen
Laad meer in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Bijna helft van Nederlandse singles valt als een blok voor iemands stem

Zou jij op iemand verliefd kunnen worden als je alleen diens stem hoort? Als je onlangs he…